پشتیبانی کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه
پاسخگوی همه سوالات شما عزیزان هستیم.

09358666564 09122687608

ترک اعتیاد – سخت اما شدنی است

folder_openترک اعتیاد, مقالات
comment21 دیدگاه

تاریخ بروز رسانی : 1402/05/23 – توسط : MHA007

ترک اعتیاد - سخت اما شدنی است
ترک اعتیاد – سخت اما شدنی است

ترک اعتیاد امروزه آرزوی خیلی از جوانان و افراد بیمار و خانواده هایشان می باشد که به مواد مخدر و دخانیات اعتیاد دارند.طی برسی های انجام شده در ایران ، در سال 1400 به بیش از 5300 نفر جان شیرین خود را به خاطر اعتیاد از دست دادند.مشکل فقط مصرف بیش از حد و سوء استفاده نیست! از آنجایی که بسیاری از گیرنده های درد در بدن فرد معتاد فعال نیستند، اکثر آنها بدون احساس درد زخم معده و مجرای گوارشی دارند!

اگر اعتیاد دارید و در حال خواندن این مقاله هستید یا یکی از عزیزانتان اعتیاد دارد به این معنی است که شما خسته شده اید. خسته از نگرانی و زندگی نکردن. خسته از وابستگی و ناتوانی در برابر مواد. ولی ما چکار میتوانیم بکنیم؟ چه کنیم که خودمان یا عزیزانمان گم نشویم و به همان آدم قبلی برگردیم، به خانواده و جامعه برگردیم و شروعی پاک را تجربه کنیم؟ در این مقاله به برخی از سوالات متداول شما بیماران عزیز پاسخ میدهیم ، پس تا انتهای مقاله ترک اعتیاد ، سخت اما شدنی است ! همراه ما باشید.

توجه : دوستان عزیز جهت راحتی شما ، ویدئو ای از خواندن این مطلب تهیه کردیم که توسط هوش مصنوعی خوانده می شود و ممکن است غلط ها و یا لهجه های اشتباهی داشته باشد و پیشاپیش ازین مورد از شما معذرت خواهی میکنیم .

?نسخه پادکست ویدئو ترک اعتیاد?

آنچه در این مقاله می‌خوانید : پنهان

اعتیاد چیست؟

اعتیاد یک رفتار و بیماری می باشد ! رفتاری است که به دلایل مختلف روحی و روانی هنگام استفاده از مواد شیمیایی مانند شیشه، کراک و … در فرد بروز می کند. یا مواد طبیعی مانند تریاک، هروئین و ماری جوانا که باعث ضعف خودکنترلی فرد می شود. در واقع معتادان همگی دچار توهم هستند. نه توهم این و آن! توهم لذت از اولین تجربه مصرف مواد مخدر که دوام نمی آورد و برای احساس بیشتر، دوز را افزایش می دهند. اما خیال باطل. یک روز آنها دچار اعتیاد می شود که پاکسازی آن بسیار سخت بوده است ، اما شدنی … !

اعتیاد به معنای وابستگی شدید به یک ماده یا رفتاری است که باعث تحریک و ایجاد احساس شادی و رضایت می‌شود، به طوری که فرد مبتلا به اعتیاد از قدرت کنترل خود بر روی آن رفتار یا ماده دست برنمی‌دارد. اعتیاد ممکن است به مواد مخدر، الکل، دخانیات، غذا، بازی های رایانه‌ای، شرط بندی، خرید و … ایجاد شود.

اعتیاد یک مشکل روانی و فیزیولوژیکی است که می‌تواند به مشکلات جدی در زندگی فرد منجر شود، از جمله مشکلات سلامتی، مشکلات خانوادگی، اجتماعی و حتی مشکلات قانونی. بنابراین، این مهم است که افرادی که به اعتیاد مبتلا هستند، به طور موثر و به موقع درمان شوند تا بهبودی خود را تجربه کنند و به زندگی سالمی بازگردند.

علت سخت بودن ترک اعتیاد ؟

علت سخت بودن ترک اعتیاد ؟
علت سخت بودن ترک اعتیاد ؟

در مورد سختی ترک اعتیاد بحثی نیست، اما دلیل این همه سختی چیست؟ شرایط یک معتاد در حال بهبودی چیست که اطرافیان باید آن را درک کنند؟ اعتیاد مستقیماً بر مغز تأثیر می گذارد و رفتار و قضاوت افراد را کنترل می کند. سیستم پاداش مغز، تجارب مصرف قبلی را به عنوان الگویی برای پاداش های بعدی، یعنی تشنگی برای مصرف بعدی، ایجاد می کند.

به همین دلیل است که فرد می تواند بارها سعی در ترک اعتیاد به مواد مخدر کند اما شکست می خورد. یا بعد از ترک و پاکیزگی از مواد به آن برمیگردد. در واقع همه مشکلات جسمی، روحی، عاطفی و بیولوژیکی دست به دست هم داده و رهایی از اعتیاد را برای فرد سخت و یا غیرممکن می کند. البته خیلی ها توانسته اند بر این مشکلات غلبه کنند و به زندگی بازگردند. اما چگونه بر چالش های اعتیاد غلبه کردند؟

5 مورد برنامه ترک اعتیاد برای شما

در ادامه 5 مورد را نام بردیم که بتوانید برای خود یک برنامه ترک اعتیاد خوب داشته باشید و طبق آن عمل کنید.

1- مشخص کردن تاریخ ترک اعتیاد

بهترین راه برای مشخص کردن تاریخ ترک اعتیاد این می باشد که دو هفته آینده خود را انتخاب و برنامه ریزی کنید که زمان کافی برای آماده شدن بدون از دست دادن انگیزه ترک اعتیاد را داشته باشید.اگر در طول هفته به مصرف میپردازید، آخر هفته آن را ترک کنید، با این کار چند روز فرصت دارید تا با تغییرات ایجاد شده سازگار شوید.

2- به خانواده ، دوستان و آشنا های خود اطلاع بدید که قصد ترک دارید .

به خانواده و دوستان و حتی آشنایان نزدیک خود بگویید که میخواهید ترک کنید. موضوع خود را با آنها در میان بگذارید و ازشان بخواهید شما را حمایت و تشویق بکنند. به دنبال رفیقی باشید که پاک باشد و یا میخواهد زندگی پاک خود را همانند شما آغاز کند.با این روش میتوانید به هم کمک کنید و روند ترک اعتیاد خود را سریع تر و با هم بگذرانید.

3- پیش بینی چالش های ایجاد شده در زمان ترک اعتیاد

بیشتر افرادی که به اعتیاد مجدد روی می آورند، این کار را در سه ماه اول پس از ترک انجام می دهند. شما باید چالش های ترک اعتیاد را پیش بینی کنید که عبارتند از : ترک دخانیات ، هوس مصرف دوباره -به خودتان کمک کنید و اراده خود را قوی کنید تا این مشکل را به راحتی پشت سر بگذارید.

4- سیگار و سایر مواد دخانیات را از خانه و محل کار خود حذف کنید.

شما میتوانید خود را از مواد مخدر و دخانیات دور نگه دارید ، این کار را از خانه و محل کار و ماشین خود آغاز کنید .لباس هایی که بوی دخانیات میدهند پاک کنید و همه مواد مخدر و یا دخانیات خود را دور بریزید.ماشین خود را با شامپو بشویید، پارچه ها و فرش خود را تمیز کنید و مبلمان خود را بخار دهید. نباید بگذارید اثری از دود بماند تا دوباره هوس نکنید!

5- با پزشک اعتیاد خود در مورد ترک مشورت بکنید

پزشک و یا مشاور ترک اعتیاد شما میتوانید داروهایی را برای کمک کردن به این شرایط سخت ترک اعتیاد برای شما تجویز بکند. اگر نمیتوانید پزشک و یا مشاوره درمانی اعتیاد پیدا بکنید ، پیشنهاد ما تماس گرفتن با بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران می باشد . با کمپ اعتیاد احیاء تازه تماس بگیرید تا مشاورین ما پاسخگوی نیاز های شما عزیزان باشند.

مقابله کردن با علائم ترک اعتیاد

در زمانی که میخواهید اعتیاد را ترک کنید ، احتمالا با علائمی که به خاطر خروج مواد مخدر از بدن رخ میدهد ، دچار علائم فیزیکی متعددی شوید.برای مثال در زمان ترک سیگار ، علائم ترک نیکوتین رخ میدهد.معمولاً ظرف یک ساعت از آخرین سیگار شروع می شود و دو تا سه روز بعد به اوج خود می رسد. علائم ترک می تواند چند روز تا چندین هفته طول بکشد و این نوع علائم از در هر فردی متفاوت بوده است.

علائم عمومی ترک اعتیاد
علائم عمومی ترک اعتیاد

علائم عمومی ترک اعتیاد عبارتند از:

هرچقدر این علائم ترک ناخوشایند باشد، باز هم به خاطر داشته باشید که آن ها موقتی هستند. با دفع سموم از بدن شما، ظرف چند هفته بهتر می شوید. در عین حال، به دوستان و خانواده خود اطلاع دهید که شما خود معمول خود نخواهید بود و از آنها بخواهید شما را درک کنند.

چرا ترک اعتیاد اینقدر سخت است؟

چرا ترک اعتیاد اینقدر سخت است؟
چرا ترک اعتیاد اینقدر سخت است؟

همه ما خطرات سیگار کشیدن یا مصرف تریاک یا ماری جوانا برای سلامتی را می دانیم، اما این دانستن، ترک این عادت را آسان نمی کند! این که آیا شما یک نوجوان با مصرف معمولی مواد مخدر هستید یا یک فرد که روزانه وقت زیادی را برای مصرف می گذارد، ترک اعتیاد واقعاً سخت است!

اعتیاد هم به نوعی اعتیاد جسمی است و هم به نوعی عادت روانی! برای مثال نیکوتین ناشی از سیگار به طور موقت – و اعتیادآور – افزایش می دهد. از بین بردن دریافت منظم نیکوتین باعث می شود بدن شما علائم ترک خوردن و هوس را تجربه کند. به دلیل تأثیر “احساس خوب” نیکوتین بر مغز، ممکن است به سیگار به عنوان راهی سریع و قابل اعتماد برای تقویت چشم انداز، تسکین استرس و آرامش مراجعه کنید. سیگار کشیدن همچنین می تواند راهی برای مقابله با افسردگی، اضطراب یا حتی کسالت باشد. ترک کردن به معنی یافتن راه های متفاوت و سالم تر برای کنار آمدن با این احساسات است.

متاسفانه مصرف مواد مخدر به عنوان یک رسم روزانه جا افتاده است. ممکن است یک فرد با قهوه صبحانه خود، هنگام استراحت در محل کار یا مدرسه یا در رفت و آمد به خانه در پایان یک روز شلوغ، مواد مخدر مصرف بکند. یا شاید دوستان ، خانواده یا همکاران شما سیگار می کشند و این بخشی از نحوه ارتباط شما با آنها است.

برای ترک موفقیت آمیز اعتیاد، باید به اعتیاد و عادات و روالاتی که با آن همراه است، توجه کنید. ترک سخت است اما می شود آن را انجام داد. با حمایت مناسب و برنامه ترک، هر فرد بیمار می تواند اعتیاد را ترک کند؛ حتی اگر قبلاً چندین بار تلاش کرده اید و شکست خورده اید نگران نباشید.

در این مطلب می توانید بهترین و آسانترین روش ترک اعتیاد به تریاک را مطالعه نمایید .

اعتیاد به مواد مخدر

اعتیاد به مواد مخدر
اعتیاد به مواد مخدر

اعتیاد به مواد مخدر نوعی بیماری است که عوارض جسمی و روانی مختلفی بر مصرف کننده می گذارد. اعتیاد به مواد مختلف در جوامع امروزی یکی از بزرگترین معضلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی است که فرد و جامعه را از جنبه های مختلف درگیر کرده و به ورطه نابودی می کشد.

متاسفانه بیماری اعتیاد مربوط به قشر خاصی از جامعه نیست و افراد مختلف با سوابق مختلف، سطوح علمی متفاوت و وضعیت اقتصادی متفاوت را درگیر می کند. بیماری اعتیاد یکی از چالش های جوامع امروزی محسوب می شود که باعث از بین رفتن هنجارها و ارزش های مختلف انسانی در سطوح مختلف شده است.

داروهای مختلف جنبه های مختلفی دارند و بسته به نوع ماده عوارض خاص خود را دارند. مصرف برخی داروها وابستگی جسمی و روانی، برخی دیگر وابستگی روانی و برخی هم وابستگی جسمی و روانی دارند.(تفاوت اعتیاد جسمی و اعتیاد روانی)

متاسفانه مصرف برخی مواد مخدر مانند ماری جوانا در بین جوانان رو به افزایش است زیرا مردم تصور می کنند مصرف این مواد اعتیادآور نیست. وابستگی فیزیکی مصرف ماری جوانا ممکن است کم باشد، اما وابستگی روانی شدیدی ایجاد می کند و فرد وسوسه می شود که دوباره از این ماده مخدر استفاده کند.

مواد مخدر

مواد مخدر به موادی گفته می شود که فرد بعد از مصرف آن ، دچار مشکلی می شود و رفته رفته بعد از مصرف زیاد آن به اعتیاد به مواد مخدر می رسد.در گذشته مواد مخدر سنتی رواج داشت ولی امروزه با پیشرفت علم شیمی ، مواد مخدر صنعتی نیز روانه بازار شده است.

رایج ترین مواد مخدر در حال حاضر : تریاک ، هروئین ، شیشه ، مورفین ، متادون ، کراک و … می باشد.

ما در ادامه به صورت کامل به ترک اعتیاد مواد مخدر بالا میپردازیم و در صورت این که به هر نوع مواد نپرداختیم ، میتوانید مواد مخدر مورد نیاز خود را در وبلاگ کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه سرچ کنید .

مواد مخدر صنعتی

مواد مخدر صنعتی
مواد مخدر صنعتی

مواد مخدر صنعتی ،به دلیل تغییر کردن الگوی مصرف مواد مخدر در جوانان و افراد به وجود آمده است و متاسفانه طیف گسترده ای از آن ها را در بازار میشاهده میکنیم.همچنین مواد صنعتی بیشتر جنبه شیمیایی دارند و میتواند عواقب بسیار جبران ناپذیری بر روی فرد بگذارد.

ترک اعتیاد مواد مخدر صنعتی

ترک اعتیاد مواد مخدر صنعتی معمولا سریعتر از مواد مخدر افیونی و سنتی صورت میگیرد ولی مشکلات و آسیب های روانی بسیار زیادی بر روی فرد باقی میگذارد.بخواهیم مثالی برای این مورد بزنیم ، ترک اعتیاد شیشه میتواند مشکلات روانی بسیاری برای فرد به همراه داشته باشد و فرد وابستگی های زیادی بر روی این مواد مخدر صنعتی پیدا میکند.

بهترین راه ترک اعتیاد مواد مخدر صنعتی تحت نظر و مراقبت قرارگرفتن زیر نظر پزشک اعتیاد و یک کلینیک ترک اعتیاد معتبر می باشد که ما به شما عزیزان ، کلینیک ترک اعتیاد احیاء تازه را معرفی میکنیم تا بتوانید با خیال راحت مراحل ترک اعتیاد مواد مخدر صنعتی را پیشه بگیرید.

نام مواد مخدر صنعتی
  • کریستال
  • کراک
  • LSD
  • اکستازی
  • آمفیتامین
  • جی اچ بی
  • شیشه
  • کتامین
  • مسکالین
  • پان پراگ
  • دیفنوکسیلات
  • نالترکسون
  • کراک
  • و …

مواد مخدر سنتی

مواد مخدر سنتی
مواد مخدر سنتی

مواد مخدر سنتی در طبقات بعدی دسته بندی ها می باشد که اولین نوع مواد مخدر به حساب می آیند و سابقه قدیمی تری دارند.مواد سنتی ، محرک و روان گردان ، از گیاهان طبیعی بدست می آیند.

مواد مخدر سنتی معمولا زودتر علائم و عوارض جسمانی خود را نشان میدهند و همچنین نشانه های مصرف در مواد سنتی سرعت بالاتری نسبت به مواد مخدر صنعتی دارند.از دلایل مهمی که این روز ها بیشتر جوانان به سمت مواد مخدر صنعتی می روند همین دلیل می باشد

نام مواد مخدر سنتی
  • حشیش
  • ماری جوانا (گل)
  • هروئین
  • مرفین
  • کوکائین
  • اکسازی
  • آمفتامین
  • کتامین
  • متادون
  • و…

توجه : علت این که برخی نام مواد در مواد مخدر سنتی و صنعتی یکی می باشد ، به دلیل تغییر حالت شیمیایی داده شده بر روی مواد مخدر صنعتی می باشد که یک ماده جدیدی به وجود می آید.

مقایسه مواد مخدر صنعتی با سنتی

مقایسه مواد مخدر صنعتی با سنتی
مقایسه مواد مخدر صنعتی با سنتی

مقایسه مواد مخدر صنعتی با سنتی هر دو نوع مواد اعتیاد آور یعنی داروهای سنتی و محرک های صنعتی و دلایل گرایش جوانان به سمت مواد مخدر صنعتی و شیمیایی می باشد .

مواد مخدر سنتی مانند تریاک، هروئین و سایر فرآورده های طبیعی اغلب عوارض جسمی و جانبی اولیه و مشخصی دارند، مثلاً مصرف کننده به سرعت لاغر و لاغر می شود و لب های سیاه و رنگ پوست تیره، بدن و صورت خمیده دارد.

مصرف کنندگان مواد محرک مانند شیشه، به جز تغییر در اندازه و ابعاد مردمک چشم، زخم های احتمالی در گوشه های جانبی زبان و مقدار کمی لاغری، با علائم جسمی خاص، پرحرفی، بیش فعالی و سپس ظاهر نمی شوند و ناامیدی و افسردگی برخی از تغییرات هستند. رفتار مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی نیز بروز توهمات و اختلالات شناختی است، بنابراین احتمال بروز رفتارهای پرخطر یکی از عوارض قطعی مصرف داروهای محرک است که در دراز مدت ظاهر می شود.

یک درمانگر اعتیاد با بیان اینکه داروهای سنتی بوی خاص و قابل تشخیصی دارند، افزود: محرک های صنعتی اغلب بویی ندارند و اطرافیان قادر به تشخیص آن نیستند، بدترین و مهم ترین چیز این است که داروهای سنتی دارای علائم خماری هستند. یا محرومیت آنها موادی هستند که به این معنی است که فرد معتاد علائم ناخوشایندی مانند آبریزش چشم و بینی، بیقراری، دردهای عضلانی، مشکلات گوارشی به شکل دل درد و اسهال و در نهایت پس از یکی دو روز از آخرین مصرف، دچار تشنج می شود.

در مورد مصرف محرک هایی مانند وازو معمولاً علائم ترک یا خماری به مدت طولانی و حتی تا یک ماه پس از آخرین مصرف ظاهر می شود، به همین دلیل خانواده ها و اطرافیان به ندرت می توانند اعتیاد به مواد مخدر را تشخیص دهند. و در صورت تردید به دلیل عدم آگاهی از خماری، فرد مورد نظر را به دلیل عدم ابتلا به علائم خماری معتاد نمی دانند.

ترک اعتیاد مواد سنتی

در ادامه ما قصد داریم تا به صورت جزئی به ترک اعتیاد مواد سنتی بپردازیم و شما دوستان عزیز برای خواندن بیشتر مطالب میتوانید وارد دکمه قرار گرفته در زیر همان موادمخدر ، وارد صفحه تخصصی درباره آن مواد مخدر شوید و اطلاعات کامل تری کسب نمایید.

ترک اعتیاد تریاک

ترک اعتیاد تریاک
ترک اعتیاد تریاک

می توان گفت که تریاک قدیمی ترین و معروف ترین ماده اعتیادآوری است که از گیاهی به نام خشخاش به دست می آید. این نوع گیاه را در بسیاری از کشورهای با آب و هوای خوب می توان یافت. تریاک معمولاً به رنگ قهوه ای سیر است و بویی شبیه آمونیاک یا ادرار می دهد و وقتی این ماده می سوزد بوی چسب دوتایی می دهد. بسته بندی این محصول معمولا به صورت آبنبات چوبی، حبه قند یا کیک کوچک می باشد. این ماده با حرارت دادن حالت نرم و لاستیکی دارد و حالت چسبندگی پیدا می کند و می توان آن را ورز داد و به صورت توده سرامیکی صاف درآورد.

تریاک یکی از مواد مخدر باستانی است که در دسته مواد افیونی قرار می گیرد. در گذشته از مواد افیونی حاوی مورفین برای تسکین دردهایی مانند بدن درد، سردرد، دندان درد و غیره استفاده می شد.

ترک اعتیاد تریاک در قدم اول باید اراده قوی برای رهایی از اعتیاد به تریاک داشته باشید و بقیه کار را به یک پزشک یا مشاور حرفه ای و با تجربه بسپارید تا این کار را به درستی برای شما انجام دهد. قدم بعدی بهبود رابطه است. با افرادی که قبلاً از این ماده استفاده می کردید اجتناب کنید. عزیزان از حضور در مکان های مصرف تریاک خودداری کنید.

مقاله “مدت زمان ترک تریاک چقدر است؟” را برسی کنید و اطلاعات کامل تری کسب نمایید.

همچنین سعی کنید ارتباط خود را با افرادی که شما را به ترک تریاک تشویق می کنند افزایش دهید، می توانید با افرادی که در گذشته از این ماده استفاده می کردند و اکنون تریاک را ترک کرده اند در ارتباط باشید و زندگی پاک و موفقی برای خود ساخته اند.

ترک تدریجی تریاک

نشانه های جسمی اعتیاد به تریاک

  • ناهماهنگی حرکتی
  • یبوست
  • افسردگی
  • مشکلات تنفسی
  • خشکی دهان
  • گشادی مردمک چشم
  • دشواری در خوابیدن
  • خواب بیش از حد
  • اثر سوختگی بر روی انگشتان
  • اثرات تزریق
  • دشواری در خواب
  • حالت تهوع
  • اسهال
  • تب و لرز
  • بی خوابی و بی اشتهایی
  • خمیازه کشیدن
  • خواب آلودگی
  • گیجی و منگی
  • مشکلات بینایی
  • کاهش تنفس و مشکلات تنفسی
  • کاهش تمایل جنسی

نشانه های رفتاری و روانی اعتیاد به تریاک

  • افت در کار و تحصیل
  • عدم مسئولیت پذیری در انجام کار ها
  • تغیرات ظاهری مانند کاهش وزن بی دلیل و ظاهر آشفته و ژولیده
  • کاهش تمرکز بر روی کارها
  • در خواست مکرر پول به دلایب مختلف از اطرافیان
  • کاهش اعتماد به نفس
  • خود کم بینی
  • احساس غمگینی و افسردگی
  • گوشه گیری
  • بی قراری و تحریک پذیری
  • نوسانات رفتاری
  • تغیرات در چهره و ظاهر فرد
  • تحریک پذیری
  • پنهان کردن موارد در خانه ماشین
  • دمدمی مزاجی
  • اثر سوختگی بر روی انگشتان
  • ثرات تزریق

ترک اعتیاد حشیش

ترک اعتیاد حشیش
ترک اعتیاد حشیش

ترک اعتیاد حشیش یک ماده مخدری می باشد که جزوه ماده های توهم زا و طبیعی بوده است که حشیش از فشرده کردن گیاهی به نام شاهدانه تولید و به بازار می رسد.شاهدانه ماده قهوه ای رنگی می باشد که بسیار نرم بوده و از آن هم حشیش به وجود می آید و هم ماده ای به نام ماری جوانا یا همان گل.

بعد از مصرف حشیش ، فرد دچار حالت خوشحالی و آرامش می شود و وابستگی های حشیش از لحاظ روانی و غیرفیزیکی بوده است.این را باید بگوییم که تمام این حالات و احساسات موقتی بوده است و بعد از مدتی فرد به حالت اولیه خود بر میگردد و کم کم تاثیرات منفی و پوچ آن بر روی حافظه خود می شود.

عوارض مصرف حشیش

  • پارانویا
  • کاهش اشتها
  • خشک شدن دهان و احساس تشنگی به طور دائم
  • قرمز شدن چشم
  • منگی و سرگیجه
  • عدم توجه به پیرامون
  • آسیب به حافظه
  • بالا رفتن ضربان قلب
  • استرس و آشوب

ماده مخدر حشیش به گونه های متفاوتی قابل مصرف است: استنشاقی، استفاده در پیپ و یا قلیان، پختن ماده حشیش در غذا یا مانند استعمال تریاک.

ترک اعتیاد ماری جوانا

ترک اعتیاد ماری جوانا
ترک اعتیاد ماری جوانا

ترک اعتیاد ماری جوانا میتواند امروزه سوال خیلی از خانواده ها و افراد مصرف کننده ماری جوانا که نام دیگر آن گل بوده است باشد. از آنجایی که اعتیاد به ماری جوانا فقط وابستگی ذهنی و فکری دارد، فرد به تنهایی توانایی شروع و قطع این ماده را ندارد، بنابراین باید در روند ترک اعتیاد به گل به او کمک کنید. نکته مهمی که باید بدانید این است که برای رهایی از اعتیاد به مواد مخدر گل باید از اقدامات عاطفی پرهیز کرد و ابتدا از اعتیاد فرد مطمئن شد.

درباره “۴۵ تاثیر بلند مدت و کوتاه مدت ماری جوانا” بخوانید.

می توانید این کار را با استفاده از تست اعتیاد به ماری جوانا یا گل انجام دهید و از چگونگی و اثرات اعتیاد به این ماده آگاه شوید. راه های مختلفی برای رهایی از اعتیاد به ماری جوانا وجود دارد که در زیر به طور کامل توضیح داده شده است.

تاثیرات کوتاه مدت مصرف ماری جوانا

تاثیرات کوتاه مدت ماری جوانا را می توان به دودسته تقسیم کرد
  1. تاثیرات جسمی
  2. تاثیرات روانی
تاثیرات جسمی کوتاه مدت ماری جوانا
  • خشک شدن دهان
  • قرمز شدن چشم
  • بالا رفتن ضربان قلب
  • سست شدن ماهی چه ها
  • حس سردی یا گرم شدن دست ها و پاها
  • امواج پیدارتر الفا با فرکنسی پایین تر از معمول
  • افزایش اشتها و گرسنگی
  • اختلال در حافظه کوتاه مدت و فعال
  • سرفه های خشک بعد مصرف
  • بی حسی قسمت هایی از بدن
تاثیرات روانی عبارتند از :
تاثیرات مصرف ماری جوانا در هر فرد متفاوت بوده که شامل :
  • تحریف در تصویر بدن
  • توهم
  • کاهش سرعت تصمیم گیری
  • کاهش در تحلیل و فکر کردن
  • افزایش میل جنسی
  • افزایش حواس
  • حس سرخوشی
  • خنده های بی دلیل
  • آرامش و کاهش استرس
  • حس شوخ طبعی
  • تفکر فلسفی
  • افزایش خلاقیت
  • اختلال در حافظه خطی
  • اضطراب و استرس
  • خندیدن بی دلیل به هرچیز
  • خندیدن بیش از حد
  • تاثیر بر رانندگی
ترک اعتیاد گل
ترک اعتیاد گل

تاثیر بلند مدت ماری جوانا

  • اعتیاد فیزیکی در اولین استفاده از ماریجوانا اثبات نشده اما با این وجود تخمین زده شده است که ۹% از مصرف کنندگان به آن اعتیاد پیدا می کنند.
  • ایجاد اختلال در تفکر و تحلیل
  • مشکل حافظه
  • مشکل در یادگیری
  • اختلال در یادگیری
  • تغییر فیزیکی و روانی در مغز
  • تاثیر در ناباروری و ایجاد اسپرم کمتر
  • ایجاد مشکلات رشدی و رفتاری در کودکانی که از مادران مصرف کننده ماری جوانا متولد می شوند
  • تاثیر در مشکلات تنسی
  • افزایش خلط بیشتر
  • سرفه های مزمن
  • تغییر در فشار خون و کاهش فشار خون
  • کاهش ایمنی بدن
  • مشکلات احساسی مانند افسردگی
  • احساس اضطراب و استرس بیشتر
  • اختلال شخصیتی
  • دروازه ورود به مواد های دیگر

ترک اعتیاد هروئین

ترک اعتیاد هروئین
ترک اعتیاد هروئین

ترک اعتیاد هروئین را باید بدانید که به هیچ عنوان سخت و دشوار نبوده است و با راه های مختلف میتواند بسیار آسان نیز باشد. بسیاری از افراد مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر می دانند که اولین قدم برای درمان، پذیرش مشکل اعتیاد است. پس از آن، اولین مرحله فیزیکی سم زدایی است. ممکن است ترک هروئین به سرعت امکان پذیر نباشد، اما راه هایی برای تشویق و تمرکز افراد در مسیر بهبودی از طریق برنامه های اختیاری گام به گام سم زدایی وجود دارد. ما در یک مقاله به معرفی 4 مرحله برای ترک هروئین پرداخته ایم که میتوانید آن را برسی نمایید.

اثرات کوتاه مدت هروئین

  •  تهوع و استفراغ
  •  خواب آلودگی و گیجی مکرر
  •  عدم تمرکز
  •  تنگ شدن مردمک چشم
  • بی حالی
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • گیجی و ناآرومی
  • ادن اشک از چشم
  • خشکی دهان
  • یبوست
  • کاهش میل جنسی
  • اختلال در صحبت کردن
  • کم شدن میزان تنفس
  • کند شدن ضربان قلب
  • سرخوشی
  • احساس بی حالی
  • بی اشتهایی
  • خارش
  • مختل شدن عملکرد ذهنی
  • کند شدن ضربان قلب
  • و …

اثرات بلند مدت مصرف هروئین

  • یوبوست
  • درصورت تداوم یوبوست هموروئید
  • بی خوابی
  • اختلال جنسی
  • زود انزالی
  • کاهش میل جنسی
  • عفونت دریچه های قلب
  • عفونت شش ها
  • آسیب های کبدی
  • آسیب کلیوی
  • اختلالات روانی
  • افسردگی
  • اختلال شخصیت
  • بی نظمی در عادات ماهانه
  • برونشیت مزمن درصورت مصرف از روش تدخین
  • آسی به بافت بینی و تیغه بینی
  • و…

ترک اعتیاد مرفین

مرفین
مرفین – مورفین

طی مطالعات انجام شده بر روی مواد مخدر، مرفین بهترین و موثرترین ماده برای کاهش درد شدید است، این ماده از نظر تحمل در مقایسه با سایر موادی که از نظر جسمی و روحی به آن وابسته هستید، بسیار قوی‌تر و اعتیادآورتر است. مرفین میزان جذب بالایی دارد به طوری که پس از 30 دقیقه تزریق زیر جلدی 60 درصد آن جذب می شود.

مرفین از دیرباز به عنوان ماده ای شناخته شده است که گیرنده های عصبی در سیستم عصبی مرکزی را تحت تأثیر قرار می دهد که دارای خواص آرام بخش و ضد درد است. مرفین قانونی عمدتاً برای تولید کدئین استفاده می شود.

ترک اعتیاد مرفین به دلیل اینکه دوز و قدرت بالایی دارد ، ترک آن نیز سخت و زمان بر بوده است.مرفین یک ماده افیونی می باشد که بادرگیر کردن جسم و روان فرد مصرف کنند ، اعتیاد به مرفین را به وجود می آورد و باعث می شود تا وسوسه زیادی را برای مصرف کردن مجدد این ماده به وجود آورد.

عوارض بلند مدت مرفین

  • لکه های پوستی
  • بوجود آمدن رنگ دانه های آبی بر روی بدن
  • خستگی
  • تیک های عظلانی
  • یبوست
  • اختلال در ادرار
  • مشکلات روانی و رفتاری
  • ایجاد افسردگی شدید
  • استرس
  • عدم پایداری در روابط احساسی
  • پارانویا
  • انزوا در جمع های خانوادی
  • عدم مسئولیت پذیری
  • ایجاد اختلال در فکر کردن
  • کاهش بینایی
  • انقباض عضلات روده ها
  • عدم تمایل به فعالیت های روزمره

عوارض کوتاه مدت مصرف مرفین

  • سرگیجه و منگی
  • اختلال تنفسی
  • نداشتن تمرکز
  • علم هوشیاری
  • بی حالی و عدم تحرک
  • تنگ شدن مردمک چشم
  • بی اشتهایی
  • میل به خوردن شدید
  • بی قراری

ترک اعتیاد کوکائین

ترک اعتیاد کوکائین
ترک اعتیاد کوکائین

کوکائین یک محرک بسیار قوی سیستم عصبی مرکزی است که وابستگی بالایی دارد. پودری سفید و شفاف با طعم تلخ است که از برگ های گیاهی به نام اریتروکلیسون کوکا که در آمریکای جنوبی یافت می شود تهیه می شود. این ماده کوکائین به دو صورت کریستالی و پودری موجود است. مصرف کوکائین مستقیماً بر مغز تأثیر می گذارد و دوپامین را تحریک و آزاد می کند. به همین دلیل، ترک اعتیاد کوکائین دشوار تلقی می شود.

فروشندگان کوکائین معمولاً آنها را با موادی مانند نشاسته و پودر تالک یا برخی مواد خنثی مانند پروکائین که بی حس کننده موضعی هستند مخلوط می کنند. به همین دلیل است که کاربران از ترکیبات کوکائینی که مصرف می کنند بی اطلاع هستند.

مصرف کوکائین بر ساختار زندگی فرهنگی و اجتماعی و همچنین زندگی عاطفی فرد تأثیر می گذارد. این کار تاثیر منفی دارد و باعث بی اعتمادی اطرافیان، سردرگمی و سردرگمی می شود.

ترک اعتیاد کوکائین میتواند بسیار دشوار باشد و معمولا بیمارانی که به کوکائین اعتیاد دارند ، نمیتوانند به راحتی این ماده مخدر را ترک کنند.ترک کوکائین به دلیل این که قدرت بالایی دارد ، در منزل و با روش های سنتی نمیشه آن را کنار گذاشت.

برنامه ترک اعتیاد کوکائین یک سم زدایی تدریجی است که به عنوان بهترین راه برای ترک کوکائین نیز شناخته می شود. بسته به علائم ترک کوکائین، بیمار باید تحت نظر روانشناس و پزشک متخصص اعتیاد تحت درمان قرار گیرد تا نتایج خوبی حاصل شود.

عوارض کوتاه مدت کوکائین

اثرات کوتاه مدت به اثار های روانی و فیزیکی گفته می شود که بعد از مصرف مواد در فرد ظاهر می شود و تا چند ساعت ادامه دارد.
  • توهمات حسی
  • بی اشتهایی
  • افزایش میل جنسی
  •  افزایش ضربان قلب
  • داغ شدن بدن
  •   هیجان
  •  گشاد شدن مردمک چشم
  • اختلال در هماهنگی حرکات
  • اختلالات ذهنی
  •  اسپاسم عضلانی
  • حالت تحوه
  • اسفراغ
  •  لرزش دست ‌ها
  • رنگ پریدگی صورت
  • عرق کردن زیاد
کوکائین
کوکائین

عوارض بلند مدت کوکائین

اثرات بلند مدت به اثراتی روانی و فیزیکی گفته می شود که با استفاده مداوم و پی در پی مواد حاصل می شود.
  • عروقی مغز
  • انفارکتوس های قلبی و آریتمی ها
  • ناتوانی جنسی
  • افسردگی
  • اضطراب
  • شیدایی و هذیان گویی
  • جنون

ترک اعتیاد اکستازی

اکستازی
اکستازی

این یک ماده مصنوعی است و از گیاهانی مانند حشیش، نیکوتین یا تریاک به دست نمی آید، بلکه یک ماده شیمیایی است که به طور غیرقانونی در آزمایشگاه تولید می شود. سازندگان این قرص مواد شیمیایی مختلفی مانند کافئین، دکسترومتورفان (شربت سرفه)، آمفتامین و حتی کوکائین را به آن اضافه می کنند. بنابراین درجه خلوص قرص X همیشه مورد سوال است.

اکستازی نام خیابانی آن دی اکسی مت آمفتامین می باشد که در اشکان مختلفی که همه آن ها به صورت غیرقانونی می باشد ، روانه بازار موادمخدر شده است.مانند X، XTC، MDMA و عموماً به عنوان داروهای باشگاهی یا داروهای مهمانی شناخته می شوند. زیرا کاربرد اصلی آن در مهمانی ها و کلوپ های شبانه است.

همه چیز درمورد قرص های اکستازی، ریتالین و ترامادول

برای ترک اعتیاد اکستازی بهترین روشی که میتوان به شما عزیزان معرفی کرد ، مشورت کردن با یک پزشک اعتیاد و یا مشاور اعتیاد می باشد که ما به شما عزیزان ، بهترین کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه را معرفی میکنیم که میتوانید به صورت آنلاین و رایگان با مشاورین صحبت کنید و به نتیجه برسید.

اثرات فیزیکی اکستازی

  • تنش عضلانی
  • ضعف و ضعف
  • دندان قروچه
  • حرکات غیر ارادی فک و قفل چانه
  • تهوع و استفراغ
  • تاری دید
  • حرکات سریع چشم
  • احساس سرما و لرز
  • تعریق
  • لرزیدن
  • دهان خشک
  • اختلالات حرکتی
  • سردرد و سرگیجه
  • غش کردن
  • افزایش ضربان قلب و فشار خون بالا که می تواند باعث حمله قلبی در فرد شود.

ترک اعتیاد متادون

ترک اعتیاد متادون یکی از نگرانی های اصلی جوامع امروزی است، متادون به عنوان یک شبه مخدر صنعتی شناخته می شود. این ماده مستقیماً بر گیرنده های مواد افیونی در بدن تأثیر می گذارد. متادون نرخ وابستگی بسیار بالایی دارد و نیمه عمر آن به میزان متابولیسم بدن، مقدار و مدت زمان مصرف آن بین 48 تا 4 ساعت بستگی دارد. در صورت مصرف بیش از حد متادون عوارض جبران ناپذیری از جمله افسردگی، بیماری های پوستی، اختلالات روانی، بی ثباتی شخصیت، انقباض مردمک چشم و… به همراه خواهد داشت.

علائم مصرف متادون

  • به هم ریختگی ضربان قلب
  • ضعف، خستگی و خواب آلودگی
  • کاهش حافظه
  • خشکی دهان
  • اختلال حواس
  • عدم تمرکز
  • عدم درک صحیح از جهان اطراف
  • کاهش استقامت بدن در شرایط سخت
  • افزایش نگرانی ها
  • کاهش صبر و تحمل فرد
  • خارش دائم بدن
  • و…

ترک اعتیاد الکل

مشروبات الکلی
مشروبات الکلی

الکل نامی آشنا می باشد که بیشتر افراد آن را با نام مشروبات الکلی میشناسند و ماده ای محرک و بسیار قوی به حساب می آید.الکل میتواند به تنهایی عوارض روحی و جسمی زیادی بر روی فرد بگذارد.این عوارض شامل سرطان های مختلف گلو، مری، حنجره و دهان و سینه و… می شود.

ترک اعتیاد الکل نیاز به پشتیبانی و مراقبت های ویژه ای زیر نظر پزشک اعتیاد و مشاورین اعتیاد دارد.حدود 14 روز در بهترین حالت طول می کشد تا فرد دارای اعتیاد به الکل ، عوارض الکل را از بدن خود خارج کند.

4 دسته اصلی مشروبات الکلی

  1. آبجو ها
  2. شراب ها
  3. عرق
  4. نوشیدنی های تقطیری

اثرات کوتاه مدت الکل

  • به وجود آمدن ناهماهنگی بین اعضای بدن و مغز
  • بالا رفتن ترشح اسید معده
  • تهوع
  • تاری چشم ، بریده بریده حرف زدن و اختلال در حواس
  • پایین آمدن سرعت واکنش بدن به اتفاقات محیط
  • تغییر چهره و به وجود آمدن سرگیجه
  • بی نظمی در عملکرد مغز و دستگاه عصبی بدن
  • کمبود هوشیاری
  • شکستن قید و بند ها و اعتقادات و ناتوانی در جلوگیری از بروز هیجانات

ترک اعتیاد قلیان

قلیان
قلیان

ترک اعتیاد قلیان بسیار آسان تر از آن چیزی می باشد که فکرشو میکنید ، فقط باید اراده داشته باشید.برخی از افراد فکر میکنند که مصرف قلیان از سیگار ضرر های کمتری دارد و به خاطر همین مورد به صورت تفریحی از آن استفاده میکنند. باید گفت که دوستانی که این فکر را میکنند ، دارند یک قدم بزرگ به سمت بیماری های بزرگ برمیدارند.

میدانستید دود قلیان برای افرادی که در معرض آن نیز هستند خطرناک بوده است ؟به همین خاطر بهترین راه این می باشد که به خاطر کاهش آسیب ریه ها و سایر اندام های بدن ، از مصرف دخانیات همانند قلیان پرهیز بکنید و شروع به ترک اعتیاد به قلیان بکنید.

عوارض مصرف قلیان

  • بسته شدن رگ ها
  • آسیب به مغز
  • آسیب به رگ ها
  • سکته مغزی
  • سردرد
  • تنگی نفس
  • خواب آلودگی
  • پوکی استخوان
  • خارش
  • حساسیت
  • پیری زودرس

ترک اعتیاد سیگار

اینفوگرافی سیگار
اینفوگرافی سیگار

برای نمایش بزرگتر اینفوگرافی سیگار کلیک نمایید.

ترک اعتیاد سیگار ، به جرات می توان گفت که آمار استعمال دخانیات از جمله سیگار در 10 سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است، به طوری که در هر 6 ثانیه یک نفر جان خود را از دست می دهد، روزانه بیش از 15000 نفر جان خود را از دست می دهند و سالانه نزدیک به 6 میلیون نفر بر اثر استعمال دخانیات جان خود را از دست می دهند. و تنباکو در حال از دست دادن است و تا سال 2021 بیش از 10 میلیون نفر در جهان جان گرانبهای خود را از دست خواهند داد.

پس از سیگار کشیدن، فرد دچار شرایطی مانند افزایش ضربان قلب، فشار خون، آرامش و کندی تنفس می شود. این حالات در تمام سیگارهای دیگر یکسان است زیرا دوپامین آزاد شده در مغز باعث ایجاد احساس لذت و آرامش در انسان می شود. و پس از مصرف مکرر این نوع دخانیات، انسان نیاز به مصرف بیشتر دارد زیرا به اوج نیاز خود رسیده و پس از عادت به این نیاز، به سمت داروهای قویتر و اعتیادآورتر گرایش پیدا می کند.

مقاله ” تاثیر اعتیاد به دخانیات بر فشار خون بالا ” را بخوانید.

با توجه به عوارض و مضرات سیگار، بهتر است هر چه زودتر آن را ترک کنید. یکی از مشکلاتی که سیگاری ها دارند این است که عوارض این ماده را نادیده می گیرند و در مواردی این آسیب ها و سمومی را که به بدن وارد می کنند را نمی پذیرند.

برخی از افراد پس از مدت کوتاهی بارها و بارها سعی کردند سیگار را ترک کنند. خوب است بدانید که افراد سیگاری علاوه بر اعتیاد جسمی به دخانیات، اعتیاد روانی شدیدی نیز به این ماده دارند، حتی زمانی که از نظر فیزیکی این کار را ترک کرده باشند. در برخی مواقع و در برخی شرایط از نظر روانی نیاز به سیگار کشیدن دارند.

بهترین راه برای ترک سیگار مراجعه به یکی از کلینیک های سم زدایی و متخصص روانپزشکی است تا علاوه بر پاکسازی شما و از بین بردن تأثیر ماده شیمیایی در روان، اعتیاد جسمی شما را نیز پاک کنند و این امر از شما پیشگیری کند.

عوارض مصرف سیگار

  • سرطان زبان
  • سرطان دهان
  • بیماری های اندام های تناسلی
  • سرطان ریه
  • نارسایی کلیه
  • سرطان گلو
  • زخم معده
  • بیماری های لوزالمعده
  • بیماری های مثانه
  • بیماری های قلبی
  • سرطان بینی

کمپ ترک اعتیاد اجباری

کمپ ترک اعتیاد اجباری
کمپ ترک اعتیاد اجباری

کمپ ترک اعتیاد اجباری به محیطی گفته میشود که فرد به اجبار به کنار گذاشتن و یا همان ترک اعتیاد مواد مخدر و دخانیات بپردازد.کمپ های اجباری برای افرادی مناسب می باشد که نمیتوانند به اختیار و تمایل خود ، اقدام به ترک اعتیاد بکنند.

ترک اجباری اعتیاد می تواند بهترین کمک برای افرادی باشد که نمی توانند یا نمی خواهند اعتیاد را ترک کنند. از سوی دیگر، با وجود وضعیت کرونا و اپیدمی آن در کشور، این شما هستید که تصمیم می گیرید چگونه سیگار و اعتیاد را ترک کنید.وجود اعتیاد در دو سال اخیر بیش از هر دوره زمانی در ایران برانگیخته شده است. دلیل این امر وجود کرونا و قرنطینه های طولانی مدت است که باعث افسردگی بیشتر افراد شده است. پس تنها شما نیستید که درگیر این وضعیت بد یا غم انگیز خانه هستید!.

ما معتقدیم که تصمیم برای ترک اعتیاد باید توسط خود بیمار گرفته شود و تصمیم خود بیمار ستودنی و دلگرم کننده است و روند ترک اعتیاد را برای بیمار آسان تر و بهتر می کند، و این است فرق اصلی ترک اعتیاد تمایلی با ترک اجباری.

ترک اعتیاد اجباری می تواند مشکلات خانوادگی و عاطفی ایجاد کند و بر روان بیمار تأثیر بگذارد. اما در مواردی این ماده به حدی بر بیمار تأثیر می گذارد که فرد قادر به تصمیم گیری نیست و وارد چرخه آسیب رساندن به خود و خانواده اش می شود.و این طبیعی است. در این حالت بیمار در جهل زندگی می کند و دنیایی متفاوت از سایر افراد عادی دارد.

کمپ ترک اعتیاد اختیاری

اختیاری
اختیاری

کمپ ترک اعتیاد اختیاری به کمپ هایی گفته می شود که به صورت داوطلبانه بیماران در آن اقدام به ترک اعتیاد مواد مخدر و دخانیات میکنند و این روند کاملا با رضایت خود فرد بیمار صورت میگیرد.به صورت خلاصه بگوییم : ترک اعتیاد اختیاری یک انتخاب توسط بیمار می باشد.

می دانیم که هدف از ایجاد یک کمپ خوب ترک اعتیاد، درمان بیماران معتاد به موادمخدر و دخانیات مانند تریاک، قلیان و غیره است. حال این سوال پیش می آید که چرا باید به کمپ بروید در حالی که می توانید در خانه ترک کنید؟ پاسخ بسیار واضح است! شاید از دور به آن نگاه کنید، ترک سیگار خیلی راحت است، اما اینطور نیست!

ما در یک مقاله به صورت کامل به برسی ترک اعتیاد در منزل پرداخته ایم که میتوانید آن را برسی نمایید.(3 روش ترک اعتیاد در خانه)

در احیاء تازه(بهترین کمپ ترک اعتیاد اختیاری در تهران) دلایلی را می دانیم که یک بیمار ممکن است نتواند اعتیاد را ترک کند. کمپ ترک اعتیاد با داشتن مشاورین، پزشک، متخصصین روان درمانی و پرسنل دیگر، تشخیص می دهد که فرد نیاز به ترک اجباری دارد و یا اختیاری. پس از آن که روحیات بیمار بررسی شد، تصمیم گرفته می شود که ترک اعتیاد به چه روشی انجام گیرد.

لازم به ذکر است که اکثر کسانی که به صورت داوطلبانه قصد ترک اعتیاد را دارند، به صورت داوطلبانه برای ترک مراجعه می کنند. واضح است که انسان ها اگر بخواهند می توانند کارهای بسیار سختی را انجام دهند. ما می دانیم که داشتن یک احساس زیبا در مورد چیزی می تواند نظر ما را در مورد آن شکل دهد. اگر شما یکی از معدود افرادی هستید که اعتیاد اجباری را دشوارتر از اختیاری نمی بینید، ممکن است نگرش بدی در مورد کمپ داشته باشید.

ترک اعتیاد فوری

ترک اعتیاد فوری
ترک اعتیاد فوری

ترک اعتیاد فوری را ممکن است بارها شنیده باشید،  اما آیا واقعاً بهبودی فوری و یک شبه از اعتیاد مؤثر و ممکن است؟ اعتیاد نوعی بیماری است که با تغییراتی در مغز همراه است که منجر به رفتارهای مضر و ناسالم در فرد می شود و معمولاً چون بهبودی از اعتیاد فرآیند بسیار دشواری است، معتادان از اعتیاد فرار می کنند. افرادی که بلافاصله و یک شبه اعتیاد را ترک می کنند، شانس بازگشت دوباره به اعتیاد را دارند.

مهمتر از همه، بهبودی اعتیاد به آن آسانی که تبلیغ می شود نیست و نیازمند یک برنامه درمانی مراقبتی طولانی مدت است. برای تأیید کامل، لطفاً با کمپ ترک اعتیاد احیا تازه همراه باشید تا بتوانیم به طور کامل به ترک اعتیاد فوری بپردازیم.

همانطور که در بالا و مقاله ترک اعتیاد فوری به آن اشاره شده است ، بهترین راه برای درمان اعتیاد ، داشتن یک برنامه دقیق و بلندمدت زیر نظر مشاورین و پزشک های درمان در یک مکان و کلینیک معتبر می باشد.ترک اعتیاد فوری دارای عواقب زیادی می باشد و احتمال بازگشت آن بسیار بسیار بالا بوده است.

بهترین راه برای ترک اعتیاد فوری

  • ارائه برنامه پایه توسط پزشکان و روانشناسان
  • سم زدایی بدن با استفاده از دارو(درمان های اعتیاد دارویی)
  • رفتار درمانی
  • مراقبت های بعد از ترک دارو

همانطور که در مقاله ترک اعتیاد فوری به آن اشاره شده است ، بهترین راه برای درمان اعتیاد ، داشتن یک نظم بلند مدت زیر نظر پزشک و مشاوره های درمان می باشد ،ترک اعتیاد فوری دارای عواقب زیادی می باشد و احتمال بازگشت مجدد به سمت اعتیاد بسیار بالا بوده است .ما به شما عزیزان پیشنهاد میکنیم تا زیر نظر پزشک اعتیاد و مشاور و مددیاران اعتیاد با تجربه قرار بگیرید و با داشتن یک برنامه عالی برای ترک اعتیاد ، یک قدم بزرگ برای داشتن زندگی پاک بردارید.

انواع سم زدایی برای ترک اعتیاد

سم زدایی بدن
سم زدایی بدن

به صورت کلی ، پاکسازی از هرگونه مواد از شخص بیمار ، به سم زدایی بدن معروف است .به شکلی که بیمار برای ترک اعتیاد در محیط و شرایطی قرار میگیرد که بدور از موادمخدر باشد.سم زدایی بدن به 4 روش تقسیم می شود که ما در ادامه به آنها میپردازیم:

درباره ” سم زدایی بدن از مواد مخدر ” بیشتر بخوانید.

درمان سرپایی

وقتی شخص به دلیل پایین بودن دوز مصرف و میزان اعتیاد ، نیاز به بستری شدن نداشته باشد و متخصص دوز مصرف دارو مشخص شده را برای بیمار مشخص می کند و بیمار فقط برای معاینه به کلینیک مراجعه میکند ، به آن درمان سرپایی میگویند که جزوه دسته های سم زدایی بدن از اعتیاد می باشد.

درمان تدریجی

بیمار تحت نظارت پزشک و پرستار اعتیاد به مدت 24 ساعت قرار میگیرد و این مورد بستگی به نوع مصرف و مدت مصرف موادمخدر بیمار نیز دارد .سم زدایی به صورت حرفه ای ، معمولا 10 الی 15 روز زمان نیاز دارد.

ترک اعتیاد سریع

به صورت کامل بیمار تحت نظر پزشک و پرستاران اعتیاد قرار میگیرد و معمولا 2 الی 3 روز زمان لازم است .میتوانید مقاله ترک اعتیاد فوری برسی کنید.

ترک اعتیاد فوق سریع

در روش ترک اعتیاد فوق سریع که اصلا پیشنهاد نمیشود ، بیمار طی 4 الی 6 ساعت مورد برسی و درمان و سم زدایی قرار میگیرد.

ترک اعتیاد سقوط آزاد (توصیه نمی شود)

ترک اعتیاد سقوط آزاد
ترک اعتیاد سقوط آزاد

این روش که تقریباً یکی از روش های قدیمی و سنتی ترک اعتیاد است، با توسل به زور و اجبار انجام می شود. در واقع این روش با قرار دادن فرد در شرایط اضطراری و حذف راه های تهیه مواد، سعی در پایان دادن به اعتیاد دارد. این اجبار حتی تا جایی پیش می رود که فرد را با طناب می بندند تا فرد در این شرایط چاره ای جز تلاش برای ترک نداشته باشد.

اما متأسفانه این روش یکی از روش هایی است که ناکارآمدی آن نشان داده شده است زیرا بسیاری از افرادی که با استفاده از این روش ترک کردند پس از مدتی دوباره به اعتیاد بازگشتند.

مهم ترین نکته ای که در این روش مورد غفلت قرار می گیرد این است که چرا افراد به مواد مخدر روی می آورند؟ اساساً در این روش، موضوع علل روانی اعتیاد به مواد مخدر نادیده گرفته می شود. بنابراین تا زمانی که علل اصلی و ریشه های واقعی اعتیاد در فرد درمان نشود، خود اعتیاد قابل درمان نیست و در صورت درمان موقتی است.

(این مورد اصلا توصیه نمیشود و در یک کلینیک ترک اعتیاد معتبر این روش غیرقانونی می باشد)

ترک اعتیاد تدریجی

یکی از معتبر ترین روش ها که توانسته نظر خیلی از بیماران را جلب کند ، ترک اعتیاد تدریجی می باشد.در این روش بیمار به صورت تدریجی و آرام و آرام اقدام به عوض کردن دوز های مصرف و کم کردن مصرف میکند ، این مورد تاجایی ادامه پیدا میکند که فرد به صورت کامل اقدام به ترک اعتیاد به مواد مخدر بکند.

ترک اعتیاد ماتریکس

ترک اعتیاد ماتریکس
ترک اعتیاد ماتریکس

این روش درمانی که چیزی شبیه به یک روش ترکیبی یا التقاطی در نظر گرفته می‌شود، شامل مجموعه‌ای از روش‌های درمانی است که در کنار هم قرار می‌گیرند و هر کدام بخشی از فرآیند درمان را تکمیل می‌کنند.

ترک اعتیاد ماتریکس مجموعه ای از فنون است که مورد استفاده قرار می گیرد، خانواده درمانی، گروه درمانی، درمان شناختی- رفتاری، انگیزش درمانی. در این روش بر خلاف روش های دیگر، فرد معتاد باید در طول هفته در تعداد جلسات معین و ساعات مشخصی در جلسات درمانی شرکت کند تا طول دوره درمان کامل شود. در واقع اینطور نیست که فرد مدام در مرکز درمانی حضور داشته باشد.

ترک اعتیاد با کمک روان درمانی

در این روش کارشناسان یا روانشناسان سعی می کنند علاوه بر درمان های پزشکی، مشکلات روانی فرد را نیز درمان کرده و حمایت های معنوی لازم را از معتادان انجام دهند. این روش درمانی یکی از بهترین و مهم ترین روش های درمانی است که امروزه در مراکز مختلف درمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

روان درمانی که توسط روانشناسان انجام می شود نتایج بسیار چشمگیری دارد زیرا در این روش درمانی روان درمانگر روش ها و راه حل های مختلفی دارد که فرد می تواند به بهبود وضعیت روحی خود و در برابر وسوسه ها کمک کند.

مشکلات درمان نشدن اعتیاد

اعتیادی که درمان نشود امکان دارد که باعث به مشکلات طولانی‌مدت شود و اعتیاد نادیده گرفته شود و ممکن است باعث به عارضه‌های جدی سلامتی و یا موقعیت‌های اجتماعی تهدیدکننده زندگی شود .

روش های ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد

آن دسته از افرادی که به دام اعتیاد گرفتار شده اند، به دنبال یک روش حتمی و صریح برای بیماری خود هستند. همچنین روشهای درمانی ترک اعتیادِ متعددی وجود دارد که اگر با بررسی و تحقیق انتخاب نشوند می تواند در ترک اعتیاد شسکت ایجاد شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه روشهای ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد با کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه در تهران همراه باشید.

روش های ترک اعتیاد
روش های ترک اعتیاد در کمپ

روشهای ترک اعتیاد کمپ ترک اعتیاد

روشهای درمانی که برای ترک اعتیاد استفاده می شوند نسبت به شدت و سختی اعتیاد شخص مصرف کننده انتخاب می شوند. با توجه به نوع اعتیاد بیمار، کادر درمانی کمپ ترک اعتیاد بهترین روش درمانی را برای درمان استفاده خواهند کرد. در ادامه به روشهای درمانی در کمپ ترک اعتیاد می پردازیم:

سم زدایی موادمخدر

سم زدایی مواد به اصطلاح خارج کردن و حذف مواد از بدن فرد معتاد می باشد. از این روش برای افرادی استفاده می شود که دوز مصرف اعتیاد آن ها بالا باشد. زیرا فرد دچار خماری بالایی است و برای اینکه بیمار آسوده باشد و درد کمی را تجربه کند، از داروهایی استفاده کرده که منجر به بیهوشی شود.

 در این روش فرد بیمار به اثرات حاد اعتیاد غلبه می کند تا علائم ترک را دست کم پایین بیاورد. همچنین در سدم زدایی بدن از دو روش سم زدایی مواد مخدر از بدن با دارو و سم زدایی بدن از مواد مخدر استفاده می شود.

1- سم زدایی مواد مخدر از بدن با دارو

داروهایی که در کمپ ترک اعتیاد استفاده می شوند اغلب متادون و بوپرنورفین هستند. پس از اینکه وابستگی بیمار به مواد مخدر کاهش یافت، برای کاهش دوز مصرفی دارو متادون و بوپرنورفین و ترک آن ها اقدام می شود. فرد بیمار در طی این مراحل به راحتی اعتیاد خود را ترک خواهد کرد.

درباره درمان های “دارویی” و “غیر دارویی” بیشتر بخوانید.

2- سم زدایی بدن از مواد مخدر

گاهی افرادی که به این بیماری وابسته هستند و یا نزدیکان آن ها تمایل دارند برای ترک اعتیاد و سم زدایی مواد مخدر از بدن در خانه اقدام کنند. این روش به عنوان ترک ناگهانی مواد مخدر محسوب می شود و چنین روشی بدون مصرف دارو می باشد.
از این رو می تواند خطرات و عوارض غیرقابل جبران را در پی داشته باشد. در نتیجه توصیه می شود این روش زیر نظر یک متخصص انجام شود تا خون از هرگونه اعتیاد و موادمخدر زدوده شود.

ما در یک مقاله جدا برای شما عزیزان درباره “سم زدایی بدن از مواد مخدر” پرداختیم که میتوانید آن را نیز مطالعه نمایید.

روش های ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد
روش های ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد

روش ترک یابویی

ین روش به ترک ناگهانی اعتیاد معروف است و ترک به این شیوه در مدت زمان بسیار کوتاه انجام می پذیرد. شخص بیمار مصرف مواد مخدر خود را یکباره و ناگاه قطع خواهد کرد. به عبارتی بدون استفاده از دارو و بدون کاهش تدریجی فرد اعتیاد خود را ترک می کند.
این دوره کوتاه می تواند برای بیمار توان فرسا باشد. چرا که قطع ناگهانی مواد مخدر مصرفی، عکس العمل های فراوانی را در بدن فرد ایجاد می کند. این امر بدن را گرفتار شوک جسمی و همچنین روحی می کند. ناگفته نماند که این شیوه دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد، زیرا بازگشت درآن بسیار بالاست و وابستگی بیمار به طور کامل از بین نخواهد رفت.

ترک اعتیاد سنتی ترک سنتی

دوز مصرفی در این روش به آهستگی و به صورت تدریجی کم می شود تا دوز آن به صفر برسد. دوره ترک این شیوه از دوز روزانه و افزایش ندادن آن در برنامه اهمیت بسزایی دارد.

ترک اعتیاد با متادون

قرص متادون ماده ای اعتیاد آور است که مصرف چنین دارویی تنها با دستور و تجویز پزشک صورت می گیرد. پزشکان اشخاصی را که در مدت زمان طولانی به دوز مصرفی بالا اعتیاد داشته اند را برای کاهش علائم اعتیاد آن ها استفاده و تجویز می کنند.

 معمولاً مصرف داروی متادون برای ترک اعتیاد روزی یکبار استفاده می شود مگر در صورتی که پزشک در صورت نیاز مصرف آن را افزایش دهد. این دارو علائم خماری را در سیستم عصبی بدن بیمار کاهش می دهد و تمام اثرات مخدرهای مصرف شده را کاهش و به تدریج قطع خواهد کرد.

 پس از مصرف متادون، درد خماری به مدت زمان ۴ الی ۸ ساعت کم و تسکین می یابد.

نکته مهم: مصرف سرخود و بیش از حد متادون اثربخشی دارویی آن را از بین می برد و عوارض بسیاری را در پی خواهد داشت.

اگر بدن از مواد مخدر با سم زدایی انجام بگیرد در صورت عدم استفاده و مصرف، بیمار خمار نخواهد شد. در نتیجه در سم زدایی با داروی متادون، در آغاز متادون جایگزین مصرف تریاک می شود و پس از آن مقدار مصرفی متادون کاهش می یابد. به طوری که وابستگی فرد به اعتیاد کاملاً از بین می رود.
مصرف دارو متادون و سم زدایی با این روش تنها درمان اعتیاد محسوب نمی شود. بلکه خود بیمار می بایست درمان خود را پیگیری کند و از وسوسه برای استفاده مجدد مواد مخدر جلوگیری کند. سم زدایی مواد مخدر از خون و بدن بیمار، حدود ۳ هفته و در نهایت ۴ هفته به طول می انجامد.

روش های ترک اعتیاد در کمپ
روش های ترک اعتیاد در کمپ

روش ترک اعتیاد به همراه درمان روان بیمار

استفاده از این شیوه برای ترک اعتیاد نسبت به سایر روش ها از بهترین ها به حساب می آید. اگر درمان تحت نظر یک کمپ ترک اعتیاد معبتر و ارزشمند صورت بگیرد می توان از آن به عنوان تضمینی ترین روشهای ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد یاد کرد.

در این روش ابتدا مشکلات روانی که سبب ایجاد بیماری اعتیاد در شخص بیمار شده است را ریشه یابی می کنند. در مرحله بعدی جلسات مشاوره فردی و سپس مشاوره های گروهی تحت نظر روان شناسان معتمد و معتبر انجام می گیرد. سپس می توان خطراتی که شخص بیمار را با آن ها درگیر کرده را پیدا کرد و به درمان قطعی و اصولی اعتیاد پرداخت.

این مورد از روشهای ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد کمی زمان بر و طولانی است اما تمامی افرادی که دچار اعتیاد هستند به طور اصولی درمان می شوند و هیچگونه آسیبی در نهایت به آن ها وارد نخواهد شد. همچنین افراد با احتمالات قوی، هیچگاه به مصرف دوباره مواد مخدر روی نخواهند آورد.

در آخر…
برای انتخاب بهترین راه درمانی از روشهای ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد می بایست از افراد متخصص کمک گرفت. شما می توانید برای تصمیم گیری نهایی از مشاوره رایگان کلینیک ترک اعتیاد احیائ تازه بهره ببرید.

عارضه‌های درمان نشدن اعتیاد شامل موارد زیر می‌شود :

عارضه‌های جسمی: بیماری‌های قلبی و آسیب عصبی

مشکلات روانی و عاطفی: اضطراب و تنش و افسردگی

عارضه اجتماعی: روابط آسیب دیده و زندان

عارضه‌های اقتصادی: ورشکستگی و بدهی

نکات مهم برای حمایت کردن والدین از درمان اعتیاد

بیشتر شدن نقش خانواده و آشنایان در طرح درمانی مورد مصرف برای درمان اعتیاد به خصوص بعد از خوب شدن و گذشت مسیر طولانی در برنامه‌های درمانی بسیار تأثیرگذار هستند؛ چون‌که گروهی از نکته‌های مهم برای حمایت کردن والدین از درمان اعتیاد وجود دارد مانند :

بیشتر شدن اعتماد به نفس شخص و احترام به حریم خصوصی و جلوگیری از روش‌های تحمیلی صراحت مطلق با شخص و گفتن نکته‌های منفی و اثرگذاری اعتیاد بر او جلوگیری از روش شکایت اتهاذ و انتقاد راه‌های به وجود آمدن جمله‌های منفی به مثبت و قوی شدن نفش شخص در حل شدن مشکلات، مشغول شدن شخص به هر یک از کارهای فوق برنامه مثل ورزش کردن .

درباره نقش خانواده و آشناها در پیشگیری و ترک اعتیاد بخوانید.

7 روش برای رهایی از شر اعتیاد

7 روش برای رهایی از شر اعتیاد
7 روش برای رهایی از شر اعتیاد

رهایی از اعتیاد سفری است که با کمک شخص معتاد و دراز کردن دست یاری به‌سوی او و تشویق‌کردن او به روند بهبودی از طریق موارد زیر انجام می‌شود :

  1. تصدیق کنید که مشکلی به وجود دارد

اولین قدم برای رهایی از اعتیاد تشخیص‌دادن وجود مشکل است؛ چون‌که این به معنی است که نیاز به راه حل مناسب برای این مشکل است و از آنجایی که فکر می‌کنید مشکلی وجود داشته است که نیاز به یک راه حل دارد باید به آن دقت کنید.

با احترام به خودتان نگاه نکنید به‌خصوص اگر حسی دارید که با شرم یا گناه همراه هستید برای کسانی که دوستشان دارید رفتارتان مضر است.

  1. آماده‌شدن برای تغییرکردن

مهم این است که معتادان را برای نیاز داشتن به تغییرکردن آماده کنیم؛ زیرا آنها نمی‌بینند که مشکلی در زندگی خودشان وجود دارد و این مهم است که آنها را آماده کنیم و موارد مهم خوب شدن را به آنها یاد بدهیم و را متقاعد شانکنیم و یا با قطع‌کردن اعتیادش را قطع کنید و از ماده‌هایی که او را معتاد می‌کند خلاص شوند.

آماده‌کردن شخص معتاد در این مرحله بسیار مهم و ضروری است؛ زیرا ترک‌کردن ناگهانی یک رفتار اعتیادآور است که باعث به احساس تنهایی کشنده می‌شود. پس؛ بسیار مهم است که او را یاری کنید و همیشه کنار او باشید تا اعتیادی را جایگزین اعتیاد خودش نکند .

  1. برای تغییرکردن تصمیم بگیرید

بیشتری از معتادان قبلاً به این فکر می‌کردند که به علت آسیب‌های وارد شده به زندگی جسمی، اجتماعی، سلامتی و اقتصادی خود تصمیم به قطع دارو بگیرند و در زمانی که معتاد نتواند برای درمان تصمیم‌گیری بکند باید آن را استفاده کنید و به‌جای او و نجات از او کنترل مواد مخدر.

  1. جست‌وجو کردن از درمان

بعد از تصمیم‌گرفتن، قطع فوری استفاده دارو برای رهاشدن از اعتیاد بسیار مهم است؛ اما این مرحله به‌تنهایی غیرممکن است و شاید قابل انجام نباشد. زیرا امکان دارد که عارضه‌های بدی را پشت سر بگذرانید که اطرافیان شما را به سمت خود بکشد؛ اما امکان دارد که به پایان برسد.

مرگ معتاد در نتیجه برای مشکلات قلبی و یا باقی تلاش‌هایی برای آسیب رساندن به خود به علت تحمل‌نکردن درد.

در کمپ ‌های ترک اعتیاد یک معاینه کامل برای آگاهی از مشکلات اعتیاد شروع می‌شود و بعد از آن سموم بدن بدون هیچ دردی با استفاده از برنامه دارویی متناسب با تجویز پزشک متخصص از بدن خارج می‌شود .

توان‌بخشی اجتماعی و جلوگیری از بیشترشدن به معنای برگشت دوباره معتاد به زندگی عادی بدون هیچ مشکلی .

  1. پیشگیری از بیشتر شدن

مرحله رها شدن از اعتیاد تلاش بسیار زیادی از معتادان می‌خواهد و معتاد تنها کسی نیست که هزینه این را می‌دهد، بلکه باید اطرافیان او بپردازند. پس؛ جلوگیری از بیشتر شدن بسیار مهم است. به این علت که هیچکس این تلاش او را دوست ندارد و سفر طولانی خوب شدن با شکست رو به رو می‌شود و یکی از بیشترین دلایل بیشتر شدن خواستن مصرف است به خصوص در دوران اعتیاد خود به خود کناره‌گیری کنید؛ اما برنامه جلوگیری از بیشتر شدن شما را با این نگرانی‌ها تمام می‌کند و باعث می‌شود درمان بدون بیشتر شدن تضمین شده باشد .

  1. دوری کردن از اعتیاد جدید

بعضی از اشخاص متوجه این می‌شوند که در حین رها شدن از اعتیاد به یک ماده مخدری خاص و یا تلاش برای تغییر دادن رفتار اعتیاد آور شخص سعی بر این می‌کند که به یک دارویی جایگزین آن معتاد شود و یا اعتیاد به غذا خوردن و یا وسواس‌هایی نسبت به رفتارهای دیگر مثل انجام دادن ورزش‌های خطرناک.

ما در اینجا به شما خواننده عزیز یادآوری می‌کنیم که از اعتیاد به این کار بسیار دوری کنید؛ زیرا اگر نبودند به مقدار کافی اشتیاق برا شما به همراه دارد که سعی می‌کنند دارویی غیرقانونی پیدا کنید تا این کار برای شما انجام شود .

  1. تغییر دادن روابط و دوستی ها

روابط و دوستی‌های شما بیشتر در حین تلاش برای ترک اعتیاد تغییر می‌کند و زمان می‌برد تا زندگی قبلی خود را برگردانید و دوستان قدیمی خود را به دوستان جدید جایگزین کنید و متوجه خواهید شد که خانواده و دوستانی که نمی‌توانستید با آنها کنار بیاید هنگامی که شما درگیر اعتیاد بودید از شما بسیار استقبال کردند تا دوباره به زندگی آنها بازگردید.

در این صورت اگر در گذشت زمان رفتار اعتیاد آور به دوستان و خانواده خود آسیبی رسانده‌اید امکان دارد که به زمان و تلاش شما نیاز داشته باشد.

ترک اعتیاد نوجوانان

اعتیاد جوانان
ترک اعتیاد نوجوانان

اکثر بیماران اعتیاد اولین مصرف خود را در سن 11 سالگی امتحان می کنند و بسیاری از آنها تا سن 14 سالگی معتاد می شوند! استفاده از سیگارهای الکترونیکی نیز در سال های اخیر افزایش چشمگیری داشته است. در حالی که پیامدهای سلامتی آنها هنوز به طور کامل شناخته نشده است، FDA هشدار می دهد که این سیگارها برای نوجوانان بی خطر نیستند و می دانیم که نوجوانانی که خشن تر هستند، احتمالا راهی برای آرام شدن پیدا می کنند.

مقاله ۶ راه کمک به ترک اعتیاد نوجوانان را بخوانید

این می تواند برای والدین نگران کننده باشد، اما استفاده از چالش های منحصر به فرد و فشار همسالان هنگام ترک اعتیاد مهم است. اگرچه تصمیم برای ترک سیگار باید توسط خود فرد معتاد گرفته شود، اما هنوز راه های زیادی برای کمک به او وجود دارد.

کمک به ترک اعتیاد دوستان و نزدیکان خود

مهم است که به یاد داشته باشید که نمی توانید یک دوست یا یکی از عزیزان خود را مجبور به ترک اعتیاد کنید. تصمیم باید با آنها باشد، اما اگر تصمیم به ترک گرفتند، می توانید حمایت و تشویق کنید و استرس ناشی از ترک را کاهش دهید. گزینه های درمانی موجود را بررسی کنید و آنها را با افراد بیمار در میان بگذارید. فقط مواظب باش هیچوقت قضاوتشون نکنی همچنین می‌توانید با در اختیار داشتن جایگزین‌های سیگار مانند آدامس، به افراد سیگاری کمک کنید تا هوس خود را کنترل کنند و فعالیت‌های دیگری را با آن‌ها انجام دهند.

اگر یکی از عزیزان دچار لغزش شد یا عود کرد، احساس گناه نکنید. به آنها در زمان بدون مواد مخدر تبریک بگویید و آنها را تشویق کنید که دوباره تلاش کنند. حمایت شما می تواند بزرگترین کمک به کسی باشد که دوستش دارید.

در صورت لغزش یا عود ترک اعتیاد چه باید کرد؟

عود ترک اعتیاد
عود ترک اعتیاد

اکثر مردم چندین بار سعی می کنند اعتیاد را ترک کنند، تا این عادت را برای همیشه کنار بگذارند، بنابراین اگر دست از هدف خود برداشتید و دوباره مصرف کردید، خود را مورد ضرب و شتم قرار ندهید! در عوض با عبرت گرفتن از اشتباه خود عود را به یک بازگشت تبدیل کنید. آنچه را که درست قبل از شروع دوباره مصرف مواد اتفاق افتاده است، تجزیه و تحلیل کنید ، عوامل محرک یا مشکلاتی را که به آن برخورد کرده اید، شناسایی کنید و یک برنامه جدید ترک سیگار تهیه کنید که آن محرک ها را از بین می برد.

تأکید بر تفاوت بین لغزش و عود نیز مهم است. اگر دوباره دخانیات مصرف کردید، این بدان معنا نیست که نمی توانید دوباره ترک کنید! می توانید یاد بگیرید که از لغزش درس بگیرید و این به شما انگیزه دهد تا بیشتر تلاش کنید. همچنین می توانید از آن به عنوان بهانه ای برای بازگشت به مصرف دخانیات استفاده کنید. اما انتخاب با شما است. لغزش لازم نیست به یک عود کامل تبدیل شود!

  • اگر هدف ترک خود را کنار بگذارید، شکست خورده نیستید. این بدان معنا نیست که نمی توانید برای همیشه ترک کنید.
  • اجازه ندهید لغزش به فرو رفتن در گل و لای تبدیل شود! مهم است که در اسرع وقت به مسیر دوباره ترک اعتیاد برگردید.
  • به پشت سر گذاشتن مصرف مواد نگاه کنید و از زمانی که بدون مصرف بوده اید، احساس خوبی داشته باشید.
  • مانع اصلی را پیدا کنید. دقیقاً چه چیزی باعث شد دوباره مصرف داشته باشید؟ تصمیم بگیرید که دفعه بعد که با آن مشکل مواجه می شوید، چگونه با آن کنار بیایید.
  • از تجربه خود درس بگیرید. چه چیزی بیشتر مفید بوده است؟ چی کار نکرد؟
  • آیا از دارویی برای ترک سیگار استفاده می کنید؟ در صورت شروع مجدد اعتیاد به مواد، با پزشک خود تماس بگیرید. اگر نیاز به مشاوره یا کمک در ترک اعتیاد دارید، با احیاء تازه(بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران) در تماس باشید.

قیمت ترک اعتیاد

قیمت ترک اعتیاد
هزینه ترک اعتیاد

میدانیم که پاکی هزینه بردار نیست ! هزینه ای که خرج ترک مواد مخدر و دخانیات میکنید ، سرمایه گذاری گرانبهای شما برای آینده ای زیبا و روشن بدور از اعتیاد می باشد.هزینه ترک اعتیاد به صورت دوره 28 روزه زیر نظر پزشک درمان و مشاورین اعتیاد در یک محیط مناسب بدور از هرگونه مواد مخدری می باشد که تعرفه آن 1 ملیون و 800 می باشد.

توجه : دوستان عزیز ممکن است در این لحظه که شما دارید این مقاله را میخوانید ، قیمت ترک اعتیاد تغییر پیدا کرده باشد ، بهترین راه برای اطلاع از هزینه ترک اعتیاد ،تماس با مشاورین احیاء تازه می باشد.

معمولا با توجه به تاییدیه مراکز درمانی و اسکان آگهی شده در سازمان بهزیستی استان های تهران، قم و کرج، هزینه کمپ ها و کلینیک های ترک اعتیاد را محاسبه می کنند که تحت نظارت شرایط کیفی نیز می باشند. اما این هزینه ها برای کمپ های ترک اعتیاد کمی متفاوت است و هر بیمار می تواند با صلاحدید پزشک و با مشورت بستگان یا افراد با تجربه در این زمینه بهترین مرکز ترک اعتیاد را انتخاب و ثبت نام کند.

مقالات زیر را بیشتر بخوانید :

هزینه های دریافتی در کمپ ترک اعتیاد صرف چه مواردی می شود ؟

  • مشاوره : یکی از مهم ترین بخش ها در کمپ ترک اعتیاد ، مشاورین و متخصصینی می باشند که شبانه روز در حال تلاش و مشاوره دادن به افراد می باشند .
  • هزینه های جاری مثل آب ، برق و … : این نوع هزینه ها معمولا برای همه مکان ها می باشد و وجود دارد ، این هزینه نیز از جمله مواردی هست که باید حساب شود .
  • هزینه دارو (در صورت نیاز ) : این مورد بستگی به بیمار دارد ، ممکن است یک بیمار نیازمند به مصرف دارو باشد برای ترک اعتیاد و از طرف دیگر یک فرد بدون نیاز به دارو ، اعتیاد خود را ترک نماید .
  • هزینه پرسنل : حقوق و مزایای دریافتی افرادی که به طور دائم در کمپ ترک اعتیاد حضور دارند مشغول خدمات رساندن به شما عزیزان هستند ، یکی دیگر از فاکتور های ثابت برای هزینه کمپ اعتیاد می باشد .

بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران

بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران
بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران

کمپ ترک اعتیاد در تهران احیاء تازه به شما در رهایی از اعتیاد کمک می کند. امروزه افراد زیادی درگیر اعتیاد هستند، اعتیاد به شیشه، کراک، تریاک، حشیش، ماری جوانا و غیره. نمونه هایی از مواد اعتیادآور هستند که مصرف کننده به شدت درگیر و وابسته می شود و نیاز به مصرف مداوم دارد.

متاسفانه امروزه بیشتر جوانان و نوجوانان درگیر اعتیاد هستند و برای رهایی از این معضل باید به کمپ های ترک اعتیاد مراجعه کنند تا مهارت زندگی بدون مواد مخدر و مهارت نه گفتن به این معتادها را بیاموزند.

حالا سوال اصلی این است که چگونه می‌شود به این موادمخدر اعتیاد پیدا شود و سر رشته آنها در چیست؟!

باید بگوییم که اتفاقات زیادی است که باعث می‌شود افراد به سمت استعمال ماده مخدر برای آرامش و خوش گذرانی کشیده شوند. در اکثر اوقات هم بعضی از افراد به دلیل استعمال مواد مخدر در خانواده آنها باعث بوخوری شدنشان می‌شود و بدنشان به این ماده‌ها عادت می‌کند که وقتی به بدنشان نرسد بیقراری می‌کنند و نیاز به استعمال آن ماده را مجدد دارد. بنابراین تا زمانی که ماده به خونشان نرسد حس درد، بیقراری و کلافگی شدیدی را تجربه می‌کنند. یعنی سر رشته اعتیاد در جوانان و کم سن و سالان در اکثر اوقات خود خانواده هایشان هستند‌ که دوستان ناباب هم در مورد نقش بسیاری دارد.

در اکثر اوقات هم برای رهایی از مشکلات و سختی و فشارهای زندگی‌ به سمت این محرک‌ها کشیده می شوند که برای مدت زمانی هم که شده از آن فشارها رهایی یابند و این هم باز یک عادت می شود برایشان که دائماً نیاز به استعمال این محرک‌ها داشته باشند.

گاهی اوقات هم برای یکبار تجربه کردن ماده مخدر را مصرف می کنند و بعد حس سرخوشی که به آنها دست می‌دهد باز هم نیازشان به مصرف مواد مخدر زیاد می شود و همین برایشان یک عادت برای اعتیاد می شود!

همچنین گاهی اوقات هم با استفاده از داروهای درمانی و قرص ها باعث می‌شود که فردی اعتیاد پیدا کند. زیرا که اکثر قرص ها از درصدی مواد به وجود می‌آیند که تسکین دهنده درد و آرامش و رفع افسردگی است که باعث اعتیاد در انسان خواهد شد.

آیا رفتن به کمپ ترک اعتیاد خوب است ؟

آیا رفتن به کمپ ترک اعتیاد خوب است ؟
آیا رفتن به کمپ ترک اعتیاد خوب است ؟

کمپ های ترک اعتیاد مرکزی می باشد که به صورت تخصصی برای اشخاصی که به بیماری اعتیاد وابستگی دارند ، بتوانند به پاکی خود دست یابند.برای ترک اعتیاد راه های زیادی وجود دارد اما این که کدام روش برای هر فرد مناسب باشد مهم می باشد.در گذشته به دلیل بالا رفتن مصرف مواد ، کمپ های زیادی تاسیس شدند که خیلی از آن ها به صورت غلط اقدام به پاکسازی مواد از بدن فرد کردند.

این روزها خبرهای زیادی راجب نارضایتی بیماران اعتیاد از کلینیک های اعتیاد به گوش میرسد که همین مورد باعث نارضایتی خیلی از بیماران و معتادان می شود. اما امیدوارانه می‌توان گفت تازگیا اداره مسئول در سابقه بررسی بر کمپ‌ های ترک اعتیاد به وجود آمده اند تا مراکز غیر قانونی شناخته و کار آن‌ها توقیف شود.

پس بهترین راه برای ترک اعتیاد ، رفتن به کمپ ترک اعتیاد خوب می باشد که بتوانید به صورت تخصصی زیر نظر پزشک و مشاورین درمان قرار بگیرید و یک قدم بزرگ به سمت پاکی خود بردارید.

اهداف بهترین کمپ ترک اعتیاد

یکی از مهمترین اهداف کمپ ترک اعتیاد ایجاد مکان و محیطی مناسب و مملو از احترام و آرامش برای توانبخشی و درمان مصرف کننده است. جایی که معتادان احساس توهین و بدی ندارند و مانند یک فرد عادی و یک بیمار نیازمند درمان با آنها رفتار می شود.

دومین موردی که یکی از اهداف کمپ ترک اعتیاد است، قرار دادن فرد در مکانی است که مواد اعتیادآور در دسترس نباشد و فرد به هیچ وجه نتواند این مواد را تهیه کند.

سوم، ایجاد مکان مناسب برای زندگی کوتاه مدت بیمار و امکان ملاقات و دیدار با دوستان، آشنایان و اقوام به دلیل بهره مندی از کمک های معنوی آنها.

یکی دیگر از اهداف کمپ ترک اعتیاد آموزش مهارت های ارتباطی و صحبت در مورد مشکلات، احساسات خود و ملاقات با افراد مشابه خود و کمک به آنها برای گذراندن دوره درمان ترک اعتیاد است.

بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران کجاست ؟

کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه تهران
کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه تهران

اعتیاد ناشی از وابستگی زیاد افراد به مواد مخدری مانند تریاک، هروئین، شیشه، کوکائین و غیره است. وقتی فردی در دام این مواد گرفتار می شود، نمی تواند آنها را ترک کند. این معضل علاوه بر اینکه سلامت جسمی و روانی فرد معتاد را به خطر می اندازد، آرامش و امنیت جوامع را نیز برهم می زند.

برای ترک این افراد و دوری از مواد مخدر بهتر است سری به بهترین کمپ ترک اعتیاد بزنید.

کمپ ترک اعتیاد احیای تازه همانطور که از اسمش پیداست، برای ترک دادن شخص و رها‌ شدن او از مشکل اعتیاد است. در این کمپ ترک اعتیاد اشخاص معتاد با کمک پشتیبان و بررسی آنها، دوره درمان و ترک اعتیاد را سپری خواهند کرد.

ما در کمپ ترک اعتیاد احیای تازه بهترین دوره ها را جمع کرده ایم تا بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران را به وجود بیاوریم. با سال ها تجربه در درمان و مبحث اعتیاد، تمام خواسته ها را میدانیم و به آنها ارزش می‌ دهیم. بنابراین خواسته ها را ارزش داده و اهداف درمان و رسیدن به آرامش را اهداف اصلی در مرکز کمپ ترک اعتیاد در نظر گرفته ایم و همه ی جوازهای مورد نیاز را ایجاد کرده و تحت نظر و بررسی همیشگی بهزیستی کار خواهیم کرد.

برگزاری جلسات تندرستی و آشنایی معتادان با این جلسات راهکارهای جدیدی را برای آنها ایجاد می کند.

خانواده ها نیز با ما هستند تا تشکیلات لازم را بیاموزند. یک مدل روبه رو شدن با یک بیمار که ارزش زیادی در درمان او دارد.ما در این کمپ ترک اعتیاد در کنار شما تا همیشه خواهیم بود.

معرفی کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه

کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه یکی از بهترین کمپ های حال حاضر در تهران و اطراف تهران مثل  (کهریزک ، رباط کریم ، پرند ، پیشوا ، جنوب تهران ،  ورامین ، پاکدشت ، شهرری ، قرچک) می باشد . شما دوستان عزیز میتوانید با رفتن به صفحه “ثبت نام در کمپ ترک اعتیاد” یک قدم بزرگ برای ترک اعتیاد به مواد مخدر در بهترین کمپ ترک اعتیاد در تهران بردارید .

بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران یک نام و یک شعار نمی باشد ، بلکه این لقب در بلند مدت توسط بیمارانی که در کمپ احیاء تازه اقدام به ترک کرده اند به دست آمده است.شما عزیزان نیز میتوانید به صورت حضوری و غیرحضوری (آنلاین) اقدام به پیش ثبت نام در این موسسه ترک اعتیاد نمایید و از خدمات درمانی بهره بگیرید.

همچنین کمپ ترک اعتیاد تهران (احیاء تازه) دارای مشاوره آنلاین و حضوری رایگان می باشد که کافیت با یکی از راه های ارتباطی زیر در تماس باشید تا شمارا راهنمایی نمایند. به امید دستیابی به یک زندگی پاک و بدون اعتیاد .

چت آنلاین

شبکه مجازی کمپ ترک اعتیاد (اینستاگرام کمپ)

کلینیک ترک اعتیاد احیاء تازه

مشاوره رایگان : 09122687608

هماهنگی و بستری : 09358666564

تهران،شهرری ، جاده ورامین
09122687608
09122687608

سوالات متداول ترک اعتیاد

معتادان به دلیل بی توجهی به تغذیه و کمبود غذای کافی در حین مصرف مواد دچار سوءتغذیه می شوند و قوای جسمانی آنها گاهی در برابر بیماری های مختلف آسیب پذیر می شود، بنابراین یکی از گام های مهم ترک اعتیاد، برنامه غذایی صحیح است.
مطالعات تغذیه ای نشان داده است که تغذیه فرد در مراحل ترک اعتیاد باید به صورت وعده های غذایی کوچک، متناوب و سبک باشد تا انرژی بدن حفظ شود.

دلایل رفتن به سمت مواد از سه جنبه قابل بررسی است.
فردی: مشکلات روانی، کنجکاوی، ضعف اراده، فرار از زندگی تکراری، سن، جنسیت و نگرش مثبت به مصرف مواد.
خانواده: تبعیض و بی مهری در خانواده، آزادی نامحدود یا محدودیت اعضای خانواده، رفاه بیش از حد یا فقر و بی نظمی.
اجتماعی: دسترسی آسان به مواد مخدر، بیکاری، نابرابری و محیط زندگی.

معمولا زمان خاصی نمیتوان برای ترک اعتیاد گفت و این مورد بستگی به نوع مصرف ، میزان مصرف و ویژگی های شخصیتی بیمار و خانواده آن می باشد.ترک اعتیاد اگر زیر نظر پزشک و مشاور درمان ، با یک برنامه مشخص صورت بگیرد میتواند سرعت روند بهبودی را افزایش یابد.

ما به صورت کامل در این مقاله به هزینه ترک اعتیاد پرداختیم و میتواند آن را برسی نمایید.

دوره ترک اعتیاد هر فرد میتواتد متفاوت باشد و این مورد بستگی به نوع مصرف و شخیصت خود بیمار دارد.معمولا هر دوره بین 14 الی 28 روز می باشد و این مورد را پزشک درمانی مشخص میکند.

فرم ثبت نام در کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه در تهران

دوستان عزیز جهت ثبت نام و یا درخواست مشاوره رایگان از کلینیک ترک اعتیاد احیاء تازه میتوانید فرم زیر را کامل نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.

5/5 - (9 امتیاز)
مقاله قبلی
رابطه مستقیم استعلام دخانیات با کووید 19
مقاله بعدی
بهترین روش ترک کمیکال
درباره کمپ ترک اعتیاد اختیاری و اجباری بیشتر بدانید
Tags: ترک اعتیاد

پست های مرتبط :

21 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • یکی از بهترین مقالات ترک اعتیاد بود ، خیلییی کامل بود خداییش .

    پاسخ
  • آواتار امیدنوری
    امیدنوری
    1401-10-29 15:52

    من 3 سال پیش در کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه اقدام به سم زدایی بدن برادرم کردیم .الان خداروشکر کامل پاکه و میشه گفت به زندگی مجدد برگشته.خداخیرتون بده

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      خداروشکر ، ما کل تلاش خود را میکنیم تا سایر بیماران نیز همانند برادر شما به پاکی کامل برسند.

      پاسخ
  • آواتار ali moradi
    ali moradi
    1401-10-29 15:56

    خداخیرتون بده با نگارش این مقاله ، من برای پایان نامه دانشگاه استفاده کردم و نمره کامل گرفتم.اینو میدونم که با این مقاله ترک اعتیاد ، کمپتون هم عالیه

    پاسخ
  • برادرم داخل کمپ ترک اعتیاد شما بستری کردیم الان حالش عالیه تشکررررر

    پاسخ
  • آواتار اصغرمنش
    اصغرمنش
    1401-10-30 22:55

    ترک اعتیاد تونستم راحت ترک کنم ، 5 سالی بود که اعتیاد داشتم و با بستری شدن و مشاوره های دوستان توانستم پاک شم.حدود 2 ماهی بود که خوابیده بودم و الان 6 ماهه پاکم

    پاسخ
  • آواتار مرادی
    مرادی
    1401-11-03 18:03

    ترک اعتیاد برتر هستید شما ، به راحتی با مشاوره تونستم ارتباط برقرار کنم و تمام صحبت هامو شنید و تونست درمانم کنه عالی بودید

    پاسخ
  • آواتار اردلان
    اردلان
    1401-11-11 19:03

    واسه ترک اعتیاد تریاک داخل کمپتون ثبت نام کردم که دیروز مرخص شدم و الان واقعا از زندگیم راضیم .شما یکی از بهترین افرادی که من در طول عمرم دیدم را داخل کمپ استخدام کرده بودید و خدا خیرتون بده کارتون حرف نداره .

    پاسخ
  • آواتار Williemae
    Williemae
    1402-03-06 14:05

    هروئین بدترین مواد مخدریه که دیدم ، خداییش سمتش نرید

    پاسخ
  • برای ترک اعتیاد شیشه راه دیگری سراغ دارید ؟

    پاسخ
  • برای ترک اعتیاد همه مواد مخدرا یک راه کلا دارید ؟

    پاسخ
  • آواتار هاشمی
    هاشمی
    1402-03-13 19:58

    برای ترک اعتیاد چه بخوریم؟

    پاسخ
    • برای ترک اعتیاد به مواد مخدر باید به یک متخصص درمان اعتیاد مراجعه کرد و برنامه‌ای شخصی‌سازی شده از جمله درمان دارویی و مشاوره را دنبال کرد.

      پاسخ
  • خیر ، هر نوع مواد مخدری یک روش برای ترک اعتیاد مخصوص به خود داره که ما در کمپ ترک اعتیاد احیاء تازه این مورد را انجام میدهیم.

    پاسخ
  • بله ، ما در یک مقاله به صورت کامل به ترک اعتیاد شیشه پرداختیم که میتوانید روی آن کلیک کنید و برسی کنید.

    پاسخ
  • بله درسته ، ممنونم از نظر خوبتون دوست عزیز

    پاسخ
  • من چیچکار کنم بتونم از شر اعتیاد خلاص شم؟چن سال پیش در کمپ ترک اعتیاد فقط یک ماه ترک کردم ولی بازم برگشتم به اعتیاد .لطفا کمکم کنید.

    پاسخ
  • لطفا نوع مصرف خود را بگید یا با مشاره ترک اعتیاد ما در تماس باشید راهنماییتون بکنند.

    پاسخ
  • […] محدود به نوع خاصی از مواد مخدر نیست و هر کسی که به ترک اعتیاد علاقه دارد، می‌تواند در این جلسات شرکت کند. انجمن […]

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.