پشتیبانی کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه
پاسخگوی همه سوالات شما عزیزان هستیم.

09358666564 09122687608

ترامادول – ترک ترامادول – مصرف ترامادول 100 – ترامادل

folder_openترک اعتیاد
comment9 دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1402/10/16 – توسط : MHA007

ترامادول
ترامادول

ترامادول چیست؟

تا حالا شده با خود فکر کنید واقعا ترامادول چیست؟ آیا واقعا یک ماده ضد درد هست یا یک مخدر اعتیاد آور؟

ترامادول یک نوع داروی ضد درد است که با انواع نام های تجاری مثل ترامال ، بایومادول ، ترامد ، پیرلژین معرفی شده است . این نوع دارو از نوع دارو های افیونی میباشد که کاربرد آن برای تسکین درد های معمولی و متوسط تا درد های شدید تجویز می شود .

(در مقاله “ترک اعتیاد به ترامادول ” میتوانید به صورت کامل درباره ترک اعتیاد به مواد مخدر ترامادول تحقیق نمایید .)

ترامادول یک داروی مسکن از گروه آگونیست‌های گیرنده‌های آپیوئیدی است که برای کاهش دردهای متوسط تا شدید مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو اغلب برای مدیریت دردهای پس از عمل جراحی یا دردهای مرتبط با بیماری‌های مزمن استفاده می‌شود.

تاریخچه ترامادول

داروی ترامادول توسط شرکت گروننتال Grünenthal ساخته شد دفتر مرکزی این شرکت دارو سازی در آخن آلمان آست و در سال 1946 تاسیس شد این شرکت برای اولین بار در دوره جنگ پنسیلین را وارد بازار کرد.داروی ترامادول توسط این شرکت در دهه 1970 با نام تجاری ترامال Tramal ساخته شد . شرکت
داروسازی گروننتال در سال های بعد حق تولید ترامادول را به شرکت های دیگر داروسازی در سراسر جهان واگذار کرد.
پژوهشگران سوئیس فرانسه و کامرونی در سال 2013 در پوسته یک گیاه دارویی آفریقایی به نام N.latifolia ترامادول را یافتند.اما در سال معلوم شد که این نوع از ترامادول به دلیل استفاده توسط کشاورزان در خوراک گله بوده.

سایر نام های ترامادول :

  • ترا
  • قرص
  • Tramadol
  • Tramal

ترامادل به چه شکل است

این دارو به صورت قرص بوده شرکت های تولید کننده ، دارو را به صورت نمک هیدروکلراید تولید می کنند و به شکل قرص و آمپول به بازار عرضه می شود.
  • قرص
  • مایع ترامادول هیدروکلرید تزریقی
ترک ترامادول
ترک ترامادول

عوارض مصرف ترامادول

  • تهوع
  • سرگیجه
  • خواب آلودگی
  • منگی
  • خشک شدن دهان
  • دیر انزالی
  • یبوست
  • افت فشار خون
  • تعریق
  • خارش در ترامادول
  • افزاش سروتونین

ترامادول را کامل تر بشناسید

ترامادول یک دارو ضد درد است که بسیار اعتیاد آور است ، این ماده در سال 1970 میلادی توسط آلمانی ها ساخته شده است . از وقتی که حق ساخت ترامادول به شرکت تولید دارو داده شد ، از آن بیشتر برای درد های متوسط تا درد های شدید تر استفاده می شود .

ترامادول نیز همانند سایر مواد مخدر دیگر ، علاوه بر به وجود آوردن اعتیاد جسمی ، اعتیاد روانی و وابستگی شدید نیز به وجود می آورد . به همین علت است که در بسیاری از کلینیک های ترک اعتیاد ، افراد زیادی هستند که به این ماده مخدر اعتیاد آور و مضر ، بستری شده اند و برای درمان بهتر خود به این مراکز معتبر ترک روی آورده اند .

ترامادول عملی شبیه به مورفین دارد ، در مغز انسان به گیرنده های عصبی (اپیوئیدی) چسبیده و باعث کم شدن درد و تسکین آن شود . اما فرقی که با ماده مرفین دارد در این است که ترامادول باعث هوشیاری میشود که در نتیجه به فعالیت بیشتر انسان میرسد . بیشترین دلیلی که مصرف کننده های ترامادول روی به این ماده آورده اند همین ویژگی است .

بسیاری از مراجعه کنندگان به کلینیک ترک اعتیاد احیاء تازه با خاطر همین هوشیاری و سر خوشی میباشد که به سمت این ماده رفته اند و این ماجرا را برای مشاوران و دکتران ما تعریف کرده اند .ترامادول را باید در مدت زمان کوتاه و با دقت بسیار بالا مصرف کرد ، بسیاری از دانشمندان میگویند که مصرف زیادی و بلند مدت این ماده باعث به وجود آوردن بیماری های عفونتی در قسمت معده و یا حتی در به وجود آوردن سرطان دستگاه گوارش میشود .

ترک اعتیاد ترامادل
ترک اعتیاد ترامادل

روش مصرف ترامادول

ترامادول به نوع و روش های مختلفی استفاده می شود که معمولا معروف ترین روش استفاده این ماده ، روش های خوراکی و تزریقی می  باشد . در روش خوراکی ترامادول به صورت قرص و کپسول مورد استفاده قرار میگیرد و در روش تزریقی این ماده در اختیار بیمارستان ها و مراکز اورژانیسی قرار میگیرد . با توجه به شرایط های بیماران و تشخیص پزشک برای استفاده از این ماده برای تسکین درد ، داروی بایومادول که روش پزشکی ترامادول است برای بیمار تجویز میشود .

قبل از مصرف ترامادول حتما راهنمای دارو ارائه شده توسط دارو ساز را مطالعه کنید اگر سوالی داشتید از پزشک یا داروساز خود بپرسید.این دارو به صورت بلعیدن مصرف می شود و معمولا هر 4 تا 6 ساعت یک بار برای تسکین درد مورد نیاز است . ممکن است این دارو را بدون غذا یا با غذا مصرف کنید.اگ با خوردن این دارو حالت تهوع دارید مصرف این دارو با غذا توصیه می شود با دکتر یا داروساز خود در مورد راه های دیگر کاهش حالت تهوع سوال کنید مانند دراز کشیدن به مدت یک یا دو ساعت و حرکت ندادن سر .

دوز مصرف ترامادول بر اساس شریظ پزشکی و پاسخ بدن به دارو و درمان است. برای کمتر شدن عوارض بعد مصرف ترامادول پزشک شما را راهنمایی می کند این دارو را با دوز کم شروع کنید و سپس به تدریج افزایش دهید . نسخه ها و توصیه های پزشک خود را با دقت دنبال کنید حداکثر دوز توصیه شده 400 میلی گرم و برای افراد بالای 70 سال 300 میلی گرم است.
داروی ضد در اگر در اوایل شروع درد مصرف شود بهترین نتیجه را می دهد اما اگر درد افزایش یابد و بعد مصرف شود ممکن است بهترین نتیجه را ندهد.
اگر به طور مداوم درد دارید مانند درد آرتروز ممکن است پزشک شما را به استفاده از دارو های مخدر مانند ترامادول به صورت طولانی مدت پیشنهاد بدهد . در صورت نیاز می توانید برای رفع درد ناگهانی از این دارو استفاده کنید.
دکتر شما ممکن است سایر دارو های تسکین دهنده درد مانند ( استامینوفن ، ایبوپروفن ) تجویز کند.
در مورد استفاده بی خطر ترامادول از پزشک یا داروسازخود سوال کنید.
قطع ناگهانی این دارو بسیار خطرناک است به خصوص وقتی که مدت طولانی از این دارو استفاده می کردید. . برای ترک بهتر است پزشک دوز شما را به آرامی کاهش دهد درصورت وجود علائم ترک مانند بی قراری ، تغییرات ذهنی ، تغییر در رفتار ، بد خلقی از جمله اضطراب ختلال در خواب و فکر خود کشی یا درد های عضلانی ناگهانی سریعا به پزشک یا دارو ساز خود اطلاع دهید.
این دارو ممکن است باعث اعتیاد شود در صورت ابتلا به سو مصرف این دارو این دارو را طبق دستورالعمل مصرف کنید تا خطر اعتیاد را کاهش دهید از دکتر یا دارو ساز خود جزئیات بیشتر را بپرید.
اگر درد شما بهتر نشد یا بیشتر شد به پزشک خود اطلاع دهید.

تاثیرات جانبی ترامادول

استفاده بیش از حد یا بلندمدت از ترامادول می‌تواند منجر به وابستگی و اعتیاد شود. علاوه بر این، مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند منجر به عوارض جانبی جدی از جمله تشنج‌ها، مشکلات تنفسی، مشکلات گوارشی و حتی افزایش خطر ازدیادی‌های بیشتر در دوزهای بالا شود.

روش‌های ترک اعتیاد به ترامادول

برای ترک اعتیاد به ترامادول، اولین گام ضروری توجه به راهنمایی پزشک می‌باشد. کاهش تدریجی مصرف ترامادول و استفاده از روش‌های درمانی نظیر درمان‌های روان‌شناختی و پشتیبانی از متراکم‌ها می‌تواند در این فرآیند موثر باشد.

نکات مهم در ترک اعتیاد به ترامادول

  • مشورت با پزشک: همواره قبل از هر گونه تغییر در مصرف داروها و یا ترک آن‌ها، مشاوره با پزشک و کسب راهنمایی از او بسیار حائز اهمیت است.
  • تدریجی کردن مصرف: کاهش تدریجی مصرف ترامادول به توصیه پزشک می‌تواند به افراد کمک کند تا از اثرات منفی ترامادول کاسته و بهبود یابند.
  • پشتیبانی روانی: استفاده از روش‌های درمانی نظیر مشاوره‌های روان‌شناختی می‌تواند در فرآیند ترک اعتیاد مفید باشد.

ترامادول و بهبود سلامتی

پس از ترک اعتیاد به ترامادول، توجه به بهبود سلامتی بسیار مهم است. ورزش منظم، تغذیه سالم، و روش‌های مدیریت استرس می‌توانند در بهبود عملکرد روزانه و کاهش احتمال بازگشت به مصرف ترامادول کمک کنند.

انواع شکل های ترامادل

ترامادل
ترامادل

داروی ترامادل بیشتر به شکل نمک هیدروکلراید و به چندین شکل مثل کپسول ، قرص و یا حتی آمپول روانه بازار می شود.ترامادل هم همانند سایر دارو ها ، ماده تزریقی آن با سرعت و بیشتر جذب بدن می شود تا ماده خوراکی آن.ترکیب این نوع ماده در ایران عرضه و پخش نمیشود ولی به نوع مخدر و استامینوفن بوده است.

در خارج از ایران نیز ترامادل به شکل تزریقی ، قرص و آمپول و حتی قطره نیز بوده که نوع خوراکی آن رواج بیشتری نسبت به خوراکی داراست.

چرا اعتیاد به ترامادول زیاد است ؟

معمولا بیشتر کلینیک های تست اعتیاد بیمارانی دارند که اعتیاد آن ها بیشتر برای مصرف زیاده مخدر های دارویی می باشد . از آنجایی که ترامادول هم در گروه داروهای اعتیاد آوری است که در صنعت پزشکی کاربرد زیادی دارد ، احتمال این که بیماران به مصرف زیاد آن و در نتیجه اعتیاد به آن برسند بالا می باشد ، از جمله شایع ترین دلایل استفاده زیاد از ترامادول موارد زیر می باشد :

افرادی که به علت آرام کردن درد در خود ، ابتدا با تجویز درست پزشک و پس از آن استفاده خودسرانه اقدام به زیاده روی کردن مصرف این ماده دارند ، که در این صورت میتواند به سوء مصرف مخدر افیونی ترامادول مبتلا شوند .

جایگزین کردن مصرف ترامادول به جای مواد مخدر برای ترک اعتیاد که بدون تجویز دکتر انجام میشود

برای بهتر کردن رابطه جنسی از ترامادول استفاده می کنند.

عده افرادی که به دلیل این که مشاغل سنگینی  دارند یا محصلینی که در شب امتحان نیاز به شب بیداری دارند ، ازین ماده استفاده میکنند تا خستگی آن ها کم شود و سرحال بشوند برای ادامه بیداری ، که به مرور زمان به این ماده اعتیاد پیدا خواهند کرد .

 

اعتیاد به ترامادول
اعتیاد به ترامادول

علت مصرف ترامادل چیست؟

مصرف ترامادل در افراد علت های گوناگونی دارد که در ادامه به برسی چند تا علت مصرف ترامادل و اصلی ترین آن ها میپردازیم.

  • برخی از مردان که در رابطه جنسی خود از زودانزالی رنج میبرند روی به مصرف قرص ترامادل می آورند.
  • برخی افراد که نیاز به انرژی بیشتری برای کار دارند و یا شب کار هستند ، برای رفع خستگی خود روی به مصرف ترامادل می آورند.
  • بیمارانی که در ابتدا زیر نظر پزشک برای تسکین درد از ترامادل استفاده کردند ، در ادامه به صورت خود سرانه به سمت مصرف این ماده روی می آورند.
  • بیمارانی که برای جاگذین کردن اعتیاد خود و کمکردن کاهش علائم ترک ، روی به مصرف ترامادل می آورند.

بیشتر افرادی که به مشاورین کلینیک ترک اعتیاد احیاء تازه پیام می دهند و به ترامادل اعتیاد دارند ، جزوه همین 4 دسته هستند که در بالا به آن ها پرداخته ایم.

انواع دوز های قرص ترامادول

معمولا قرص ترامادول انواع مختلفی دارد که هر نوع با دوز های متفاوتی شناخته میشود ، که آن ها را تحت عنوان ترامادول 100 ، ترامادول 200 ، ترامادول 300 و قرص 225 می شناسند .

آیا به این فکر افتاده اید که واقعا تفاوت انواع این نوع قرص ها در چیست ؟

آیا نوع مصرف آن تفاوتی برای فرد بیمار ایجاد میکند؟

ماده ترامادول دو نوع است که نوع اولی آن قرص 50 میلی گرمی هست که سرعت بالایی در اثر گذاری دارند ، نوع دومی این قرص ها 100 ، 200 و 300 گرمی هستند که اثر طولانی مدت تری روی بدن انسان دارد . معمولا قرص هایی که در بدن اثر طولانی مدتی دارند ، برای ببیماران مبتلا به دردهای مزمن تجویز و قابل مصرف میباشد.

قرص ترامادول
قرص ترامادول

مقایسه اثربخشی ترامادول با دیگر داروهای ضد درد

مقایسه اثربخشی ترامادول با دیگر داروهای ضد درد، موضوع مهمی است که در زمینه بهبود درد و کاهش عوارض جانبی مورد بررسی قرار می‌گیرد. برخی از داروهای ضد درد دیگر که معمولاً برای درمان دردهای مزمن و حاد استفاده می‌شوند، شامل موارد زیر می‌شوند

  • آسپرین
  • ایبوپروفن
  • ناپروکسن
  • کدئین
  • هیدروکدون
  • مورفین
  • اوکسیکودون

تحقیقات نشان داده است که ترامادول می‌تواند به عنوان یک داروی ضد درد کاملاً مؤثر باشد، اما در مقایسه با برخی از داروهای ضد درد دیگر، احتمالاً اثربخشی کمتری دارد. برای مثال، مطالعات نشان داده‌اند که مورفین و اوکسیکودون به عنوان داروهای قدرتمندتری برای کاهش درد های شدید عمل می‌کنند.

همچنین، برخی از داروهای ضد درد مثل کدئین، با مصرف طولانی مدت می‌توانند به اعتیاد و مشکلات روانی و فیزیکی مانند سردرد، تهوع و افسردگی منجر شوند.

به طور کلی، انتخاب داروی مناسب برای درمان درد باید با توجه به شدت درد و عوارض جانبی مختلف دارو انجام شود و بهتر است با مشاوره پزشک متخصص در این زمینه اقدام به مصرف داروهای ضد درد شوید.

میتوانید برای کامل تر متوجه شدن این موضوع ، مقالات “درمان های دارویی اعتیاد” و مقاله “درمان های غیر دارویی اعتیاد” را برسی نمایید.

سوال های مهم درمورد ترامادول

آیا مصرف ترامادول باعث تاخیر در انزال می شود؟

مکانیسمی که ترامادول از طریق آن به تاخیر در انزال می رسد ناشناخته است. نتایج بررسی ها نشان می دهد که این قرص درمانی برای انزال زودرس است. نتیجه استفاده طولانی مدت، بهبود بالینی در رضایت جنسی و کنترل انزال، کاهش ناراحتی شخصی مربوط به انزال و مشکلات بین فردی است. استفاده از عوامل بازجذب به طور انتخابی سروتونین را در آن زمان بازجذب می کند. در نتیجه ترامادل باعث تاخیر در انزال می شود.

آیا ترامادول برای درمان زود انزالی توصیه می شود؟

رابطه دقیق بین ترامادول و عملکرد بحث برانگیز است. مصرف دیرهنگام ترامادول یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد با آن روبرو بوده اند و بیشترین را درگیر کرده است.
انزال زودرس در بین آقایان یکی از مشکلات جدی می باشد که خیلی ها با دچار آن هستند. بسیاری از افراد به اشتباه از ترامادول برای انزال زودرس استفاده می کنند و از اثرات مضر آن بی اطلاع هستند. درمان هایی برای انزال زودرس، درمان های موضعی، کرم ها و درمان های دارویی موثر وجود دارد. برای درمان، یعنی بدون تجویز پزشک به دلیل؛ ; مصرف آن توصیه نمی شود.

روش ترک ترامادول

روش ترک ترامادول
روش ترک ترامادول

با توجه به اثرات مخربی که مصرف ترامادول بر روی جسم و روح میگذارد ، ترک ترامادول باید تحت نظر کامل پزشک متخصص صورت بگیرد . بهترین روش برای ترک ، پایین آوردن دوز مصرفی در چند هفته است .

ترک ناگهانی  ترامادول باعث ایجاد علائمی همانند ترک مورفین است که باعث بروز حالاتی مثل پرخاشگری شدید ، اضطراب ، بی خوابی ، تشنج ، توهم و … میشود.

مرکز ترک اعتیاد احیای تازه با مجوز رسمی از وزارت درمان و آموزش کشور ، برای بستری کردن بیماران ترک اعتیاد صورت گرفته است که میشه گفت این موسسه جزوه بهترین کمپ های ترک اعتیاد در ایران ، تهران ، شهر ری می باشد . کمپ ترک اعتیاد احیای تازه با همکاری با بهترین و مجرب ترین روانشناسان ،روانپزشکان ترک اعتیاد است که با درست کردن محیطی شاد و مفرج با امکانات ورزشی مناسب درست شده است که بتواند بهترین خدمات برای شما بیماران گرامی در زمینه ترک اعتیاد ایجاد نماید .

همچنین میتوانید با برقرار تماس با مشاورران ما به صفحه ثبت نام در کمپ و یا اینستاگرام احیای تازه مراجعه نمایید .

روش ترک ترامادول
روش ترک ترامادول
5/5 - (1 امتیاز)
مقاله قبلی
گالری تصاویر
مقاله بعدی
مورفین – مصرف مورفین – مرفین چیست ؟ – مرفین
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید
Tags: ترامادول, ترامادول۱۰۰, ترامادول۲۰۰ برای زود انزالی, ترک ترامادول, ترک تریاک به روش سنتی, ضد درد ترامادول

پست های مرتبط :

9 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • تشکر میکنم از کمپ ترک اعتیاد خوبتان
    بنده اعتیاد به ترامادل داشتم که با کادر درمان خوب شما ترک کردم

    پاسخ
    • سلام دوست عزيز
      خداروشکر ميکنيم که توانستيم شما را از دام اعتياد به ترامادول رها سازيم
      با آرزوي بهترينا براي شما مهربان

      پاسخ
  • ممنونم از پست خوبتان درباره ترامادل عالی بود

    پاسخ
  • آواتار ترامادل
    ترامادل
    1401-05-26 16:14

    یکی از بزرگترین مشکلات شوهر من مصرف زیاد ترامادل هست .لطفا کمکم کنید

    پاسخ
  • آواتار علی بر آهویی
    علی بر آهویی
    1401-07-13 03:24

    با سلام و عرض ادب و ارادت م
    بنده فقط در خصوص ترامادول یک سوال دارم اگر کسی جوابم دهد و راهنمایی درست کند ایزد منان اهورا مزدا نگهداریش باشد. مصرف کنه گداری این ماده ناشناس برای جوانان آیا خطر ناک است و اگر خطرناک است من چگونه می توانم آنرا توسط راهنمایی که شما می فرمائید قطعی کنم . لطفا درصورت ارائه راهنمایی باشماره تلفن ۰۹۱۰۱۵۲۰۸۴۹تماس گرفته تا یک فرد را نیز از این بلا نجات دهیم .

    برام پاک نگهبانتان

    پاسخ
  • آواتار علی برآهویی
    علی برآهویی
    1401-07-13 03:26

    ببخشید که خودم ایمیل نداشتم و ایمیل دوستم را که بنده را کمک می کند وارد شده است .که از طریق ایشان بنده حتما مطلع خواهم شد

    پاسخ
  • سلام.وقت بخیربنده چهارساله ترامادول مصرف میکنم تایک ماه پیش هرسه ساعت یک عددقرص دویست میخوردم ولی هی ساعتشوزیادکردم الان سه چهارم یک عددقرص دویستوهرشش ساعت میخورم.میخواستم بدونم اگه بخوام یک روزه باروش بیهوشی موادوازبدنم خارج کنم امکان داره؟وهزینه اش برام چقدره هزینه اش برام مهمه درحال حاضربااین شرایط…

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.