ترامادول چیست؟
تا حالا شده با خود فکر کنید واقعا ترامادول چیست؟ آیا واقعا یک ماده ضد درد هست یا یک مخدر اعتیاد آور؟
ترامادول یک نوع داروی ضد درد است که با انواع نام های تجاری مثل ترامال ، بایومادول ، ترامد ، پیرلژین معرفی شده است . این نوع دارو از نوع دارو های افیونی میباشد که کاربرد آن برای تسکین درد های معمولی و متوسط تا درد های شدید تجویز می شود .
(در مقاله “ترک اعتیاد به ترامادول ” میتوانید به صورت کامل درباره ترک اعتیاد به مواد مخدر ترامادول تحقیق نمایید .)
تاریخچه ترامادول
سایر نام های ترامادول :
-
ترا
-
قرص
-
Tramadol
-
Tramal
ترامادل به چه شکل است
-
قرص
-
مایع ترامادول هیدروکلرید تزریقی
عوارض مصرف ترامادول
- تهوع
-
سرگیجه
-
خواب آلودگی
-
منگی
-
خشک شدن دهان
-
دیر انزالی
-
یبوست
-
افت فشار خون
-
تعریق
-
خارش در ترامادول
- افزاش سروتونین
ترامادول را کامل تر بشناسید
ترامادول یک دارو ضد درد است که بسیار اعتیاد آور است ، این ماده در سال 1970 میلادی توسط آلمانی ها ساخته شده است . از وقتی که حق ساخت ترامادول به شرکت تولید دارو داده شد ، از آن بیشتر برای درد های متوسط تا درد های شدید تر استفاده می شود .
ترامادول نیز همانند سایر مواد مخدر دیگر ، علاوه بر به وجود آوردن اعتیاد جسمی ، اعتیاد روانی و وابستگی شدید نیز به وجود می آورد . به همین علت است که در بسیاری از کلینیک های ترک اعتیاد ، افراد زیادی هستند که به این ماده مخدر اعتیاد آور و مضر ، بستری شده اند و برای درمان بهتر خود به این مراکز معتبر ترک روی آورده اند .
ترامادول عملی شبیه به مورفین دارد ، در مغز انسان به گیرنده های عصبی (اپیوئیدی) چسبیده و باعث کم شدن درد و تسکین آن شود . اما فرقی که با ماده مرفین دارد در این است که ترامادول باعث هوشیاری میشود که در نتیجه به فعالیت بیشتر انسان میرسد . بیشترین دلیلی که مصرف کننده های ترامادول روی به این ماده آورده اند همین ویژگی است .
بسیاری از مراجعه کنندگان به کلینیک ترک اعتیاد احیاء تازه با خاطر همین هوشیاری و سر خوشی میباشد که به سمت این ماده رفته اند و این ماجرا را برای مشاوران و دکتران ما تعریف کرده اند .ترامادول را باید در مدت زمان کوتاه و با دقت بسیار بالا مصرف کرد ، بسیاری از دانشمندان میگویند که مصرف زیادی و بلند مدت این ماده باعث به وجود آوردن بیماری های عفونتی در قسمت معده و یا حتی در به وجود آوردن سرطان دستگاه گوارش میشود .
روش مصرف ترامادول
ترامادول به نوع و روش های مختلفی استفاده می شود که معمولا معروف ترین روش استفاده این ماده ، روش های خوراکی و تزریقی می باشد . در روش خوراکی ترامادول به صورت قرص و کپسول مورد استفاده قرار میگیرد و در روش تزریقی این ماده در اختیار بیمارستان ها و مراکز اورژانیسی قرار میگیرد . با توجه به شرایط های بیماران و تشخیص پزشک برای استفاده از این ماده برای تسکین درد ، داروی بایومادول که روش پزشکی ترامادول است برای بیمار تجویز میشود .
چرا اعتیاد به ترامادول زیاد است ؟
معمولا بیشتر کلینیک های تست اعتیاد بیمارانی دارند که اعتیاد آن ها بیشتر برای مصرف زیاده مخدر های دارویی می باشد . از آنجایی که ترامادول هم در گروه داروهای اعتیاد آوری است که در صنعت پزشکی کاربرد زیادی دارد ، احتمال این که بیماران به مصرف زیاد آن و در نتیجه اعتیاد به آن برسند بالا می باشد ، از جمله شایع ترین دلایل استفاده زیاد از ترامادول موارد زیر می باشد :
افرادی که به علت آرام کردن درد در خود ، ابتدا با تجویز درست پزشک و پس از آن استفاده خودسرانه اقدام به زیاده روی کردن مصرف این ماده دارند ، که در این صورت میتواند به سوء مصرف مخدر افیونی ترامادول مبتلا شوند .
جایگزین کردن مصرف ترامادول به جای مواد مخدر برای ترک اعتیاد که بدون تجویز دکتر انجام میشود
برای بهتر کردن رابطه جنسی از ترامادول استفاده می کنند.
عده افرادی که به دلیل این که مشاغل سنگینی دارند یا محصلینی که در شب امتحان نیاز به شب بیداری دارند ، ازین ماده استفاده میکنند تا خستگی آن ها کم شود و سرحال بشوند برای ادامه بیداری ، که به مرور زمان به این ماده اعتیاد پیدا خواهند کرد .
انواع دوز های قرص ترامادول :
معمولا قرص ترامادول انواع مختلفی دارد که هر نوع با دوز های متفاوتی شناخته میشود ، که آن ها را تحت عنوان ترامادول 100 ، ترامادول 200 ، ترامادول 300 و قرص 225 می شناسند .
آیا به این فکر افتاده اید که واقعا تفاوت انواع این نوع قرص ها در چیست ؟
آیا نوع مصرف آن تفاوتی برای فرد بیمار ایجاد میکند؟
ماده ترامادول دو نوع است که نوع اولی آن قرص 50 میلی گرمی هست که سرعت بالایی در اثر گذاری دارند ، نوع دومی این قرص ها 100 ، 200 و 300 گرمی هستند که اثر طولانی مدت تری روی بدن انسان دارد . معمولا قرص هایی که در بدن اثر طولانی مدتی دارند ، برای ببیماران مبتلا به دردهای مزمن تجویز و قابل مصرف میباشد.
روش ترک ترامادول
با توجه به اثرات مخربی که مصرف ترامادول بر روی جسم و روح میگذارد ، ترک ترامادول باید تحت نظر کامل پزشک متخصص صورت بگیرد . بهترین روش برای ترک ، پایین آوردن دوز مصرفی در چند هفته است .
ترک ناگهانی ترامادول باعث ایجاد علائمی همانند ترک مورفین است که باعث بروز حالاتی مثل پرخاشگری شدید ، اضطراب ، بی خوابی ، تشنج ، توهم و … میشود.
مرکز ترک اعتیاد احیای تازه با مجوز رسمی از وزارت درمان و آموزش کشور ، برای بستری کردن بیماران ترک اعتیاد صورت گرفته است که میشه گفت این موسسه جزوه بهترین کمپ های ترک اعتیاد در ایران ، تهران ، شهر ری می باشد . کمپ ترک اعتیاد احیای تازه با همکاری با بهترین و مجرب ترین روانشناسان ،روانپزشکان ترک اعتیاد است که با درست کردن محیطی شاد و مفرج با امکانات ورزشی مناسب درست شده است که بتواند بهترین خدمات برای شما بیماران گرامی در زمینه ترک اعتیاد ایجاد نماید .
همچنین میتوانید با برقرار تماس با مشاورران ما به صفحه ثبت نام در کمپ و یا اینستاگرام احیای تازه مراجعه نمایید .
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
تشکر میکنم از کمپ ترک اعتیاد خوبتان
بنده اعتیاد به ترامادل داشتم که با کادر درمان خوب شما ترک کردم
سلام دوست عزيز
خداروشکر ميکنيم که توانستيم شما را از دام اعتياد به ترامادول رها سازيم
با آرزوي بهترينا براي شما مهربان