کوکائین؛ خطرناک تر از آنچه که فکرش را بکنید!

folder_openمقالات
commentبدون دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1401/03/29 – توسط : admin

کوکائین؛ خطرناک تر از آنچه که فکرش را بکنید!

عوارض مصرف کوکائین و ترک اعتیاد به کوکائین
عوارض مصرف کوکائین و ترک اعتیاد به کوکائین

نقش کوکائین در اضطراب

نقش کوکائین در اضطراب و خونریزی بینی، از عوارض خطرناک مصرف این ماده مخدر است. اعتیاد به کوکائین می تواند در درازمدت باعث افزایش خطرات ابتلا به افسردگی هم شود. شما در بیماران مبتلا به اعتیاد کوکائین مشاهده می کنید که این ماده خوشی بسیار عجیبی برای آنها بمدت بسیار کوتاه ایجاد می کند. پس از از بین رفتن این خوشی موقت، فرد احساس تپش قلب، گرفتگی قفسه سینه، اضطراب بالا و حتی تنگی نفس می کند.

البته در مواردی دیگر، می توان بیماری را مشاهده کرد که تنها خوشی او، مصرف کوکائین است. این باعث می شود تا در درازمدت، چیز دیگری وی را خوشحال نکند. این تازه ابتدای ماجرا است! در ادامه همراه این مقاله جالب احیاء تازه باشید تا شما را با انواع خطرات کوکائین آشنا کنیم.

کوکائین چگونه بر اضطراب تاثیر می گذارد؟

کوکائین در اضطراب
کوکائین در اضطراب

کوکائین در اضطراب

نقش کوکائین در اضطراب را می توان از چندین جنبه بررسی کرد. این ماده می تواند در مدتی بسیار کوتاه، نشخوار های ذهنی فرد را به طرز عجیبی افزایش دهد. علاوه بر این، یکسری نگرانی های بی مورد در این افراد دیده می شود که به مرور زمان، باعث افزایش اضطراب وی خواهند شد.

یک فرد با اعتیاد به کوکائین، نمی تواند براحتی خود را قانع کرده و با استدلال، مشکلات پیش رو را حل کند. مقصد تمامی مشکلات فردی و اجتماعی وی، به مصرف دوباره کوکائین ختم خواهند شد. متاسفانه در بررسی های احیاء تازه (بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران) دیده شده است که افرادی که با کوکائین اعتیاد دارند، در مصارف کوتاه مدت و طولانی مدت، دچار وسواس های مختلفی هم خواهند شد.

حال سوال اینجا است که آیا این ماده ارزش این همه خطر را دارد؟ این ماده مخدر، با هزینه بسیار گزافی که برای خرید آن در نظر گرفته شده است، شاهد فروش بیش از اندازه در جوامع است! با در نظر داشتن خطرات و عوارض مصرف کوکائین و افزایش احتمال ابتلا به بیماری های مختلف، این ماده در مصارف گوناگون می تواند بسیار خطرناک باشد.

اما ابتلا به اعتیاد به کوکائین برای همه افراد، رضایت بخش نیست. گاهی، برخی افراد بخصوص نوجوان ها، با مصرف یکباره این ماده، دچار اعتیادهای شدید و طولانی مدتی می شوند. این اعتیاد می تواند هم باعث افزایش ریسک خطرات در سال های آینده شود و هم بنیان خانواده ها را از هم بپاشد.

مصرف کوکائین در بسیاری از اوقات ناخواسته و خارج از تمایلات درونی فرد است. فقط بدلیل کاهش عطش مصرف و حسی که مغز نسبت به آن دارد، فرد اقدام به مصرف خواهد کرد. این دقیقا همان چیزی است که کار را برای ترک بسیار سخت می کند.

کوکائین
کوکائین

آیا کوکائین باعث ایجاد اضطراب می شود؟

سوال بعدی این است که آیا فرد برای کاهش اضطراب ذاتی خود اقدام به مصرف کوکائین می کند یا خود مصرف کوکائین باعث اضطراب وی خواهد شد. در بررسی های مختلفی که روی بیماران انجام شده است، کوکائین هم باعث آرامش نسبی و موقت فرد نسبت به شرایط محیطی می شود و هم باعث کاهش احساس اضطراب های درونی خواهد شد.

اما پاسخ به سوال مطرح شده این است: کوکائین هم باعث کاهش اضطراب ذاتی فرد می شود و هم خود باعث ایجاد اضطراب خواهد شد. به همین دلیل است که پس از مصرف کوکائین و قطع آن، فرد بشدت تحت تاثیر این ترک قرار می گیرد و ناچاراً به مصرف وا داشته می شود. اضطراب ذاتی افراد با فعالیت های سالم مثل سفر، ورزش، تغذیه مناسب و دریافت رژیم های غذایی خوب برطرف خواهد شد.

اما دلیل این امر نامشخص است که چرا جوامع به سراغ راه پر خرج و خطر مصرف کوکائین می روند! به مرور زمان و با گسترش دنیای تکنولوژی، مصرف مواد مخدر بیشتر و بیشتر به چشم می خورد؛ زیرا عبور و مرور در سطح شهر ها کمتر شده و نشستن های طولانی مدت در خانه، باعث از بین رفتن آرامش و طاقت فرد خواهد شد. همه ما انسان هستیم و نیاز به تفریح داریم؛ اما این تفریح نباید مصرف مواد مخدر باشد!

اگر خودتان یا عزیزانتان به چنگ اعتیاد به کوکائین دچار هستید و نمی توانید خودتان آن را بطور کامل کنار بگذارید، می توانید از ما کمک بخواهید. ما در احیاء تازه بعنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد در تهران، همراه شما ایم و با پرسنل حرفه ای خود، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر، با ما تماس بگیرید.

عوارض مصرف کوکائین و ترک اعتیاد به کوکائین

همیشه شاهد اضطراب های مختلف در افراد مختلفی که اعتیاد به کوکائین دارند، هستیم. این اعتیاد می تواند در دراز مدت هم باعث کاهش آرامش فرد و هم باعث کاهش قدرت تصمیم گیری شود. البته این اضطراب فقط در هنگام بیداری و فعالیت‌های روزمره نیست؛ فردی که به کوکائین اعتیاد دارد، حتی در خواب نیز این اضطراب ها و استرس ها را تحمل خواهد کرد.

تا مصرف دوباره کوکائین، فرد به هیچ عنوان آرام نمی گیرد و عزیزترین کسان وی نیز نمی توانند او را به حد کافی خوشحال کنند. به مرور زمان، قوای جنسی تحلیل رفته و زندگی زناشویی فرد ممکن است دچار اختلال شود. البته برخلاف تصور، این مردان نیستند که این ماده را مصرف می کنند. متاسفانه در زنان هم شاهد مصرف کوکائین با میزان بالا هستیم.

مصرف کوکائین می‌تواند عوارض زیر را در حیطه اضطراب به دنبال داشته باشد:

  1. بی قراری دائمی و فروکش نکردن این اضطراب بدون مصرف دوباره
  2. مشکلات مختلف خواب و استراحت
  3. حالت تهوع و احساس استفراغ دائمی
  4. سرگیجه های طولانی مدت در آغاز یا پایان روز و حتی در طول روز
  5. نگرانی بیش از اندازه نسبت به آینده

چرا کوکائین باعث خونریزی بینی می شود؟

خون دماغ شدن از دیگر عوارض مصرف کوکائین است. تاثیر کوکائین در خونریزی بینی یکی از مهم‌ترین خطرات مصرف آن است. معمولاً کوکائین به صورت پودر فروخته می شود و مصرف کنندگان، آن را روی یک سطح قرار داده و با بینی خود می کشند. این کار در دراز مدت می‌تواند باعث آسیب و التهاب های مختلف در بخش درونی بینی، مشکلات مختلف سینوسی و حتی مشکلات سیناپسی و عصبی شود.

خون آمدن از بینی به این دلیل است که فرد نمی‌تواند آن میزان ماده خارجی را درون بینی تحمل کند. این امر منجر به خطرات بسیار زیادی می شود که در ادامه ممکن است باعث عوارض جبران ناپذیری هم شوند. اما به طور کلی این نکته حائز اهمیت است که خونریزی بینی با مصرف کوکائین بسیار شایع نیست.

خون ریزی بینی
خون ریزی بینی

کوکائین عامل خونریزی بینی

اگر فردی کوکائین مصرف می‌کند و مدام خونریزی بینی را تجربه می‌کند، می‌توان علت این خونریزی های متداول را مصرف کوکائین در نظر گرفت. با توجه به اینکه مصرف این ماده خطرناک می تواند عوارض مختلفی داشته باشد، راه قطع خونریزی بینی پس از مصرف کوکائین را به شما نشان می‌دهیم. کافی است مراحل زیر را انجام دهید و سپس به سرعت به مرکز ترک اعتیاد مراجعه کنید:

  1. بلافاصله پس از مشاهده خونریزی بینی، سوراخ های بینی خود را با انگشتان یک دست به طور کامل ببندید.
  2. سعی کنید کمی به جلو خم شوید تا خون وارد حلق و قسمت دهان شما نشود.
  3. جسم خارجی دیگری را درون بینی خود قرار ندهید.
  4. سعی کنید از طریق دهان نفس بکشید و تا حدود ۱۰ دقیقه هم این حالت را حفظ کنید.
  5. در این حالت بدن تحت فشار است؛ به هیچ عنوان راه نروید و سعی کنید در یک گوشه بنشینید تا خونریزی فروکش کند.

جمع بندی

در این مقاله از مقالات آموزشی احیاء تازه (بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران) به بررسی عوارض خطرناک کوکائین در ایجاد خونریزی بینی و همچنین اضطراب های طولانی مدت پرداختیم. گفتیم که مصرف این ماده می‌تواند در مصارف مختلف هم باعث کاهش آرامش فرد و هم افزایش ریسک خونریزی بینی شود. افراد بیمار به این ماده نمی توانند آرامش خود را در مصارف حفظ کنند و با کمترین تغییر در میزان و یا به تاخیر افتادن مصرف، دچار مشکلات متعددی در حیطه ی افسردگی و اختلال اضطراب خواهند شد.

راه اصلی برای درمان این اضطراب و استرس های بی مورد و نگرانی های بیش از اندازه از آینده، فقط ترک کوکائین است. ترک اعتیاد به کوکائین اصلاً ساده نیست و ما این را به شما هشدار می دهیم که برای ترک این ماده خطرناک، حتماً به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کنید.

مرکز ترک اعتیاد احیاء تازه به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد اختیاری در تهران، همراه شما است و با ارائه بهترین خدمات با کمترین هزینه و بهترین بازدهی پذیرای شما عزیزان است. هدف ما داشتن جامعه ای سالم و به دور از اعتیاد است. اگر دوستان خود را می شناسید که به این مقاله احتیاج دارند، می توانید به راحتی این مطلب را برای آنها هم بفرستید.

دوستان عزیز میتوانید پیج ترک اعتیاد احیاء تازه را دنبال نمایید

لطفا به این مطلب امتیاز دهید.
مقاله قبلی
انواع تجربه های ترک اعتیاد
مقاله بعدی
مدت زمان ترک تریاک چند روز است؟
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید
Tags: ترک کوکائین, خونریزی بینی

پست های مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.