ترک اعتیاد به کراک – کمپ ترک اعتیاد کراک

folder_openترک اعتیاد, مقالات
comment1 دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1402/01/17 – توسط : MHA007

ترک اعتیاد به کراک

ترک اعتیاد به کراک
ترک اعتیاد به کراک

ترک اعتیاد به کراک بعد از شناخت خود مواد مخدر کراک صورت میگیرد که ما در ادامه به شما دوستان این مورد را میگوییم .کراک ماده ای مخرب و روانگردان می باشد که امروزه در متاسفانه بیشتر در میان جوانان و نوجوانان مورد استفاده قرار می گیرد. بلکه این ماده مخرب به عنوان مرگ نرم هم شناخته شده است. کراک یکی از انواع مواد مخدر است که در بین مصرف کنندگان ایرانی دومین ماده رایج محسوب می شود. در واقع کراک از لحاظ مکانیسمی و از لحاظ ترکیبی مشابه کوکائین می باشد.

کراک مانند کوکائین یک محرک اعتیادآور است. این ماده شکل غلیظ و کریستالی پودر کوکائین، از خطرناک ترین موادمخدر در دنیا است و همچنین غیرقانونی به شمار می رود.

این ماده روی سیستم اعصاب تاثیر گذاشته و با تاثیر بر روی خلق و خو، موجب سرخوشی بیش از حد در فرد می شود. همچنین باعث افزایش عملکرد سیستم های بدن مثل سیستم گردش خون خواهد شد که می تواند فشار بسیاری به بدن وارد نماید. مصرف کراک نئشگی قوی و آنی را ایجاد می کند و این اثر کوتاه مدت است. به همین علت سریعاً به کراک وابسته شده و این وابستگی می تواند ترک کراک را برای فرد سخت کند.

مصرف کراک علاوه بر جسم، روان فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و عوارض بسیاری را در بر دارد. در این ماده مخدر ناخالصی های زیادی نیز وجود دارد و مصرف این ماده هم عوارض بسیار مخربی را بر فرد می گذارد. اثراتی که مصرف کراک بر جسم و روان و مغز می گذارد، گاهی انقدر شدید است که می تواند منجر به مرگ افراد هم شود.

حتی اگر کراک در ۴ روز متوالی مصرف شود، به مدت ۷ سال اثرات مخرب و شدید آن در جسم فرد باقی می ماند. مصرف کننده کراک در سال اول طحال و  کبد خود را نابود می کند و به مرور زمان خطرات جسمی و روانی در فرد تشدید خواهد شد.

19 عوارض خطرناک کراک

دوستان عزیز میتوانید درباره”19 عوارض خطرناک کراک” بیشتر اطلاعات کسب نمایید.

عوارض بلند مدت کراک

ماده مخدر کراک عوارض خطرناکی دارد که ممکن است به سرعت تاثیرات خود را روی بدن و یا روح و روان فرد مصرف کننده بگذارد که ما در ادامه برخی از این عوارض خطرناک را به شما میگوییم .

مصرف کراک روی دندان
مصرف کراک روی دندان ها

برخی از عوارض بلند مدت مصرف کراک که بر جسم و روان فرد می گذارد

  • مشکلات روانی
  • استرس و اضطراب و بی قراری
  • سوء ظن
  • مشکلات تنفسی
  • اختلالات خواب
  • رفتارهای پرخاشگرانه
  • عدم توانایی در تصمیمی گیری و تمرکز
  • اختلالات بصری
  • هذیان گویی
  • ابتلا به بیماری های ریوی
  • تیرگی لب
  • افزایش ضربان قلب و فشارخون
  • سکته قلبی
  • تشنج و مرگ ناگهانی

عوارض کوتاه مدت مصرف کراک

عوارض کوتاه مدت مصرف کراک یکی از رایج ترین عوارضی می باشد در بین سایر مواد مخدر ها که به سرعت نتایج خود را روی فرد نشان می دهد . در کنار عوارض بلند مدت مصرف ماده کراک ، ما عوارض کوتاه مدت آن را هم به شما دوستان عزیز در ادامه خواهیم گفت .

عوارض کوتاه مدت مصرف کراک در زیر شرح داده شده است:

  • سرخوشی و بالارفتن انرژی
  • بالارفتن دمای بدن
  • گشادگی مردمک چشم
  • رنگ پریدگی
  • تعریق شبانه
  • گرفتگی عضلات و مفاصل
  • پوسیدگی دندان
  • سرطان حنجره و ریه
  • عفونت های زیر پوست
  • احساس تشنگی مفرط
  • لرزش دست

دلایل مهم اعتیاد به مصرف کراک

ترک کراک
ترک کراک

عواملی که افراد را به سمت مصرف کراک سوق می دهد می تواند شامل محرک های اجتماعی، جسمی و روانی باشد. اما در برخی از موارد، طبق تحقیقات افراد هستند که در خانواده آن ها سابقه اعتیاد وجود داشته است که به ژنتیک مصرف کننده مربوط می شود.

چگونه اوردوز کراک را درمان کنیم؟

اوردوز می تواند به مرگ منجر شود، بنابراین هر اقدامی می بایست با آگاهی کامل قبلی انجام شود. مهم ترین این اقدام تماس با مرکز اورژانس است. در این مرحله درمان احیای قلب و ریه آغاز می شود.

مدت زمان ترک اعتیاد به کراک

مدت زمان ترک اعتیاد به کراک این زمان برای هر مصرف کننده می تواند متفاوت باشد چرا که به عوامل مختلفی مانند: شیمی بدن مصرف کننده، تحمل و مدت مصرف اعتیاد شخص بستگی دارد. علائم جسمی ترک این ماده مخدر تقریباً بین ۱ تا ۳ ماه به طول بکشد، ولی همچنان چارچوب زمانی دقیق برای ترک کراک وجود ندارد.

علائم رونشناختی ترک کراک شامل: رویای مصرف مجدد موادمخدر، وسواس فکری برای مصرف موادمخدر، ولع شدید و… بسیار طولانی است. گاهی افراد به مدت ۶ ماه با علائم روانی ترک دست و پنجه نرم می کنند.

در هفته اول پس از ترک کراک، مصرف کننده به طور کلی از علائم جسمی شدید و سخت بهبود می یابد و حس می کند کاملاً درمان شده است. در برخی از موارد فرد معتاد مراقبت را از خود را کنار می گذارد و در برابر عود دوباره آسیب های فراوانی را تجربه می کند. برای جلوگیری از این مورد توصیه می شود، ترک در مراکز کمپ اعتیاد انجام شود تا مراحل سم زدایی به طور کامل انجام شود.

سم زدایی از کراک

سم زدایی از کراک
سم زدایی از کراک

این فرایند عملکرد طبیعی بدن برای دفع تمامی سموم از سیستم بدن است. زمانی که داروی محرکی مثل کراک وارد بدن فرد شود سم زدایی شروع می شود. سم زدایی از نظر فنی پس از ظاهرشدن علائم ترک کراک آغاز می شود و این مشکل ممکن است تا مدت ها بعد از اتمام سم زدایی ادامه پیدا کند. سم زدایی باعث خارج شدن مواد مضر می شود. اما ناگفته نماند که روند بهبودی ادامه پیدا می کند.

سم زدایی بدن از مواد مخدر

در این مقاله میتوانید درباره “سم زدایی بدن از مواد مخدر ” بیشتر اطلاعات کسب نمایید.

2 راه برای ترک اعتیاد به کراک

راه اول کاهش تدریجی دوز مصرفی می باشد و راه دوم ترک ناگهانی.

اغلب کسانی که از اعتیاد به کراک رنج می برند بسیار ناامید هستند. چرا که گمان می کنند قادر به ترک مواد مخدر مصرفی خود نیستند. همین امر باعث می شود تا این افراد به ترک ناگهانی روی آورند. این روش معمولاً بدون مصرف دارو به منظور کنترل علائم ترک، انجام می شود. و امکان آسیب های جسمی و روانی در فرد بسیار بالا خواهد بود و همچنین امکان مصرف مجدد پس از ترک وجود دارد.

یعنی اگر فردی پس از اینکه مدتی را بدون مصرف موادمخدر سپری کند، مجدد به مصرف دوباره روی خواهد آورد. حتی ممکن است با دوز مصرفی بالاتر اقدام به این کار کند که منجر به اوردوز نیز خواهد شد. بنابراین پزشکان و متخصصان با این روش به خصوص در منزل کاملاً مخالف هستند.

(دوستان در این مقاله میتوانید درباره “ترک اعتیاد کوکائین و کراک” بیشتر اطلاعات کسب نمایید.)

در روش اول از دوز مصرفی و کم کم از مصرف کراک کم خواهد شد و ترک کراک به صورت اصولی پیش خواهد رفت. در نتیجه فرد به طور کامل روند درمانی را نزد متخصصان و کادر درمانی مجرب طی می کند.

ترک کراک می تواند بسیار دشوار باشد. اما غلبه به مصرف و ترک آن امری امکان پذیر است. در صورتی که شما یا یکی از اطرافیانتان دچار مصرف کراک شده است، کمپ ترک اعتیاد احیای تازه آماده خدمت رسانی به شماست. در نهایت در تمام مراحل به بهبودی فرد کمک می شود تا به راحتی با بیماری خود مقابله کند.

2 راه ترک اعتیاد به کراک
2 راه ترک اعتیاد به کراک

سوالات متداول درباره ترک اعتیاد کراک

ترک اعتیاد به کراک یکی از مشکلاتی است که برای بسیاری از افراد که از این مواد مخدر استفاده می کنند، پیش می آید. در زیر به برخی از سوالات متداول و پاسخ هایی که درباره ترک اعتیاد به کراک وجود دارد، پاسخ داده شده است:

  1. کراک چیست و چگونه کار می کند؟
    کراک یکی از مواد مخدر است که از اثرات مشابه کوکائین برخوردار است. این ماده از برگهای کوکائین ساخته می شود و به شکل یک قطعه سفت و براق به صورت بلورهای کوچک ارائه می شود. کراک از طریق تزریق، فرورفتگی، بخور و قرص مصرف می شود. این ماده باعث افزایش سرعت و شادابی در مصرف کننده می شود.
  2. چرا ترک کردن کراک بسیار سخت است؟
    ترک اعتیاد به کراک بسیار سخت است زیرا این ماده باعث افزایش سطح دوپامین در مغز می شود. دوپامین یکی از عوامل مهمی است که در ایجاد اعتیاد نقش دارد و با توقف مصرف کراک، سطح این هورمون در بدن کاهش می یابد که می تواند به علائم افسردگی، خواب درهم و تنگی نفس منجر شود.
  3. چه روش هایی برای ترک کردن کراک وجود دارد؟
    برای ترک اعتیاد به کراک، روش های مختلفی وجود دارد که به طور معمول از یک ترکیبی از روش های مختلف استفاده می شود. برخی از این روش ها شامل درمان دارویی، درمان روانشناختی، حمایت اجتماعی و خانوادگی و تغییر سبک زندگی می شود.
  4. آیا ترک کردن کراک برای همه ممکن است؟
    بله، ترک اعتیاد به کراک برای همه ممکن است، اما این بستگی به میزان و مدت زمان مصرف کراک و شدت اعتیاد دارد. برای بسیاری از افراد، ترک کردن کراک به دلیل اینکه این ماده باعث ایجاد اعتیاد شدید در مصرف کننده می شود، بسیار سخت است. اما با درمان های مناسب، افراد می توانند به ترک این ماده برسند.
  5. چه عوارض جانبی ممکن است در اثر ترک کردن کراک بروز دهد؟
    ترک اعتیاد به کراک می تواند با برخی از عوارض جانبی همراه باشد که شامل افسردگی، خواب درهم، اضطراب، تنگی نفس، خلط خونی، ترشحات بینی، سردرد، درد عضلانی و افزایش شدید اشتها می شود. همچنین، در برخی موارد، ترک کراک ممکن است با خطرات جدی، مانند سکته قلبی، خطرناک باشد.
  6. چه روش هایی برای پیشگیری از بازگشت به مصرف کراک وجود دارد؟
    پیشگیری از بازگشت به مصرف کراک می تواند با استفاده از روش های مختلف، از جمله درمان های دارویی، مشاوره روانشناسی، حمایت خانوادگی و اجتماعی، شرکت در گروه های حمایتی و تغییر سبک زندگی، انجام شود. برای مثال، تغییر سبک زندگی شامل ایجاد فعالیت های سالم و مفید، مداومت در درمان و افزایش آگاهی درباره اعتیاد و روش های مبارزه با آن است.
  7. آیا درمان های دارویی برای ترک کراک موثر هستند؟
    بله، درمان های دارویی برای ترک کراک موثر هستند. درمان های دارویی شامل استفاده از داروهای ضداعتیاد، مانند متادون و بوپرنورفین، است. این داروها معمولاً برای کاهش سایر علائم اعتیاد نیز به کار می روند، اما استفاده از آنها باید تحت نظر پزشک متخصص صورت گیرد.
  8. چه راهکارهایی برای کمک به یک عزیز در ترک کراک وجود دارد؟
    راهکارهای متنوعی برای کمک به یک عزیز در ترک کراک وجود دارد. بهترین راه برای کمک به یک عزیز در ترک کراک، تشکیل حمایت و پشتیبانی مداوم برای او است. این شامل ارائه اطلاعات صحیح درباره اعتیاد، پشتیبانی روانی و امنیت فیزیکی می شود. همچنین، شرکت در گروه های حمایتی، مشاوره روانشناسی و مراجعه به مراکز درمانی متخصص نیز می تواند به کمک به یک عزیز در ترک کراک کمک کند.
  9. آیا ترک کراک به مراتب سخت تر از ترک دیگر مواد مخدر است؟
    بله، ترک کراک به مراتب سخت تر از ترک بسیاری از مواد مخدر دیگر است. این ماده باعث ایجاد اعتیاد شدید در مصرف کننده می شود و بازگشت به مصرف آن بسیار سخت است. همچنین، ترک کراک ممکن است با عوارض جانبی جدی همراه باشد که نیازمند مراقبت و درمان می باشد.

درباره کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه

کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه با داشتن مجوز رسمی از سازمان محترمه بهزیستی کشور ، فعالیت خود را در زمینه ترک اعتیاد به صورت اختیاری و اجباری پرداخته است .

شما دوستان عزیز میتوانید قبل از ثبت نام با مشاورین کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه (بهترین کمپ ترک اعتیاد در تهران) در ارتباط باشید تا بهترین خدمات مشاوره ای اعتیاد را در اختیار شما بیماران گرامی بگذارند و مسیر پاکی شما را نشان دهند.

دوستان عزیز میتوانید با رفتن به صفه دیگر ما و مقاله دیگر ما درباره “روش ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد” اطلاعات کامل تری به دست آورید .

ثبت نام در کمپ ترک کراک

افرادی که تمایل بر برقراری ارتباط با مشاوران ما و یا پزشکان ما هستند  و یا نیاز به ثبت نام در کمپ ترک اعتیاد دارند ، میتوانند با یکی از روش های زیر اقدام به ثبت نام در کمپ ترک اعتیاد نمایند و یک قدم بزرگ برای آینده زندگی خود و خانواده عزیزشان برداشته باشند .

چت آنلاین

ثبت نام در کمپ ترک اعتیاد

شبکه مجازی کمپ ترک اعتیاد (اینستاگرام کمپ)

شماره تماس مستقیم مدیریت ، آقای رنجبر :

tel: 09122687608

اگر ساکن شهر تهران، یا اطراف آن مثل (کهریزک ، رباط کریم ، پرند ، پیشوا ، جنوب تهران ،  ورامین ، پاکدشت ، شهرری ، قرچک) می باشد و نیاز به ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد دارید ، با ما در تماس باشید تا مشاوران ما بهترین راه های ترک اعتیاد را در اختیار شما عزیزان بگذارند .

لطفا به این مطلب امتیاز دهید.
مقاله قبلی
درمان اعتیاد به مواد مخدر: چالش‌ها و راه‌حل‌ها
مقاله بعدی
وینستون آبی | طعمی خنک اما خطرناک برای سلامتی شما
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید
Tags: ترک کراک, سم زدایی کراک, کراک, کمپ ترک کراک

پست های مرتبط :

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.