پشتیبانی کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه
پاسخگوی همه سوالات شما عزیزان هستیم.

09358666564 09122687608

مرفین چیست؟

folder_openمقالات
commentبدون دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1401/10/29 – توسط : MHA007

مرفین چیست؟

مرفین چیست؟
مرفین چیست؟

مرفین چیست؟ – قطعا دنبال جواب این سوال هستید که ما از متخصصین کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه این سوال را پرسیدیم و حال میخواهیم اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهیم ، پس تا انتهای مقاله همراه احیاء تازه باشید.

مرفین نوعی ماده مخدر است که از تریاک به دست می آید، اولین فردی که مرفین را از تریاک استخراج کرد، آدام سارتورنر در سال 1804 بود که به استخراج کننده مورفین معروف است.

تقریباً 10 تا 15 درصد از ترشحات گیاه خشخاش مرفین است. این ماده روی سیستم عصبی مرکزی اثر می گذارد و درد را کاهش می دهد. این ماده به شدت اعتیادآور است و بدن فرد مصرف کننده خیلی سریع به این ماده مخدر وابسته می شود.

ما در یک مقاله به معرفی کامل تریاک پرداخته ایم که شما میتوانید از قسمت “تریاک” آن را برسی نمایید.

انواع مرفین ها

اگر مرفین از تریاک در آزمایشگاه های مجهز استخراج شود، معمولاً به صورت پودر سفید رنگ یافت می شود، اما معمولاً این ماده به صورت قرص یا محلول بی رنگ در آب مقطر در اختیار معتادان قرار می گیرد، اما گاهی اوقات خود معتادان و مصرف کنندگان به صورت آزمایشی و نه در آزمایشگاه. مرفین را استخراج می کنند که رنگ آن قرمز آجری می شود. به طور کلی، داروهای مورفین در سه حالت خوراکی (قرص و کپسول)، تزریقی (داخل وریدی، زیر جلدی و عضلانی) و تخمک در دسترس هستند، اگرچه امکان مصرف آنها به صورت استنشاقی نیز وجود دارد.

مرفین در پزشکی هم کاربرد دارد ؟

مرفین در پزشکی هم کاربرد دارد ؟
مرفین در پزشکی هم کاربرد دارد ؟

بله – مرفین از جمله مواردی محبوب در پزشکی می باشد که برای درد های شدید استفاده می شود .

  • دردهای بیماران قلبی
  • درد ناشی از کم خونی در بدن و سلول داسی شکل
  • درد مزمن و شدید
  • سنگ کلیه
  • کمر درد شدید
  • دردهای شدید ریفلاکس معده
  • ضد سرفه برای سرفه های شدید
  • مسکن بستری
  • داروی کمکی همراه با داروهای بیهوشی.
  • درد ناشی از جراحی و بعد از جراحی
  • درد آسیب دیدگی
  • سرطان
  • ضد اسهال در اسهال مزمن (از جمله اسهال بیماران مبتلا به ایدز)

اثرات ضد درد ماده مرفین

مرفین مانند سایر مشتقات تریاک مسکن خاصی است. فردی که مرفین مصرف کرده هنوز درد را احساس می کند و در واقع تحریک می شود، حتی ممکن است میزان درد کاهش پیدا نکند، اما واکنش های پس از احساس درد از بین می رود، یعنی فرد ادعا می کند که درد وجود دارد، اما احساس راحتی نیز می کند. می توان نتیجه گرفت که مورفین باعث از بین رفتن تحریکات پوستی، شنوایی، بینایی، لمس و ارتعاش نمی شود، بلکه درد بر واکنش های احساسی تأثیر می گذارد و آن را تغییر می دهد (مانند زمانی که سوزن در دست فرو می شود و صورت واکنش عاطفی پیدا می کند). تأثیر مرفین بر درد مبهم بیشتر از درد مبهم است، به عنوان مثال این ماده مخدر باعث کاهش درد در دستگاه گوارش یا مجاری ادراری نیز می شود.

اثرات مرفین بر اعصاب

مغز عضو پیچیده ای است که فعالیت های انسان را کنترل می کند و به شما امکان زندگی می دهد، ورود مورفین به مغز و سیستم عصبی مرکزی باعث تغییرات گسترده و متنوعی در فعالیت این اندام پیچیده در صورت استفاده مداوم و مستمر می شود. مغز تحت تأثیر مورفین قرار می گیرد.

  •  تهوع
  • استفراغ
  • تنگ شدن مردمک چشم
  • انقباض عضلات روده ها

این ماده روی برخی نقاط نیز اثر مستقیم  و حتی متوقف کننده دارد که از آنها میتوان به موارد زیر اشاره داشت :

  • آرام بخشی
  • خواب آلودگی
  • تسکین درد
  • اثر ضد استفراغ دیرس
  • پایین آمدن درجه حرارت بدن
  • اثر فرونشانندگی بر دستگاه تنفس

تأثیر مرفین بر مرکز کنترل اندازه مردمک

مرفین
مرفین

مردمک چشم توسط سیستم عصبی مرکزی به گونه ای کنترل می شود که در نور باریک و در تاریکی بزرگ می شود، به این ترتیب موجودات زنده می توانند در شرایط مختلف دید خوبی داشته باشند. مرفین با تاثیر بر سیستم عصبی مرکزی باعث انقباض مردمک پس از مصرف می شود.

سم زدایی بدن

تاثیر بر سیستم قلبی عروقی:

مصرف مرفین باعث افزایش فشار خون در عروق مغزی و همچنین باعث اتساع و افزایش فشار مایع مغزی نخاعی می شود. به همین دلیل این دارو و مشتقات آن در بیماران قلبی و ریوی باید با احتیاط مصرف شود، زیرا تغییرات جزئی نیز می تواند باعث مرگ شود.

دستگاه گوارش:

مرفین باعث کندی و اختلال در کار دستگاه گوارش می شود، ترشحات و حرکات معده کاهش می یابد و محتویات آن دیرتر از معده خارج می شود، ترشح لوزالمعده و صفرا به روده کوچک نیز کاهش می یابد. به این ترتیب با تاخیر در تخلیه روده کوچک، جذب بیش از حد آب باعث سوء هاضمه و یبوست می شود.

تأثیر مرفین بر سایر اندام ها.

مورفین باعث احساس تکرر ادرار در یک طرف و مشکل در دفع ادرار در طرف دیگر می شود. این ماده باعث گشاد شدن پوست، تعریق و خارش می شود. تاثیر مرفین بر هورمون های جنسی انسان به حدی است که امکان عقیم سازی مصرف کننده وجود دارد.

آیا مرفین اعتیاد آور است ؟

این سوال دیگری است که خیلی از دوستان از مشاورین کمپ اعتیاد تهران پرسیدند که میخواهیم پاسخ آن را به شما عزیزان بگوییم.

اثر آرام بخش، احساس سرخوشی و شادابی که فرد پس از مصرف مرفین دارد، احتمال اعتیاد را در افرادی که از این دارو استفاده می کنند افزایش می دهد، اگرچه مرفین به عنوان دارو نیز استفاده می شود، اما احتمال اعتیاد به آن باقی می ماند زیرا فرد پس از درمان ، برای دستیابی به اثرات مشابه، از مورفین بدون نسخه استفاده کنید.

مصرف خودسرانه این مسکن قوی می تواند خطرات زیادی از جمله اعتیاد به همراه داشته باشد و یا حتی در برخی موارد مصرف خودسرانه و نادرست این دارو منجر به مصرف بیش از حد مصرف کننده شود، بنابراین مصرف کنندگان باید هر چه سریعتر نسبت به درمان آن اقدام کنند. . . ترک اعتیاد مرفین، ترک اعتیاد در کلینیک ترک اعتیاد احیاء تازه به عنوان بهترین کلینیک ترک اعتیاد در تهران، با توجه به شرایط جسمی و روحی بیمار، زیر نظر مشاوران روانپزشکی و روانشناسی و پزشکان ترک اعتیاد انجام می شود. .

پیشگیری اعتیاد به مرفین

اگر درد بدنی شدید دارید و پزشک برای تسکین درد شما مرفین تجویز کرده است، حتماً با احتیاط از آن استفاده کنید. از پزشک خود بخواهید گزینه های دارویی دیگر را نیز بررسی کند. در صورت نیاز به مصرف مورفین، حتماً دستورات پزشک را رعایت کنید، به دوز و زمان مصرف آن توجه کنید و مصرف آن را بیش از زمان تجویز شده ادامه ندهید. اگر علائم ناخوشایند و عوارض جانبی را تجربه کردید، حتماً مشکل را با پزشک خود در میان بگذارید.

ترک اعتیاد مرفین

دوستان عزیز برای ترک هر نوع ماده اعتیاد آور نیاز به مشاوره گرفتن از یک فرد متخصص می باشد.کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه برای شما عزیزان مشاوره رایگان در زمینه ترک اعتیاد قرار داده است که شما میتوانید با موضوع ترک اعتیاد مرفین با ما در تماس باشید و مشکل خود را حل نمایید.

برای ارتباط با ما میتوانید از موارد زیر استفاده نمایید.

چت آنلاین
تماس با ما (ثبت نام در کمپ)
شبکه مجازی کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه (اینستاگرام)
5/5 - (1 امتیاز)
مقاله قبلی
هرویین کامل بشناسید
مقاله بعدی
اکستازی چیست؟
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید

پست های مرتبط :

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.