پشتیبانی کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه
پاسخگوی همه سوالات شما عزیزان هستیم.

09358666564 09122687608

تریاک – از تاریخچه تا به ترک اعتیاد

folder_openترک اعتیاد, تریاک
comment9 دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1402/08/13 – توسط : MHA007

تریاک
تریاک
محتوا پنهان
1) تریاک چیست

تریاک چیست

تریاک را میتوان گفت قدیمی ترین و معروف ترین ماده اعتیاد آور است که این ماده از از گیاهی به نام خشخاش به وجود می آید . این نوع گیاه در مناطق خوش آب و هوا ، در بسیاری از کشور های دنیا یافت میشود . تریاک معمولا به رنگ قهوه ای سیر است که بویی همانند آمونیاک یا ادرار مانند دارد و وقتی این ماده میسوزد بویی مثل چسب دوقلو میدهد . بسته بندی این محصول معمولا شکل لول ، حبه قند و یا یک کیک کوچک میباشد که وقتی به آن گرما وارد میشود این ماده نرم و شکل لاستیکی دارد و حالت چسبندگی پیدا میکند و مانند خمیر نرم سفال سازی قابل ورز دادن و حالت دادن دارد .

این ماده هرچه بیشتر بماند و آن را ورز دهند ، روشن تر و حجیم تر ، تلخ تر میشود که به اصلاح به آن میگویند کیفت آن بالا تر رفته و ماده با کیفیتی است . تریاک را بعد از مصرف شکل قهوه ای سوخته و براق میگیرد که به آن سوخته تریاک میگویند .این ماده را در آب حل می کنند و به صورت شربت بنفش رنگی که مورد استفاده برای خوردن در میاد ، مصرف میکنند. در گذشته سوخته تریاک را به چشم تریاک طبی به کودکان و بزگسالان میدیدند این ماده برای درمان سرماخوردگی و اسهال مفید بود. یکی از روش های معمول مصرف تریاک ، دود کردن آن است که به صورت های مختلفی این کار را انجام میدهند .

برداشت تریاک
برداشت تریاک

تاریخچه تریاک

تریاک یکی از قدیمی ترین ماده های مخدر و درمانی در جهان است که از گیاهی به نام خشخاش به دست می آید این گیاه در منظقه مدیترانه روییده می شده و کشت می شده .شواهد نشان می دهد که این گیاه به بیش از 5000 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد شواهد نشان می داده سومریان ، یونان باستان ، امپراتوری های پارسی ، عرب ها ، رومی ها ،  آشوری ها ، هندی ها ،  مصر ها ،همه از تریاک برای درمان درد  ها و تسکین آن اسفاده می کردند.

سومری ها  آن را به نام ها و جل به معنای گیاه شادی می نامیدند . نام انی محدر که در سنگ نوشته ای  آشوری ها آمده روغن شیر می خوانده اند. تریاک در شهر تب در مصر شهرت زیادی داشته نمونه تریاکی که از مقبره چا در مصر یافت شده به صده 15 قم می رسد .تریاک این امکان را به طبیبان و پزشکان می داد تا عمل ها و جراحی های  طولانی مدت را انجام دهند.شواهدی از استفاده تریاک در گذشته به صورت تفریحی در تاریخ در دسترس نیست.

در مصر استفاده از تریاک به طور کلی به کشیش ها ، جادوگران و رزمندگان به عنوان درمان سردرد استفاده شده .تریاک برای در دوره امپراتوری عثمانی قرن 14 میلادی برای درمان درد های میگرنی ، سیاتیک ، و سایر بیماری های دردناک استفاده می شده..در بین سال های 400 و 1200 میلادی بازرگانان عرب تریاک را به چین و هند تا سال 700 وارد کرند در صده 13 پیش از میلاد مسیح دوران طلایی کشت و برداشت تریاک در پایتخت مصر تبس آغاز شد بازرگانان مصری تریاک را به یونان و دیگر کشور های اروپایی بردند بعد از آن کشت خشخاش در قبرس زیاد شد و تریاک که یکی از دارو های مهم یونان در آن زمان شمرده می شد از طریف حمله اسکندر به ایران و مصر و هند انتقال یافت .

اثرات عجب تریاک سبب این شد تا در بسیاری از کشور ها از جمله یونان در مراسم سنت های مذهبی از آن استفاده می شده است .کشور های آسیایی افغانستان ، پاکستان ، شمال هند و برمه بیشترین میزان کشت و تولید تریاک در جهان را دارند

تاریخچه تریاک
تاریخچه تریاک

تاریخچه مصرف تریاک در ایران

در گذشته دور مصرف تریاک به منزله ی دارویی مسکن و رفع درد در ایران معروف بود که نتیجه تحقیقات دو پزشک عالم ایرانی یعنی حکیم رازی و ابوعلی سینا بوده است . این دو پزشک ایرانی اولین کسایی بودن که در قرن دهم میلادی توانستن به جهانیان این ماده دارویی را به صورت همه جانبه و کامل معرفی کنند ، آنان از اثرات سوء  آن بر روی بدن انسان آگاهی کامل داشتند .

عده ای از افراد این ماده را از حمله سپاه نادرشاه موقع اقامت خود در کشور هندوستان به هندی ها آموخته است میدانند و عده زیادی دیگر از مردم میگویند این ماده از حمله ی اعراب یا چنگیز خان مغول به ایران میدانند .به صورتی که در زمان حکومت صفویه خوردن حب تریاک و نوشیدن شربت کوکنار ( جوشانده خشخاش) رواج زیادی داشته است ، اما میتوان گفت که تریاک کشی را انگلیسی ها در هنگام نفوذ انگلیستان به عنوان پل ارتباطی بین انگلیس و هند رواج دادن که سبب کشت خشخاش در ایران مخصوصا در  خراسان به وجود آورد . در آن زمان تریاک بیشتریان صادرات ایران به خصوص خراسان بود .

سایر نام های تریاک

  • نارخوک
  • نارکوک
  • کوکنار
  • پاد زهر
  • نوشدارو
  • Opium

در صورت مصرف تریاک چه اتفاقی رخ میدهد ؟

در صورتی که این ماده را مصرف کنید روی جسم و روان انسان اتفاقات متعددی رخ میدهد که در ادامه مهمترین آنها را برای شما عزیزان نام میبریم :

به وجود آمدن وابستی جسمی

وقتی فرد مصرف کننده به این ماده عادت کند در آن “وابستگی جسمی” ایجاد میشود . این نوع وابستگی وقتی رخ می دهد که بدن انسام به مصرف مرتب این مواد شیمایی عادت کرده باشد و وقتی که از آن محروم شود علائمی در بدن به وجود می آید که گسترده ترین آن ها میتوان به درد عضلانی ، تعریق در فرد مصرف کننده ، لرز و تعوع اشاره کرد که وقتی در بدن رخ بدهد فرد را مجبور به مصرف 8 تا 12 ساعته این مواد می دارد تا اظطراب غیر قابل تحمل ناشی از دور شدن از این مواد مخدر را از بین ببرد.

وابستگی روان شناختی

مشکل دیگر مصرف تریاک ، “وابستگی روان‌شناختی” است . این وابستگی زمانی رخ میدهد که فرد مصرف کننده بی صبرانه و با ولع به دنبال کشیدن این مواد است و میخواهد با هرشرایطی که شده به دنبال مصرف این مواد بگردد به خاطر عادت شدیدی که به مصرف این ماده مخدر پیدا کرده است .

براستی این نوع وابستگی همان اعتیاد روانی است که به دلیل نیرو و قدرت بالایی که دارد ، تسلط بر آن سخت تر از اعتیاد جسمانی روی بدن دارد . این حالت حتی وقتی که از نظر جسمانی این ماده را ترک کرده ایم هم هنوز باقی می ماند و علت آن این که ترک اعتیاد در بیشتره بیماران با شکست روبروشده و بعد از مدتی دوباره به سمت این مواد انحراف پیدا میکنند ، همین وابستگی روان شناختی به مواد مخدر میباشد .

به وجود آمدن تحمل

دیگر پیامد مصرف تریاک ، به وجود آمدن “تحمل” در فرد است . تحمل زمانی به وجود می آید که بدن فرد در ابتدا به مقدار کم از این ماده راضی است و همان مقدار کم در فرد احساس لذت و شادابی و انرژِی به وجود می آورد اما هرچه زمان جلو تر میرود و همچنان از این ماده استفاده میکند ، بدن انسان نسبت به این ماده به تحمل میرسد و فرد مجبور میشود تا با مصرف بیشتر آن مواد به احساس خوش قبلی که داشته است برسد ، بدین صورت هر روز مصرف مواد در آن فرد بیشتر میشود .

به همین دلیل است که ترک تریاک در کمپ ترک اعتیاد احیای تازه  بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران که یکی از بهترین و متخصص ترین افراد را در زمینه ترک مواد مخدر را دارد و تحت مراقبت دائمی متخصصین و روانشناسان این کمپ است انجام میگردد تا به جز درمان جسمانی فرد ، از نظر روحی و روانی نیز کاملا پاک شود و دیگر به سمت این ماده مخدر روی نبرد .

ترک تریاک
ترک تریاک

علائم شناخت وابستگی به تریاک

اگر یک فرد معتاد به صورت پیوسته به مصرف این مواد مشغول شود ، در صورت نرسیدن به مواد افیونی به بدنش ، و نشان دادن علائم ترک ، ناچار است برای از بین بردن این علائمی که دارد ، روی به مصرف مواد مخدر کند. معمولا این نوع حالت ها بین 6 تا 8 ساعت پس از آخرین مصرفی که داشته است نشان میدهد و روز های بعدی به اوج میرسد ، در ادامه ما چند تا از این علائم را برسی کرده و به شما عزیزان میگوییم :

  • مصرف تریاک
    مصرف تریاک

    درد استخوان ها و کشیده شدن عضلات ، گرفتگی عضلانی

  • میل و حرص شدید به مصرف دوباره
  • شک ریزش ، پیدا کردن آب ریزش بینی ، خمیازه زیاد
  • بی نظم شدن درجه حرارت بدن مثل تب ، کم شدن دمای بدن و احساس لرز و سرمای شدید
  • پیدا شدن دل پیچه و اسهال
  • سکسه و عطسه
  • سیخ شدن بیش از اندازه موهای بدن
  • افسردگی ، کم خوابی ، تحریک پزیری ، بی قرار شدن
  • گشادگی مردمک چشم ها
  •  و …

اما چنانچه مصرف تریاک را موقف کنید و تمام مراحل ترک تریاک را پست سر بگذارید ، این علائم گفته شده طی 7 تا 11 روز بعد از درمان اعتیاد به تریاک کاهش خواهد پیدا کرد و روند پاکی شما باز خواهد گشت .

اما همچنین علائمی مثل تحریک پذیری ، بی قرار بودن ، پرخاشگری ، بی نظمی در خواب و افسردگی به خصوص شوق زیاد برای مصرف دوباره این مواد مخدر ممکن است تا چندین ماه هم بعد از ترک باقی بماند که ما در این زمان خدماتی مثل خدمات روانشناسی ، گروه درمانی ، کاردرمانی را برای شما تدارک دادیم که موجب میگردد بیمار بتواند شوق و نیاز خود را برای کشیدن دوباره مواد کنترل کند .

به همین شکل ما با مشاورین و روانشاسانی مجرب تصمیم به برگذار کردن مراسمات و جلساتی گروهی ، فردی و خانوادگی برای شخص مصرف کننده میکنیم تا  درمان شما عزیزان ، با بهترین کیفیت و سرعت انجام بگردد.

عوارض خطرناک مصرف تریاک

با کشیدن تریاک فرد مصرف کننده ، به انواع بیماری های جسمی و روحی دست پیدا میکند که در ادامه به چندین مورد مهم از این بیماری ها اشاره خواهیم کرد :

یکی از بیماری هایی که با مصرف این ماده به آن میرسیم بیماری های قلبی و عروقی میباشند .اگر فرد مصرف کننده زمینه بیماری قلبی در قدیم داشته باشد ، قطعا با مصرف تریاک این بیماری شدید تر و به عوارض جبران ناپذیری دست پیدا خواهد کرد .

عوارض تریاک
عوارض تریاک

نحوه مصرف تریاک

انواع روش های مصرف تریاک عبارتند از

  • خوردن
  • دود کردن
  • تزریق

بیشتر افراد از دود کردن و خورن برای مصرف تریاک استفاده می کنند تزریق بسیار خطرناک است و افرادی که می خواهند سریع تر و بیشتر به لذت برسند از این روش استفاده می کنند به دلیل وجود بخش های نامحلول در آب می تواند باعث ایست قلبی شود .

قبل از خوردن و مکیدن این مواد آن را حرارت داده در آب حل کرده و فقط قسمت های حل شده در آب را می خوردند به دلیل مرفین بیشتر آلکالوئید های موثز در آب آن را می نوشند.

برای مصرف تریاک به صورت دود نباید آن را سوزاند بلکه با حرارت مرفین و سایر مواد در آن تبخیر شده . روش های زیادی برای تدخین تریاک وجود دارد استفاده از وسایلی مانند منقل ، وافور ، چپق ، قلقلی و استفاده از سیخ و سنجاق.

سوخته تریاک بخش بجامانده از تریاک حرارت داده شده است که بخشی از مرفین در آن قرار دارد آن را به صورت خراکی یا محلول در آب .استحصال می کنند

سوخته تریاک چیست ؟

سوخته تریاک باقیمانده تریاک که پس از دود کردن با وافور ماده ای به رنگ قهوه ای سوخته به جا می ماند . سوخته تریاک را در آب حل کرده و مصرف می کنند.

سوخته تریاک
سوخته تریاک

شیره تریاک چیست ؟

شیره تریاک به این صورت زیر به دست می آید سوخته تریاک را در آب حل کرده سپس آن را می جوشانند و از صافی رد می کنند و دوباره می جوشانند در نتیچه انچام این عمل ماده ای خمیری و سفت و غلظی به رنگ قهوه ای روشن به دست می آید که آن را شیره تریاک می نامند شیره تریاک قوی تر از تریاک است و طبیعتا عوارض آن بیشتر است و اثر آن مدت زمان بیشتری روی بدن می ماند.

تریاک شیر افغان چیست ؟

تریاک شیر افغان یا همان “قات افغانی“، یک ماده مخدر طبیعی است که از گیاه Catha edulis به دست می‌آید. این گیاه اصلاح نشده اصلی در بخش‌هایی از خاورمیانه و آفریقا رشد می‌کند و در کشور افغانستان نیز پراکنده است. برگ‌های تازه گیاه تریاک شیر افغان دارای ترکیبات فعالی هستند که به عنوان مواد مخدر عمل می‌کنند.

تریاک شیر افغان به صورت تازه یا خشک شده مصرف می‌شود. از قدیم الایام، مردم در برخی مناطق جهان از جمله خاورمیانه و شرق آفریقا از تریاک برای تحریک سیستم عصبی و افزایش انرژی استفاده می‌کردند. مصرف تریاک شیر افغان معمولاً با قرار دادن برگ‌های تازه گیاه در دهان و چوگان کردن آن‌ها انجام می‌شود. تریاک شیر افغان به دلیل داشتن ترکیباتی همچون کاتین، کافئین و الکالوئیدهای دیگر، خواص محرک و تحریکی دارد.

مصرف تریاک شیر افغان ممکن است عوارض جانبی متعددی داشته باشد، از جمله افزایش ضربان قلب، اضطراب، خواب‌آلودگی، سردرد و افزایش فشار خون. همچنین، مصرف طولانی‌مدت تریاک شیر افغان ممکن است به مشکلات جسمانی و روانی منجر شود.

توجه داشته باشید که در بسیاری از کشورها مصرف، توزیع و فروش تریاک شیر افغان غیرقانونی است و به عنوان یک ماده مخدر محظور می‌باشد. همچنین، مصرف ماده‌های مخدر همیشه با خطرات جدی سلامتی همراه است و توصیه می‌شود هیچ گونه استفاده‌ای از آن‌ها نکنید.

تریاک چگونه به دست می آید ؟

تریاک ماده ای به رنگ قهوه ای تیره که به شکل گرد و دلمه ای شکل است .

با تیغ زدن گیاه نارس خشخاش ماده ای سفید رنگ بر روی گیاه تراوش می کند و پس از گذشت یک شبانه روز به رنگ قهوه ای و گاهی سیاه در می آید. با جمع اوری ماده قهوه ای رنگ تریاک خام به دست می آید.

لطفا مقاله “چگونه تریاک را ترک کنیم؟” را برسی کنید .

گیاه خشخاش در فارسی به نام کوکنار خشخاش به انگلیسی به نام Papaver Somniferum و تریاک در انگلیسی به نام Opium می نامند

کمپ ترک اعتیاد
کمپ ترک اعتیاد

علائم مصرف تریاک

  1. تغییرات جسمی
  2. تغییرات رفتاری

برخی از مصرف کننده های تریاک نشانه های اعتیاد را پنهان می کنند؛ خانواده و اطرفیان دیر یا زود متوجه تغییرات ایجاد شده می شوند. ممکن است اطرافیان مشکلات جسمی مانند سردرد ها و معده درد را نبینند ولی متوجه تغییرات در رفتار و تغییرات فیریکی مانند گشادشدن مردمک چشم ها خماری و … می شوند .ترک تدریجی تریاک شاید به دردتون بخوره.

از دیگر خصوصیات کسانی که به تریاک اعتیاد دارند گوشه گیری ، بی توجهی به خانواده و فرزندان ، علاقه نشان ندادن به فعالیت هایی که از انجام آن ها لذت می بردند و بی توجهی به نظافت شخصی یا محل زندگی.

نشانه های رفتاری و روانی اعتیاد به تریاک

  • افت در کار و تحصیل
  • عدم مسئولیت پذیری در انجام کار ها
  • تغیرات ظاهری مانند کاهش وزن بی دلیل و ظاهر آشفته و ژولیده
  • کاهش تمرکز بر روی کارها
  • در خواست مکرر پول به دلایب مختلف از اطرافیان
  • کاهش اعتماد به نفس
  • خود کم بینی
  • احساس غمگینی و افسردگی
  • گوشه گیری
  • بی قراری و تحریک پذیری
  • نوسانات رفتاری
  • تغیرات در چهره و ظاهر فرد
  • تحریک پذیری
  • پنهان کردن موارد در خانه ماشین
  • دمدمی مزاجی
  • اثر سوختگی بر روی انگشتان
  • ثرات تزریق

نشانه های جسمی اعتیاد به تریاک

شیره تریاک
شیره تریاک
  • ناهماهنگی حرکتی
  • یبوست
  • افسردگی
  • مشکلات تنفسی
  • خشکی دهان
  • گشادی مردمک چشم
  • دشواری در خوابیدن
  • خواب بیش از حد
  • اثر سوختگی بر روی انگشتان
  • اثرات تزریق
  • دشواری در خواب
  • حالت تهوع
  • اسهال
  • تب و لرز
  • بی خوابی و بی اشتهایی
  • خمیازه کشیدن
  • خواب آلودگی
  • گیجی و منگی
  • مشکلات بینایی
  • کاهش تنفس و مشکلات تنفسی
  • کاهش تمایل جنسی

بسیاری از افراد معتاد به مواد مخدر می خواهند مقدار مصرفشان را کم کنند اما کاهش مصرف علائم دردناکی دارد مانند درد و انقباض شکم درد عضلانی و تعریق شدید کاهش مصرف و ترک باید با نظارت پزشک و کمک آن انجام شود.

کاربردهای تریاک

  1. کاهش درد : یکی از کاربردهای اصلی تریاک در پزشکی، کاهش درد‌های شدید است. این ترکیب به عنوان یک مسکن قوی به کار می‌رود و می‌تواند در کاهش درد‌های ناشی از عمل جراحی یا شرایط پزشکی مانند سرطان مؤثر باشد.
  2. ترتیب درمانی : تریاک همچنین به عنوان بخشی از ترتیب درمانی در برخی از موارد استفاده می‌شود. به عنوان مثال، درمان وابستگی به مواد مخدر و مواد تحت کنترل به کمک تریاک انجام می‌شود.

ترک اعتیاد تریاک و راه‌ها و روش‌های موثر

اعتیاد به مواد مخدر یکی از مشکلات جامعه‌ی امروزی است که اثرات گسترده‌ای بر زندگی افراد دارد. در این میان، تریاک یکی از مواد مخدر مخرب است که خطرات جدی‌ای برای سلامتی افراد به همراه دارد. این مقاله به بررسی راه‌ها و روش‌های موثر برای ترک اعتیاد به تریاک می‌پردازد.

تریاک یک ماده مخدر قوی است که تأثیرات جدی بر روی سیستم عصبی دارد. برای ترک اعتیاد به تریاک، ابتدا باید تصمیم قاطعانه‌ای برای ترک اتخاذ کرد. مشاوره و پشتیبانی روانی در این مرحله بسیار مهم است. همچنین، استفاده از درمان‌های جایگزین می‌تواند کمک کننده باشد. تغییر در سبک زندگی، از جمله اجتناب از محیط‌ها و شرایط موجود مصرف تریاک، نیز اساسی است.

عوارض قطع تریاک و چگونگی مدیریت آن‌ها

قطع تریاک ممکن است با عوارض جسمی و روانی همراه باشد. افت وزن، اختلالات خواب، افسردگی و اضطراب از جمله عوارض متداول هستند. برای مدیریت این عوارض، تغذیه مناسب و متنوع، مشاوره روانی، و ممارسه ورزش مفید است.

عوارض ترک یکباره تریاک

توصیه می شود افرادی که اعتیاد به دخانیات مانند تریاک دارند، به صورت سرخود و در خانه اقدام به ترک تریاک نکنند؛ زیرا در طول ترک ممکن است فرد دچار علائمی شود که خارج از کنترل خود باشد و این مسئله برای فرد خطرناک خواهد بود. خطراتی که در اثر ترک اعتیاد به تریاک ممکن است رخ بدهد شامل خطر اوردوز، استفراغ، توهم، خطر خودکشی، درد شدید و… باشد که می تواند سلامتی فرد را به خطر بیاندازد.

افرادی که در طول ترک مصرف تریاک استفراغ می کنند، امکان دارد به طور تصادفی محتوای معده خود را استنشاق کنند. به این اختلال آسپیراسیون گفته می شود که می تواند خطراتی مانند خفگی، ناراحتی قفسه ‌سینه و ذات‌الریه را به همراه داشته باشد. بنابراین ترک مصرف تریاک به صورت سرخود و بدون زیر نظر داشتن متخصصین کار دشواری است؛ پس حتما  باید با مراجعه به مراکز ترک اعتیاد و با کمک متخصصان دوره ترک اعتیاد خود را بگذرانید.

روش‌های کاهش تریاک تدریجی و تاثیر تغذیه مناسب

یکی از راه‌های کاهش تریاک تدریجی است. به طور مرحله‌ای و با نظارت پزشک، میزان مصرف تریاک کاهش می‌یابد تا بدن به آرامش عادی برسد. همچنین، تغذیه مناسب باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود که در فرآیند ترک اعتیاد بسیار مهم است.

ورزش، مدیتیشن، و نقش خانواده در ترک اعتیاد

ورزش و مدیتیشن نقش مهمی در کمک به ترک اعتیاد دارند. ورزش به عنوان یک فعالیت بدنی می‌تواند به تولید هورمو

ن‌های خوش‌بینی کمک کند و از افسردگی جلوگیری نماید. همچنین، حمایت خانواده نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند افراد را در این مسیر تشویق کند.

استفاده از تکنیک‌های شناختی-رفتاری و تراپی‌های گروهی

استفاده از تکنیک‌های شناختی-رفتاری می‌تواند در مدیریت فکرها و احساسات منفی که به عود اعتیاد منجر می‌شود، موثر باشد. همچنین، شرکت در تراپی‌های گروهی و انجمن‌های ترک اعتیاد، فرصتی است برای تبادل تجربیات و یافتن حمایت اجتماعی.

ترک اعتیاد تریاک در دوره‌های مختلف عمری و پیگیری

فرآیند ترک اعتیاد تریاک در دوره‌های مختلف عمری تفاوت‌هایی دارد. در هر مرحله، نیازهای مختص به خود را دارد. پیگیری دقیق و مستمر با پزشک و مشاور، در این مسیر بسیار مهم است.

راهنمایی‌های مهم برای جلوگیری از بازگشت به اعتیاد

پس از ترک اعتیاد، جلوگیری از بازگشت به اعتیاد نیز اهمیت دارد. شناسایی عوامل خطر و یادگیری مهارت‌های مقابله می‌تواند در جلوگیری از بازگشت به اعتیاد کمک کند.

ترک اعتیاد تریاک یک مسیر چالش‌برانگیز است که نیازمند تصمیم، پشتیبانی، و استفاده از راه‌های مختلف موثر است. با ترک اعتیاد، زندگی بهبود می‌یابد و امکان ایجاد تغییرات مثبت در زندگی وجود دارد.

جدی ترین عوارض تریاک

چگونه تریاک را ترک بکنیم؟

در این مقاله روش های ترک اعتیاد را برای شما دوستان عزیز توضیح می دهیم که از جمله این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سم زدایی تریاک به روش UROD
  • درمان سنتی اعتیاد به تریاک
  • ترک اعتیاد به مواد مخدر
  • درمان اعتیاد به تریاک از طریق بستری در کلینیک های سم زدایی
  • ترک اعتیاد به تریاک با دارو

بهتر است با رعایت تمامی نکات مثبت و مهم در روند ترک این مواد مخدر را به درستی متوقف کنید، از روش بستری شدن در کلینیک های ترک اعتیاد استفاده کنید تا تحت نظر پزشکان و مشاوران درمانی که همیشه همراه شما هستند روند ترک را آغاز کنید. تا پایان دوره انصراف انجام دهید، ما در حوزه جدید ترک اعتیاد پس از گذراندن دوره درمان تریاک، بیمار را رها نخواهیم کرد و با دوره های گروه درمانی، مشاوره و ارتباط با مشاوران خود به صورت 24 ساعته در کنار شما خواهیم بود زیرا این امکان وجود دارد. یک فرد برای استفاده مجدد از این ماده بسیار زیاد است.

راه‌های ترک اعتیاد تریاک

تریاک یکی از مواد مخدر قوی است که به طور گسترده در جوامع مختلف مصرف می‌شود. اعتیاد به تریاک مشکلات جدی برای سلامتی فرد و جامعه ایجاد می‌کند. از این رو، ترک اعتیاد به تریاک امری بسیار مهم و ضروری است. در این مقاله به بررسی راه‌های ترک اعتیاد تریاک خواهیم پرداخت و راهنمایی‌هایی را برای افرادی که قصد دارند از اعتیاد به این ماده مخدر خارج شوند، ارائه خواهیم داد.

راه‌های ترک اعتیاد تریاک
راه‌های ترک اعتیاد تریاک

تشکیل قصد

در ابتدا برای ترک اعتیاد تریاک، افراد باید تصمیم قاطعی برای ترک این ماده بگیرند. قصد و اراده قوی از مهمترین عوامل موفقیت در فرآیند ترک اعتیاد است.

مشاوره روانشناختی

جهت کمک به افراد در فرآیند ترک اعتیاد، مشاوره روانشناختی اهمیت دارد. مشاوران متخصص می‌توانند به افراد کمک کنند تا با ایجاد تغییرات در ذهنیت خود، بهترین راه‌ها را برای ترک اعتیاد انتخاب کنند.

مشارکت در گروه‌های پشتیبانی

پیوستن به گروه‌های پشتیبانی برای افرادی که قصد ترک اعتیاد دارند، می‌تواند بسیار موثر باشد. در این گروه‌ها، افراد تجربیات خود را به اشتراک می‌گذارند و از یکدیگر یاد می‌گیرند.

درمان دارویی

استفاده از داروهای ترک اعتیاد توسط پزشکان متخصص نیز می‌تواند در فرآیند ترک اعتیاد تریاک کمک کند. این داروها می‌توانند علائم و خطرات وقوع عود را کاهش دهند.

تغییر سبک زندگی

تغییر سبک زندگی به شکل کلی نیز می‌تواند در ترک اعتیاد تریاک مؤثر باشد. فعالیت‌های سالمتی، تغذیه مناسب و مشغولیت‌های مفید می‌توانند به فرد کمک کنند تا از تریاک دوری کند.

تفریح و سرگرمی

اشتغال به تفریحات و سرگرمی‌های سالم می‌تواند تشتیت کننده‌ای از افکار مرتبط با تریاک باشد و به فرد کمک کند تا از اعتیاد خود فاصله بگیرد.

مدیریت استرس

یادگیری مهارت‌های مدیریت استرس و افزایش توانایی‌های تحمل فشارها نیز به افراد کمک می‌کند تا در مواقع دشوار به تریاک روی نیاورند.

حمایت خانواده و اقوام

حمایت و تشویق خانواده و اقوام نقش مهمی در ترک اعتیاد تریاک دارد. افراد با اطمینان از دوری خانواده و دوستان خود از مصرف تریاک، بهتر و با انگیزه‌تر تلاش می‌کنند.

روش های ترک اعتیاد به تریاک

همینطور که در بالا به شما عزیزان این روش ها را نام بردیم ، حال میخواهیم آن را گسترده در و کامل تر به شما بگوییم ، با ما همراه باشید :

  • ترک تریاک به روش سنتی :

    در این روش فرد بیمار روزانه مصرف خود را کاهش می یابد تا در نتیجه آن به صفر برسد ، این روش یکی از پر استفاده ترین روش ها برای ترک اعتیاد تریاک می باشد.

  • ترک تریاک به صورت ناگهانی(یابویی):
    در این روش فرد بدون جایگذین کردن موادی و یا کاهش روزانه مصرف ، به صورت کامل تریاک را ترک میکند ، به این روش ، ترک یابویی نیز میگویند.
  • سم زدایی به روش UROD :
    جدید ترین راه برای ترک اعتیاد به تریاک، سم زدایی به روش UROD می باشد . روش این سم زدایی به شکل دارویی می باشد که فرد با مصرف داروی آنتاگونیست به مقدار زیاد استفاده  می شود . بیشتر بیماران در این مرحله تحمل درد و خماری را ندارد ، به همین خاطر در زمان مصرف فرد بیمار بیهوش می شود تا درد کمتری را تحمل بکند.
  • ترک اعتیاد تریاک درخانه با مصرف بوپرنوفین یا ب۲:
    ترک کردن به این روش درد و خماری را به صورت چشم گیری کاهش می دهد و همچنین امکان بازگشت بیمار به سمت اعتیاد مجدد کمتر می باشد.
  • بستری شدن در مرکز ترک اعتیاد:
    در این روش ، فرد بیمار زیر نظر پزشک و مشاوران اعتیاد خود ، در کمپ های ترک اعتیاد بستری می شود و روند ترک آن شروع می شود .همچنین در این مراکز در صورت نیاز به پزشک و پرستاران ، روانکاوی به همه به راحتی در دسترس می باشد . از سوی دیگر به خاطر این که فرد در یک مرکز حفاظت شده قرار دارد و زیر نظر می باشد ، خود به خود از مواد اعتیاد آور دور خواهد ماند. اگر فرد در زمان ترک، به دارو و یا قرص خاصی نیاز داشت ، این موارد در آن مرکز وجود دارد.

دوستان عزیز که تمایل دارید بیشتردرباره ترک اعتیاد به تریاک مطالعه کنید ، میتوانید با رفتن به صفحه “بهترین و آسان ترین راه برای ترک اعتیاد به تریاک” بیشتر مطالعه کنید .

۱۲ روز خماری در زمان ترک اعتیاد تریاک

در روند ترک اعتیاد به تریاک ، در ۱۲ روز ابتدایی فرد از لحاظ روحی و جسمی دوچار شرایط بسیار قرار میگیرد که در این مرحله بعضی از افراد مجدد به سمت مصرف روی می آورند تا  به حالت تعادل جسمی و فکری برسند ، در این مرحله فرد در حالت خماری شدیدی قرار میگیرد . با گذشت این ۱۲ روز و تحمل این درد ها و سختی ها ، فرد میتواند دوباره به زندگی خود بازگردد و مراحل آخر ترک را پیگیری نمایند.

علائم خماری ترک تریاک

  • احساس نا امنی و ناخوشی
  • شکاک بودن
  • حمله های هیجانی و ترس شدید
  • با این که فضا گرم می باشد ، فرد سردش می شود و لرز دارد
  • اسهال
  • استفراغ
  • مشکلات عروقی
  • بیخوابی یا بد خوابی شدید
  • بی حوصله بودن بی اندازه فرد و همش احساس خستگی کردن

چگونه با افرادی که به تریاک اعتیاد دارند برخورد کنیم

چگونه با افرادی که به تریاک اعتیاد دارند برخورد کنیم
چگونه با افرادی که به تریاک اعتیاد دارند برخورد کنیم

برخورد با افرادی که به تریاک اعتیاد دارند به دلیل پیامدهای جسمانی و روانی آن، ممکن است چالش‌برانگیز باشد. در ادامه نکاتی را برای برخورد با افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، بیان می‌کنیم:

  1. از نظریات و افکار منفی پرهیز کنید: افرادی که به تریاک اعتیاد دارند به دنبال حمایت و پشتیبانی هستند، بنابراین باید از نظریات و افکار منفی پرهیز کرد و آنها را برای تلاش در راستای ترک اعتیاد تشویق کرد.
  2. اظهار نظر با حساسیت: در برخورد با افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، باید با حساسیت و توجه به شرایط آنها، نظر خود را ابراز کنید. در مورد احساسات و نیازهای آنها به گفتگوی باز بپردازید.
  3. پذیرش واقعیت: افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، ممکن است سختی در پذیرش واقعیت داشته باشند. بنابراین، برخورد با آنها باید بر مبنای واقعیت و با رویکرد دوستانه و حمایتی صورت گیرد.
  4. فراهم کردن امکانات لازم: برای کمک به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، می‌توانید امکانات لازم مانند کارشناسان مشاوره، مراکز تحت نظر قرار دادن و برنامه‌های ترک اعتیاد فراهم کنید.
  5. تحریک کردن به تحقیق: به عنوان یک دوست یا خانواده، می‌توانید افرادی که به تریاک اعتیاد دارند را به تحقیق و بررسی درباره روش‌های ترک اعتیاد تشویق کنید. با ارائه اطلاعات دقیق درباره ترک اعتیاد و پشتیبانی در مسیر ترک اعتیاد، می‌توانید به آنها کمک کنید تا بهترین تصمیم بگیرند.
  6. تشویق به پیشرفت: در زمان تلاش برای ترک اعتیاد، پیشرفت در مسیر ترک اعتیاد بسیار مهم است. به عنوان یک دوست یا خانواده، می‌توانید به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند تشویق کنید تا در مسیر ترک اعتیاد پیشرفت کنند و از تلاش‌هایشان حمایت کنید.
  7. ارائه راه‌حل‌های جایگزین: برای کمک به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، می‌توانید راه‌حل‌های جایگزینی برای آنها پیشنهاد دهید. به عنوان مثال، فعالیت‌هایی مانند ورزش، مدیتیشن، و خواندن کتاب‌های مفید می‌توانند راه‌حل‌های خوبی برای کمک به ترک اعتیاد باشند.
  8. نباید به افراد فشار آورد: فشار آوردن برای ترک اعتیاد، ممکن است برای برخی افراد باعث شدیداً احساس شرم و تنفر شود و در موارد بسیاری به نتیجه مطلوب نمی‌رسد. بنابراین، بهتر است با توجه به وضعیت شخصی هر فرد، مراحل ترک اعتیاد را برنامه‌ریزی کرد.
  9. حمایت روانی و انگیزشی: افرادی که به تریاک اعتیاد دارند به حمایت روانی و انگیزشی نی احتیاج دارند. به عنوان یک دوست یا خانواده، می‌توانید با اعلام حمایت خود، ایشان را به ترک اعتیاد تشویق کنید و به آنها نشان دهید که همیشه در کنارشان هستید.
  10. برخورد با نیازهای جسمی: در زمان تلاش برای ترک اعتیاد، نیازهای جسمی مانند خواب، تغذیه صحیح و ورزش مناسب بسیار مهم هستند. به عنوان دوست یا خانواده، می‌توانید به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند در تأمین این نیازها کمک کنید.
  11. نباید ترسید: برای کمک به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، نباید از صحبت کردن با آنها در مورد اعتیاد خود، وضعیت شخصی یا مشاوره حرفه‌ای برای درمان اعتیاد اجتناب کرد. در واقع، باید با افرادی که به تریاک اعتیاد دارند با دقت و احترام صحبت کنید و در مورد راه‌های ترک اعتیاد با آنها صحبت کنید.
  12. حفظ حریم شخصی: در هنگام کمک به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، باید به حریم شخصی آنها احترام گذاشته شود. این به معنای عدم انتشار اطلاعات شخصی آنها به دیگران است و اینکه به آنها اجازه دهید خودشان در مورد اعتیادشان تصمیم بگیرند.
  13. مهار خشم و احساسات: در زمان کمک به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، احتمال وجود خشم، ناراحتی و احساسات دیگری بسیار بالا است. به عنوان دوست یا خانواده، باید به صورت مهربانانه و با احترام به این احساسات پاسخ دهید و به آنها کمک کنید تا بهت ندی خودشان کنترل این احساسات را برقرار کنند. باید به خودتان یادآوری کنید که احساسات موقتی هستند و شما نباید به آنها وابسته شوید.
  14. تشویق به فعالیت‌های مفید: فعالیت‌های مفید مانند تفریح، ورزش، مطالعه و دیدن فیلم‌های سالم می‌توانند به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند کمک کنند. به عنوان دوست یا خانواده، می‌توانید آنها را تشویق کنید که به این فعالیت‌ها بپردازند.
  15. مراجعه به مشاوره: مراجعه به مشاوره حرفه‌ای می‌تواند به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند کمک کند. به عنوان دوست یا خانواده، می‌توانید آنها را تشویق کنید که به مشاوره بروند و از خدمات حرفه‌ای درمان اعتیاد بهره‌مند شوند.
  16. پشتیبانی از درمان: درمان اعتیاد به تریاک می‌تواند طولانی و پیچیده باشد، اما برای بهبود وضعیت افرادی که به این ماده اعتیاد دارند، بسیار مهم است. به عنوان دوست یا خانواده، می‌توانید با ارائه پشتیبانی به افرادی که در حال درمان هستند، به آنها کمک کنید که درمان را به درستی پیگیری کنند.
  17. اعتماد به نفس: به عنوان دوست یا خانواده، باید به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند نشان دهید که به آنها اعتماد دارید و به توانایی آنها در ترک اعتیاد اعتقاد دارید. به آنها کمک کنید که به خودشان اعتماد کنند و به تلاش‌های خود ادامه دهند.
  18. مدیریت استرس: استرس ممکن است عام افرادی که به تریاک اعتیاد دارند را به سمت مصرف این ماده سوق دهد. بنابراین به عنوان دوست یا خانواده، می‌توانید به افرادی که به تریاک اعتیاد دارند کمک کنید که استرس خود را مدیریت کنند، به طور مثال با تمرین‌های تنفسی یا یوگا.
  19. ایجاد فضای سالم: در ایجاد فضای سالم برای افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، همه باید همکاری کنند. این شامل دوستان، خانواده، همکاران و محیط کار است. باید تلاش کنید که در فضای اطراف افرادی که به تریاک اعتیاد دارند، فرصتی برای مصرف این ماده وجود نداشته باشد و به جای آن فضایی سالم و پشتیبانی‌کننده برای آنها فراهم شود.

خلاصه‌ای از این مطلب این است که به عنوان دوست یا خانواده‌ی فردی که به تریاک اعتیاد دارد، می‌توانید از طریق ایجاد فضای سالم، پشتیبانی، تشویق، مدیریت استرس و مراجعه به درمان، به آنها در ترک این اعتیاد کمک کنید. در نهایت، باید به آنها یادآوری کنید که ترک اعتیاد به تریاک می‌تواند مشکلاتی داشته باشد، اما برای بهبود وضعیت زندگی آنها بسیار مهم است.

اهمیت مشاوره در ترک اعتیاد به تریاک

اهمیت مشاوره در ترک اعتیاد به تریاک
اهمیت مشاوره در ترک اعتیاد به تریاک

تریاک یک ماده مخدر قوی است که می تواند به طور جدی به سلامتی و روانی فرد آسیب برساند و اعتیاد به آن می تواند به شکلی خطرناک باشد. به همین دلیل، درمان اعتیاد به تریاک به مشاوره حرفه ای و درمانگری نیاز دارد.

از آنجا که اعتیاد به تریاک یک مسئله پیچیده است که نیازمند رویکردهای درمانی متنوعی است، مشاوره می تواند در این روند کمک بسیاری به فرد کند. در مشاوره، فرد با روانشناس یا متخصص مشاوره اعتیاد، در مورد مشکلات و نیازهای خود صحبت می کند و روش های مختلف درمانی اعتیاد به تریاک را با هم بررسی می کنند.

مزایای مشاوره در ترک اعتیاد به تریاک شامل موارد زیر است:

  1. ارائه راهکارهای مختلف درمانی: در مشاوره، متخصصین مشاوره اعتیاد به تریاک، به فرد کمک می کنند تا راهکارهای درمانی مختلفی را برای ترک اعتیاد ارائه دهند، مانند درمان با دارو، درمان روانشناختی، تغییر سبک زندگی و…
  2. ارائه پشتیبانی روانی: ترک اعتیاد به تریاک یک فرآیند پیچیده است و در طول آن فرد ممکن است با مشکلات روانی و عواقب جانبی متعددی روبرو شود. در مشاوره، فرد می تواند با یک متخصص روانشناسی صحبت کرده و پشتیبانی روانی لازم را دریافت کند.
  3. کمک به بهبود روابط: اعتیاد به تریاک ممکن است با مشکلات روابطی بین فرد و خانواده و دوستانش همراه باشد. در مشاوره، فرد می تواند با روانشناس یا متخصص مشاوره ارتباط خود را با دیگران بهبود بخشید و راهکارهایی برای حل مشکلات روابطی پیشنهاد شده توسط مشاور را پیگیری کند.
  4. کمک به تغییر سبک زندگی: اعتیاد به تریاک ممکن است به دلیل عوامل مختلفی از جمله استرس، افسردگی و اضطراب رخ دهد. در مشاوره، متخصصین مشاوره می توانند به فرد کمک کنند تا مدیریت این عوامل را بیاموزد و سبک زندگی سالم تری را به خود اختصاص دهد.

به طور خلاصه، مشاوره در ترک اعتیاد به تریاک بسیار مهم است و به فرد کمک می کند تا با مشکلاتی که در این راه با آنها مواجه می شود، مقابله کند و به سمت بهبود و بهبودی پیش بروید. در نهایت، اعتیاد به تریاک یک مسئله خطرناک است و لازم است تا به هر روش ممکن، از جمله مشاوره، برای ترک آن تلاش کنید.

عوارض ترک یکباره تریاک

تریاک (Triac) یک داروی ضداضطراب و آرام‌بخش است که معمولاً به عنوان الزامی تجویز می‌شود. ترک یکباره تریاک ممکن است با عوارض متنوعی همراه باشد. این عوارض می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

  1. افزایش ناراحتی و اضطراب: ترک ناگهانی تریاک می‌تواند منجر به افزایش اضطراب و ناراحتی شود.
  2. بی‌قراری و عصبیت: قطع تریاک ممکن است باعث بی‌قراری و عصبیت شود.
  3. خواب‌آلودگی و بی‌خوابی: ترک تریاک ممکن است منجر به مشکلات خوابی مانند خواب‌آلودگی یا بی‌خوابی شود.
  4. تغییر در رفتار و حالت روحی: شخص ممکن است در پاسخ به ترک تریاک تغییر در رفتار و حالت روحی اش تجربه کند.
  5. علائم جسمی: ممکن است علائم جسمی نظیر تپش قلب، عرق‌سوزی، لرزش، تعریق و سردرد در اثر ترک تریاک رخ دهد.
  6. اختلالات گوارشی: ممکن است در اثر ترک تریاک علائم گوارشی نظیر تهوع، استفراغ و اسهال رخ دهد.

برای ترک تریاک بهتر است با یک پزشک مشورت کنید تا راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید. ترک داروها تحت نظر متخصصان بهداشت روانی می‌باشد و می‌تواند به صورت پله‌پله انجام شود تا از عوارض ناخواسته جلوگیری شود.

چرا کمپ ترک اعتیاد تریاک؟

وقتی افرادی که به تریاک اعتیاد دارند تصمیم می‌گیرند که به دنبال راهی برای آزادی از این وابستگی بگردند، کمپ‌های ترک اعتیاد تریاک می‌توانند یکی از بهترین گزینه‌ها باشند. این کمپ‌ها محیطی امن و تشویق‌کننده ارائه می‌دهند که به افراد کمک می‌کند تا از وابستگی به تریاک خارج شوند و به سمت یک زندگی سالم و بدون مواد مخدر حرکت کنند.

کمپ ترک اعتیاد به تریاک به دلایل مختلفی از جمله موارد زیر می‌تواند کمک کننده باشد:

  1. کاهش علائم و نشانه‌های عود بیماری: کمپ ترک اعتیاد به تریاک با بهره‌گیری از روش‌های متنوع درمانی و روانشناختی، به بیمار کمک می‌کند تا علائم و نشانه‌های عود بیماری را کاهش دهد. این علائم شامل افسردگی، اضطراب، خلقی ناراحت، خواب درهم و برهم و افزایش اشتیاق برای مصرف تریاک می‌باشد.
  2. تحلیل دلایل علل اعتیاد: کمپ ترک اعتیاد به تریاک به بیمار کمک می‌کند تا بهترین شیوه درمانی را برای خود پیدا کند. با تحلیل دلایل علل اعتیاد، پزشکان و روانشناسان می‌توانند بیمار را بهتر بشناسند و درمانی از قبیل روش‌های شناختی رفتاری و روانشناختی برای کمک به بیمار در بازگشت به جامعه برنامه‌ریزی کنند.
  3. روش‌های ترک اعتیاد: کمپ ترک اعتیاد به تریاک با استفاده از روش‌های متنوع درمانی اعمال می‌شود. روش‌هایی مانند درمان دارویی، روش‌های تحریکی و روش‌های روانشناختی می‌توانند به بیمار در ترک اعتیاد به تریاک کمک کنند.
  4. حمایت اجتماعی: کمپ ترک اعتیاد به تریاک با استفاده از گروه‌های حمایتی و روش‌های اجتماعی می‌تواند به بیمار کمک کند تا بهترین شیوه راهیابی به بازگشت به جامعه را پیدا کند. همچنین، حضور در محیطی که مشتریان دیگر از اعتیاد به تریاک رهایی یافته‌اند، برای بیمار می‌تواند به عنوان یک شیوه انگیزشی نیز عمل کند.
  5. حفظ سلامتی جسمی و روانی: مصرف تریاک باعث آسیب به سیستم عصبی و ایجاد اختلالات روانی می‌شود. با ترک اعتیاد به تریاک در کمپ‌های مختلف، بیمار به سلامتی جسمی و روانی خود رسیده و از بروز عوارض جانبی و بلایایی که ناشی از اعتیاد به تریاک ممکن است باشد، جلوگیری می‌شود.
  6. افزایش کیفیت زندگی: با ترک اعتیاد به تریاک، بیمار می‌تواند به اعتماد به نفس بیشتری برسد و کیفیت زندگی بهبود یابد. بیمار به دلیل رهایی از وابستگی به مواد مخدر، امکان دسترسی به فرصت‌های شغلی و اجتماعی را پیدا می‌کند و از زندگی بهتری برخوردار می‌شود.

در کل، کمپ ترک اعتیاد به تریاک به عنوان یک راهکار جامع برای درمان اعتیاد به تریاک می‌تواند به بیمار کمک کند تا علائم و نشانه‌های عود بیماری را کاهش داده و به اعتماد به نفس و کیفیت زندگی بهتری دست یابد.

کمپ ترک اعتیاد تریاک در تهران

کمپ ترک اعتیاد تریاک در تهران
کمپ ترک اعتیاد تریاک در تهران

کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه، بهترین کمپ ترک اعتیاد تریاک در تهران است که با تکیه بر تجربه بیش از ۱۰ ساله در زمینه درمان اعتیاد به تریاک، با بهره‌گیری از روش‌های مدرن و علمی، به بیماران ارائه خدماتی از جمله مشاوره، درمان روانشناختی، مدیریت خشم، آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی، تمرینات ورزشی و بهداشتی، و همچنین فرآیند تحت نظر قرار گرفتن در کمپ تحت نظارت پزشکی و متخصصین مجرب، پاسخگوی نیازهای بیماران می‌باشد.

در کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه، با بهره‌گیری از متدولوژی‌های پیشرفته و همچنین تلاش برای بهبود پیوند بین بیماران و خانواده‌هایشان، بهبود کیفیت زندگی بیماران و تحقق اهداف درمانی آن‌ها را به هدف خود قرار داده است.

از دیگر ویژگی‌های کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه می‌توان به محیطی آرام و دلنشین، غذاهای سالم و باکیفیت، مراقبت‌های پزشکی، و همچنین دسترسی به امکانات رفاهی مانند وسایل ورزشی اشاره کرد.

در کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه، به همراه مجریان و کادر درمانی مجرب و با تجربه، از مراحل درمان اعتیاد به تریاک با بیماران همراهی می‌شود و برای آنها حامی است تا به بهترین نحو ممکن، به ترک اعتیاد به تریاک برسند.

اگر به دنبال یک کمپ ترک اعتیاد به تریاک با بهترین خدمات و رویکرد حرفه‌ ای ، انتخاب کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تریاک در تهران، به بیماران کمک می‌کند تا با خیالی آسوده و با اعتماد به نفس به فرآیند درمان اعتیاد به تریاک بپردازند. همچنین، این کمپ با توجه به تلاش برای بهبود کیفیت زندگی بیماران، بهترین مکان برای بازگشت به زندگی عادی و سالم پس از درمان است.

از دیگر مزایای انتخاب کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه می‌توان به رویکرد شخصی‌سازی درمان، احترام به شخصیت و ارزش بیماران، و ارائه خدمات درمانی با رویکرد فردی و متمرکز بر نیازهای هر بیمار اشاره کرد.

در نهایت، کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه با ارائه خدماتی برای درمان اعتیاد به تریاک، بیماران را به یک زندگی سالم، پر از شادی و خوشبختی پس از درمان هدایت می‌کند. این کمپ با بیش از ۱۰ سال تجربه در زمینه درمان اعتیاد به تریاک، بهترین انتخاب برای کسانی است که به دنبال ترک اعتیاد به تریاک با رویکرد حرفه‌ای هستند.

قیمت کمپ ترک تریاک تهران

قیمت کمپ ترک تریاک تهران یکی از مهم ترین فاکتور ها برای ثبت نام در یک موسسه ترک می باشد .کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران ، این موضوع را برای شما عزیزان به راحترین هد ممکن کرده است و به دلیل این که این موسسه زیر نظر سازمان بهزیستی کشور می باشد ، شما میتوانید به راحتی در این مرکز شروع به ثبت نام کرده و با قیمت پایین ، پاکی خود را به دست آورید.

سوالات متداول ترک تریاک

تریاک یکی از مواد مخدر قدرتمند است که می‌تواند به فرد اعتیاد ایجاد کند و مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند. در اینجا به برخی از سوالات متداول درباره ترک تریاک پاسخ داده خواهد شد:

  1. ترک تریاک چیست؟
    ترک تریاک به معنای ترک کردن مصرف تریاک است. تریاک یکی از مواد مخدر قدرتمند است که باعث ایجاد احساس بی‌قراری، تحریک و خوشایندی می‌شود و معمولاً به صورت خوراکی، تزریقی و خوراکی سیگاری مصرف می‌شود.
  2. چه مشکلاتی باعث می‌شود؟
    تریاک باعث ایجاد مشکلات فیزیکی و روانی می‌شود. این مواد مخدر قدرتمند ممکن است باعث ایجاد اضطراب، افسردگی، اختلالات خواب، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، تشنج‌ها و حتی مرگ شوند.
  3. چگونه می‌توان تریاک را ترک کرد؟
    ترک تریاک یک فرایند دشوار است و بستگی به میزان و مدت مصرف دارد. بهترین راه برای ترک تریاک این است که با پزشک خود مشورت کنید و برنامه درمانی مناسب برای خود را پیگیری کنید. روش‌های درمانی مانند تحت نظارت متادون، بوپرنورفین و نالترکسون ممکن است کمک کننده باشند.
  4. چه علائمی در هنگام ترک تریاک دیده می‌شود؟
    علائم ترک تریاک شامل اضطراب، تعریق، تب، دل‌بازدید، افسردگی، اشکال در خواب و افزایش نبض و فشار خون هستند. برخی از افراد ممکن است با درد شدید، تشنج‌ها و اختلال در روند تنفس روبرو شوند.
  5. چگونه می‌توان از تریاک دوری کرد؟
    ترک تریاک یک فرایند طولانی و دشوار است، اما با تحت نظارت پزشک و استفاده از روش‌های درمانی مختلف، امکان‌پذیر است. برخی از روش‌های درمانی شامل متادون، بوپرنورفین، نالترکسون و کوک
  6. چقدر طول می‌کشد تا تریاک از بدن خارج شود؟
    زمانی که تریاک مصرف می‌شود، اثر آن در بدن تا چند ساعت دوام می‌آورد. اما زمانی که تریاک مصرف برای مدت طولانی تر انجام شود، ممکن است به دلیل تجمع در بافت‌های بدن، زمانی برای خروج از بدن بیشتر از چند ساعت باشد.
  7. علائم ترک تریاک چیست؟
    ترک تریاک باعث عوارض جسمانی و روانی جدی می‌شود. برخی از علائم شامل اضطراب، افسردگی، خواب نداشتن، تعریق، اسهال، تعریق شدید، درد عضلانی، تعریق شدید، ترشح بینی، تعریق شدید، و تشنجات است.
  8. علت ورز دادن تریاک چیست ؟
    علت ورز دادن مواد مخدر تریاک می‌تواند متفاوت باشد و ممکن است برای هر فردی متفاوت باشد. برخی افراد از مواد مخدر استفاده می‌کنند تا احساس خوشایند و هیجان‌انگیزی کنند. تریاک به دلیل اثرات قوی و تحریک‌کننده‌ای که بر سیستم عصبی دارد، می‌تواند باعث ایجاد حالت تحریک و هیجان‌انگیزی شود.

ترک تریاک چگونه صورت میگیرد ؟

ترک تریاک چگونه صورت میگیرد ؟
ترک تریاک چگونه صورت میگیرد ؟

بیمارانی که به مصرف تریاک اعتیاد دارند میتوانند برای ترک آسان و با سرعت بالاتر و به موقع اعتیاد از چندین روش مختلف استاده کنند مثل درمان خانگی تریاک و یا روش هایی مثل بستری در کلینیک ها میتوانند درمان خود را شروع کنند . کلینیک احیای تازه به عنوان یکی از بهترین کلینیک ها واقع در شهر تهران ، شهرری در قدم اول یک گام بزرگ برای ترک تریاک ، مراحل سم زدایی بدن که به شما پیشنهاد میکنند انجام دهید و قدم های بعدی با بستری شدن 19 الی 22 روزه به همراه مشاوران گروهی ، خانوادگی ، فردی برای انجام مراحل ترک تریاک شما عزیزان را همراهی خواهند کرد تا این مسیر برای شما به شکلی عالی صورت بگیرد . همچنین میتوانید به پیج اینستاگرام ما سر بزنید و از مشاوران ما استفاده کنید .

5/5 - (2 امتیاز)
مقاله قبلی
مواد مخدر گل – ترک اعتیاد به گل
مقاله بعدی
نیکوتین چیست – نیکوتین چه خطراتی دارد – تاثیر نیکوتین بر سلامتی – نیکتین
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید
Tags: ترک تریاک, ترک تریاک با متادون, ترک تریاک به روش سنتی, ترک تریاک چند روز طول میکشد, تریاک, تریاک چیست, تریاک شیر, تریاک ناب

پست های مرتبط :

9 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • تروخدا کمکم کنید شوهرم ترک کند، از وقتی باهاش ازدواج کردم یادمه اعتیاد داشت به تریاک، همیشه بوی تریاک میاد تو خونه، خسته شدم ازش دیگه. تروخدا راهنماییم کنید ترکش بدم

    پاسخ
  • آواتار ناشناس
    ناشناس
    1400-07-29 16:08

    حدود 12 سالی هست که به تریاک اعتیاد دارم و الان 36 سالمه ، میترسم برم کمپ ترک اعتیاد لطفا راهنماییم کمید

    پاسخ
    • سلام دوست عزیزم
      میتوانید با رفتن به صفحه “ ثبت نام در کمپ ” اقدام به ثبت نام نمایید ، یا میتوانید با با در تماس باشید به صورت آنلاین مشاوران ما پاسخگو شما هستند و راهنماییتون میکنند .
      همچنین میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید :
      رنجبر :
      09122687608

      پاسخ
  • آواتار محمد محمدی
    محمد محمدی
    1402-03-14 03:09

    آیا تریاک برای درد سیاتیک خوب است ؟

    پاسخ
    • نه، تریاک (Triac) برای درمان درد سیاتیک مفید نیست و استفاده از آن برای این منظور توصیه نمی‌شود. تریاک در واقع یک ماده مخدر است که به‌طور عمده برای تحریک سیستم عصبی مرکزی استفاده می‌شود. این ماده اثرات قوی و ناخواسته می‌تواند بر سیستم عصبی و عملکرد جسم تأثیر بگذارد.

      در صورتی که شما درد سیاتیک دارید، توصیه می‌شود که به یک پزشک متخصص مراجعه کنید. پزشک شما می‌تواند تشخیص دقیق درد سیاتیک را بررسی کند و یک طرح درمانی مناسب برای شما تعیین کند. این طرح درمانی ممکن است شامل تجویز داروها، تمرینات فیزیکی، فیزیوتراپی، روش‌های غیردارویی و در موارد خاص، روش‌های جراحی باشد.

      به طور کلی، برخی از روش‌های درمانی ممکن است شامل تسکین درد، کاهش التهاب، تقویت عضلات، بهبود حرکت و کنترل علائم باشد. با توجه به ویژگی‌های خاص شرایط و عوارض هر فرد، پزشک متخصص قادر است بهترین راه حل درمانی را برای شما تعیین کند.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.