ترک اعتیاد بدون بازگشت

folder_openمقالات
commentبدون دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1401/03/29 – توسط : admin

ترک اعتیاد بدون بازگشت

کمپ ترک اعتیاد
کمپ ترک اعتیاد

امروزه اعتیاد مسئله ای است که اغلب اشخاص با آن دست و پنجه نرم می کنند. گاهی اوقات فردی که دچار اعتیاد شده تمایل به ترک آن دارد. اما نکته ای که وجود دارد شکست و موفق نشدن آن ها در مسیر ترک است. چرا که ممکن است در این مسیر دچار لغزش شوند. در نتیجه برای درمان اعتیاد می بایست روشی اصولی و مناسب تحت نظر متخصصان انجام پذیرد تا بتوان از بازگشت ترک اعتیاد جلوگیری کرد. در این مطلب قصد داریم ازجمله مواردی که در ترک اعتیاد بدون بازگشت وجود دارد را شرح دهیم.

ترک اعتیاد

فرایندی است که افراد بیمار، تحت نظر پزشک متخصص و حتی به صورت فردی اقدام به ترک اعتیاد می کنند. هدف از این فرایند ترک مواد مصرفی است که فرد به دوران سالم زندگی خود قبل از اعتیاد برسد. ترک موادمخدر به میزان شدت مصرفی و میزان توان و اراده فرد معتاد نیز بستگی دارد. روش های درمانی متعددی برای ترک اعتیاد وجود دارد.

شما می توانید در مقاله روش های ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد آن ها را بخوانید و اطلاعات بیشتری کسب کنید. اما در این مطلب می خواهیم روش هایی برای ترک اعتیاد بدون بازگشت را بازگو کنیم.

ترک اعتیاد تریاک و شیره تریاک

رویه ترک شیره تریاک آسیب و مشکلاتی را در بدن ایجاد می کند. به همین دلیل انتخاب روشی مناسب برای درمان اعتیاد تریاک بسیار مشکل است چرا که حساسیت بالایی دارد. گام اول برای ترک اعتیاد تریاک، پشتکارقوی برای قطع مصرف مواد مخدر است. سپس با روش های انتخابی مناسب می توان ترک اعتیاد بدون بازگشت را تجربه کنید.

اصلی ترین گام در ترک تریاک، مداومت و پیگیری در رویه درمان بعد از مرخص شدن از مراکز درمانی ترک اعتیاد است. در این گام فرد بیمار نباید در روند درمان بیماری خود کوتاهی کند و می بایست مراقبت های ویژه ای را انجام دهد. به این دلیل که امکان دارد پس از مدتی به مصرف دوباره تریاک روی آورد.

از سری مسائل بغرنج برای بازگشت دوباره و مجدد فرد بیمار به می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بی خوابی پس از ترک
  • وسوسه برای مصرف مجدد موادمخدر و تریاک
  • مشکلات روحی و روانی پس از ترک
  • مشکلاتی که پس از ورود فرد به جامعه رخ می دهد

به همین دلایل، فرد اگر اراده خود را تقویت کند و مشتاق برگشت به زندگی سالم باشد، مسائلی را پس از سم زدایی جسم خود و ترخیص از کمپ ادامه بدهد، در این صورت است که ترک اعتیاد به مواد مخدر و تریاک صورت می پذیرد.

متد جدید پزشکی (ایمپلنت نالتروکسان) به منظور جلوگیری از عود اعتیاد

ترک اعتیاد بدون بازگشت به مواد مخدر

در کمپ  ترک اعتیاد برای ممانعت از وسوسه فرد برای مصرف تریاک و حین نزدیکی به ترک تریاک و  مواد مخدر، به جز شیوه های روانشناسی و مشاوره های گروه و فردی از شیوه های جدیدی که به وجود آمده استفاده می کنند. یکی از این روش ها ایمپلنت نالتروکسان نام دارد. این دارو توسط سازمان غذا و دارو آمریکا FDA  تایید شده است. روش ایمپلنت نالتروکسان گیرنده های ماده مخدر مغز را بسته و مسدود می کند. در نتیجه در این روش و درمان، فرد بیمار حالت خوشحالی و خماری را پس از مصرف، حس نخواهد کرد. بدین ترتیب فرد اشتیاق و میل کمتری نسبت به مصرف احساس می کند و به مصرف دوباره هم روی نخواهد آورد.

ایمپلنت نالتروکسان داروی ضد مخدر می باشد، که در این شیوه با کاشت زیرپوستی این دارو در بدن فرد بیمار می توان تا حدود زیادی تمایل جسمی را به مصرف دوباره را تا مدت زیادی کاهش و کنترل کرد.

برای استفاده از این روش شرایط بیمار از نظر وضعیت جسمانی و روانی، نوع مصرفی مواد مخدر و … را بررسی نمود. شایان ذکر است چنین روشی به شکل عمومی روی کلیه بیماران انجام نمی شود و باید سیر تکاملی درمان و سم زدایی انجام شود. در نهایت پس از انجام تمام این مراحل از روش ایمپلنت نالتروکسان می توان استفاده کرد که این روش درمانی ترک اعتیاد بدون بازگشت می باشد.

بیشتر بخوانیم

در این مقاله میتوانید درباره “تفاوت اعتیاد جسمی و اعتیاد روانی” بیشتر بدانید.

نالتروکسان برای بیماران به سه نوع آمپول و ایمپلنت و  قرص تجویز می شود

آمپول نالتروکسان به نام ویویترول بعد از گذشت یک ماه آزاد و از بین خواهد رفت و طبق دستور پزشک دوباره تزریق می شود.

ایمپلنت به صورت جراحی سرپایی در دیواره تحتانی شکم قرار می گیرد و بیش از ۶ ماه ماندگاری دارد. در نتیجه افراد پس از ترک دیگر تمایل و اشتیاقی به مصرف مجدد مواد مخدر ندارند.

قرص آن به نام دیپید روزانه باید مصرف شود و اگر در ساعات تعیین شده مصرف شود اثرگذاری به حداکثر می رسد.

نکته: گاهی افرادی که درگیر اعتیاد هستند امکان دارد پس از ترک، به مصرف مجدد مواد مخدر بازگردند. این امر پس از سم زدایی معمولاً رخ می دهد. اما با کاشت نالتروکسان در بدن می توان تمایلات فرد نسبت به مصرف مجدد را تا حد زیادی پایین آورد یا حتی ترک برای آن ها بدون بازگشت باشد.

نحوه کاشت ایمپلنت نالتروکسان برای ترک اعتیاد بدون بازگشت: کاشت ایمپلنت با بی حسی موضعی درون بدن قرار می گیرد. در این روش پزشک متخصص، خراش کوچکی در پایین شکم نزدیک استخوان لگن به وجود می آورد. درنهایت ایمپلنت نالتروکسان دارو را با دوز مورد استفاده به آرام در بازه زمانی ۳ تا ۶ ماه آزاد می کند. پس از جایگذاری اولین ایمپلنت، دومین ایمپلنت را در بدن بیمار قرار می دهند.

این روش مانع اثرگذاری اکثر موادهای مخدر مثل:متادون، مورفین، واکسی کدون و همچنین مشروبات الکلی می شود. طی این مدت زمان، بیمار دوران ترک خود را به راحتی سپری خواهد کرد.

آیا ایمپلنت نالتروکسان مزیتی هم دارد؟

اگر به جای مصرف قرص از ایمپلنت نالتروکسان استفاده شود، طبیعتاً ترک اعتیاد بدون بازگشت است. زیر در مواقعی ممکن است بیمار مصرف قرص را کاملاً فراموش و یا قطع کند و اثرات تماماً از بین بروند. از این رو افرادی که از ایمپلنت استفاده کنند، خطراتی همچون اوردوز و لغزش دوباره آن ها را تهدید نخواهد کرد و یا پس از مصرف لذتی را حس نمی کنند. همین موارد باعث می شود تا فرد مصرف مجدد را فراموش کند.

ترک اعتیاد بدون بازگشت به مواد
ترک اعتیاد بدون بازگشت به مواد

نتیجه گیری نهایی

استفاده از ایمپلنت نالتروکسان گزینه ای ویژه و مناسب برای افرادی است که بارها در ترک اعتیاد دچار لغزش و عود شده اند. این روش با ترک اعتیاد بدون بازگشت شناخته شده است.

کمپ ترک اعتیاد را در اینستاگرام و در آپارات دنبال نمایید.

تهران،شهرری ، جاده ورامین
09122687608
09358666564
لطفا به این مطلب امتیاز دهید.
مقاله قبلی
روش های ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد
مقاله بعدی
انواع تجربه های ترک اعتیاد
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید
Tags: ترک اعتیاد بدون بازگشت, نالتروکسان

پست های مرتبط :

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.