پشتیبانی کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه
پاسخگوی همه سوالات شما عزیزان هستیم.

09358666564 09122687608

همه چیز درمورد قرص های اکستازی، ریتالین و ترامادول

folder_openمقالات
commentبدون دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1401/09/01 – توسط : MHA007

همه چیز درمورد قرص های اکستازی، ریتالین و ترامادول

ما در این مقاله به صورت جرئی به همه چیز درمورد قرص های اکستازی، ریتالین و ترامادول پرداخته ایم که شما عزیزان میتوانید برای جمع آوری اطلاعات بیشتر در مورد هرکدام ، بر روی آن کلیک کنید و وارد صفحه جدا و کامل آن شوید.

همه چیز درمورد قرص های اکستازی، ریتالین و ترامادول
همه چیز درمورد قرص های اکستازی، ریتالین و ترامادول

قرص های اکستازی

اکستازی نام ماده ای است به نام متیلن دی اکسی مت آمفتامین، نام خیابان ها و اشکال مختلف که همگی به صورت غیرقانونی تولید می شوند، در بازار تجارت مواد مخدر موجود است. مانند X، XTC، MDMA و عموماً به عنوان داروهای باشگاهی یا داروهای مهمانی شناخته می شوند. زیرا کاربرد اصلی آن در مهمانی ها و کلوپ های شبانه است.

اثرات مصرف اکستازی

برخی از ترکیبات موجود در این قرص‌ها دوره‌های فراموشی شدیدی را ایجاد می‌کنند و این امکان را برای فرد ایجاد می‌کنند که بدون اینکه بتواند آن را به خاطر بسپارد، مرتکب آزار جنسی شود. اکستازی اثر مضاعف بر بدن دارد، به گونه ای که باعث تحریک بیش از حد سیستم های مختلف بدن و مغز، شبیه به محرک ها و مشابه سایر مواد توهم زا مانند آل. S.D با ایجاد توهم و هذیان باعث می شود که فرد فوراً دچار جنون شود و زمانی که فرد کنترل خود را از دست بدهد و محدودیت های خود را از بین ببرد، امکان انجام رفتارهای پرخطر به شدت افزایش می یابد.

در عین حال، احساس کاذب افزایش خلق و خو و اعتماد به نفس، افزایش انرژی و کاهش اشتها به سرعت و در عرض چند ساعت جای خود را به احساس خستگی مفرط، عدم تمرکز، تحریک پذیری، خواب آلودگی و افسردگی برای مدت طولانی می دهد. چندین روز و فرد برای رهایی از این شرایط ناگزیر دوباره به مصرف مواد متوسل می شود که به سرعت باعث وابستگی می شود.

قرص ریتالین

قرص ریتالین (متیل فنیدات) قرص ریتالین عمدتاً برای درمان یکی از انواع اختلالات روانی دوران کودکی به نام “اختلال کمبود توجه بیش فعالی” استفاده می شود که گاهی توسط پزشکان برای درمان بیماران مبتلا به حملات خواب تجویز می شود. مقدار این دارو بر اساس نیازها و واکنش های فردی تعیین می شود. اما در سال های اخیر مصرف خودسرانه این دارو در کشور ما افزایش یافته است و عدم آگاهی از اثرات و ویژگی های این قرص می تواند نگران کننده باشد. در حال حاضر گزارش های متعددی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی از افراد برای بیدار ماندن در شب های امتحان به جای قهوه و چای از قرص ریتالین استفاده می کنند، بنابراین می توانند چندین ساعت بیدار بمانند و برای مدت غیرعادی طولانی تمرکز داشته باشند. .

درباره مقاله “ترک ریتالین؛ ترک اعتیادی سخت ولی امکان پذیر! ” بیشتر بخوانید.

اثرات مصرف ریتالین

از آنجایی که ریتالین دارویی است که توسط پزشکان تجویز می شود، مصرف کنندگان تصور می کنند که این قرص ها بی خطر هستند و انگ دارو را به همراه ندارند. در حالی که عوارض مصرف خودسرانه این قرص ها می تواند به اندازه سایر داروها مانند کوکائین و آمفتامین ها باشد. شایع ترین عوارض مصرف خودسرانه قرص ریتالین عصبی بودن و بی خوابی، حالت تهوع و استفراغ، سرگیجه و سردرد، تغییر ضربان قلب و فشار خون است که عموماً افزایش می یابد، اما در برخی موارد ممکن است کاهش یابد. خارش و بثورات پوستی، درد شکم، کاهش وزن و مشکلات معده، مصرف مداوم و اعتیاد، وابستگی، شروع حالات روان پریشی، جنون.

علائم اعتیاد به ریتالین

علائم اعتیاد به ریتالین
علائم اعتیاد به ریتالین

بروز افسردگی پس از قطع مصرف از عوارض مصرف مقادیر زیاد ریتالین، بی اشتهایی و سوءتغذیه، لرزش و پرش عضلانی، تب، تشنج و سردرد، ضربان قلب و تنفس نامنظم که ممکن است در برخی موارد بی‌وقفه ادامه یابد خطرناک است. حرکات و اعمال مکرر بی هدف، بروز حالات پارانوئید، سوء ظن، توهم و هذیان، احساس حرکت و حرکت حشرات در زیر پوست، مرگ (سوء مصرف ریتالین تاکنون در موارد متعددی منجر به مرگ شده است).

قرص ترامادول

ترامادول یک داروی ضد درد برای دردهای شدید حاد یا مزمن است که اثر مستقیم و متوسطی بر سیستم عصبی مرکزی (مغز و نخاع) دارد. این ماده در ایران به صورت کپسول های 50 و 100 میلی گرمی و آمپول های 1 و 2 میلی گرمی تولید می شود. ترامادول پس از مصرف خوراکی به سرعت جذب می شود و اثر ضد دردی آن به شکل خوراکی پس از دو تا سه ساعت به اوج خود می رسد و تا شش ساعت ادامه می یابد. مصرف همزمان این ماده با مشروبات الکلی، تریاک و مشتقات آن و همچنین داروهای آرامبخش مانند اگزازپام، دیازپام، لورازپام و … بسیار خطرناک است زیرا باعث کاهش شدید تنفس طبیعی می شود. ترامادول می تواند باعث وابستگی و اعتیاد شود.

مقاله توصیه های مصرف ترامادل ۱۰۰ را بخوانید.

برای کامل تر خواندن درباره ترک ترامادول ، میتوانید وارد صفحه ترک اعتیاد به ترامادول شوید.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید.
مقاله قبلی
ملاتونین چیست؟ – همه چیز درباره ملاتونین
مقاله بعدی
باور ها غلط و یا افسانه هایی که درباره قلیون باید بدانید
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید
Tags: اکستازی, ترامادول

پست های مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.